ehhh mua me ka mesuar si e si te knacem
ehhh mua me ka mesuar si e si te knacem
Mua jeta me ka mesuar te mos lej asnje dite te iki kot,pa e shfrytezuar
jeta na meson shume gjera sic mund te thone shume njerez por per mua jeta nuk na meson asgje. Ne kete jete njeriu jeton kot sepse ajo cka do marri me vehte ne fund eshte vetem nje arkivol dhe shume dhe dhe asgje me shume jeta na meson te duam por edhe te urrejme dhe ne asnjehere nuk ndjekim rrugen e te dashurise por zgjedhim rrugen e urrejtjes dhe te hakamrrjes dhe per kete them qe jeta nuk na meson asgje
Mirupafshim
Jeta eshte e vogel per ate qe duhej te kishim.
jeta eshte nje shkolle e vazhdushme qe atehere kur shprehesh qe i mesova re gjitha nuk di asgje
Por disa gjera baze duhen marre parasyshe
se pari :duhet qe mos ngelem ne kuadrine mesimit te perjetshem por praktik dhe vendimmarres per zgjidhjen e problemeve ne kohe .
Se dyti"bashkepunimi me bashkepuntoret te jete me aktive
asgje nuk behet vetem
Se treti:duhet te vlersohen ne realitet vetja dhe te tjeret as mbivleresim dhe as nenvleresim
Jeta me ka mesuar qe vetem hallet , veshtiresite e bejne njeriun te piqet...te rritet.Postuar më parë nga Albo
Postuar më parë nga Albo
Jeta është një luftë e cila mbaron në fund të saj. . . . .
Verdana]Bota sillet për ti dhënë marramendje njerzimit që t'mos e kuptojnë jetën! ! !. . .(nga unë)
Jeta me ka mesuar si te perballem e vetme edhe pse ne nje mosh te vogel,si ti mposhtja te gjitha problemet e vemte,me ka mesuar te dua edhe te respektoj me shume prindrit e mi sa tani jam edhe e gatshme te beje cdo gje cdo gje vec ata te jene te lumtur,me ka mesuar te kem besim te plot ne vetvete se nuk dilet mban ndryshe,me ka mesuar qe dashuria e prinderve nuk krahesohet me asigjo te shrenjt ne kete bote ,me ka mesuar te respektoj ne nje menyre tjeter njerezit ne krahesim me moshataret e mi ne shqiperi,me ka mesuar te jem vet mami vete babi vete gjithcka.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Jeta me ka mesuar qe mos tja fus me duret poshte fustanit se me gjun ne shpulle!![]()
qe vetem ata njerz me karakter t'fort mbijetojn!!!!!!!!.......mpuqqqqq......paqe dhe dashni people!!!!!!
-....k0s0vA jEtA jEmE....-
Krijoni Kontakt