Close
Faqja 10 prej 51 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 510
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    jeta me ka mesuar ta jetoj sikur te jete dita e fudit por edhe pa mbarim..me ka mesuar te cmoj cdo moment te saj, edhe momentet e hidhura... ma ka mesuar te vlersoj gabimet e mia sepse cdo gabim na ben me te pjekur e me te kujdesshem, me ka mesuar te cmoj ato gjera qe kam e te ndjehem me fat sepse ne bote ka njerez qe vuajne e nuk kane as buke per te ngrene........e mbi te gjitha jeta me ka mesuar te mos pendohem kurre per ate qe kam bere sado e drejte apo e gabuar ajo mund te jete, sepse nuk do te isha kja vajze me karakter qe jam sot e nok do te kisha ate qe kam...e ate qe kam dhe jam sot me pelqen...prandaj keshilla qe mund te jap eshte te vlersoni ate qe jeta ju ka dhene e mesoni nga gabimet tuaja

Jeta me ka mesuar qe te rrespektoj te tjeret dhe te ndihmoj sa te mundem me shume.Te pranoj mendimet e te tjereve edhe neqoftese nuk perputhen me te miat.Te jem zemer gjere ashtu si ishin te tjeret me mua kur un kisha nevoje.Te fal, te jem i perulur dhe mos te jem grindavec.Te mesoj duke pare gabimet e te tjereve (duke perfshire te miat), mbi te gjitha te kenaqem me ate ç’kam!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    genova itali
    Postime
    2

Exclamation Jeta,per

JETA ??
    ESHTE NJE SAKRIFICE,ESHTE E SHTRENJTE TE DHURON SHUME TE DHURON ASGJE,
    KUR FILLON TE MBAROJE KUPTON SA E SHTRENJTE SA E VESHTIRE SA GABIME SA KEMI BERE DHE SA MUND TE BENIM

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    Jeta???
    Nqs nuk je i zoti te manipulosh te tjeret do ta kesh veshtire te ecesh perpara
    Liberté, égalité, fraternité

i/e regjistruar Maska e Ektoras
    Anëtarësuar
    28-12-2006
    Postime
    35
    Jeta eshte nje fjale ,nje kuptim qe nuk mund ta shpjegosh me fraze , jeta eshte si historia , si koha qe iken dhe nuk kthen mbrapshe.
    Tani cfare te meson jeta !! Eshte nje pyetje ritorike dhe ne kete rast ka pergjigje po vetem qe pergjigjia nuk zen vend, se nga natyra njeriut i pelqen te gaboj dhe te perserise gabimet ,bille ne grade me te madhe nga qe ben ne te kaluarmen.
    Njerzimi eshte shuma e njeriut dhe cdo njeri vec perben ate shumen , historia shkruhet qe te na informoj dhe te na studioj per periudhat te ndrishme dhe me shpresen mos te perserisim gabimet e brezate te vjeter , kjo gje eshte e pamundur njeriu drejtohen ne shkembinjte e katastrofes, shikoni luftet e pare dhe dyte boterore , megjithe ato pasojat per njerezimin , politikanet dhe shtetet te perparuara mundohen sa me shume te forcohen, ajo forca do kete si rezultate ndizjen e luftave, dhe jo pse, dhe ate te tren boterore.
    Te flas per veten time jeta me mesoi se ne njerezit kemi dobesira dhe biemi viktima tek vet vetja, gabimet tone i perserisim .
    Pershembull nje drogaxhi e di qe ajo qe ben eshte gabim po vazdon dhe e ben , keshtu dhe krimineli ose vjedharaku.....
    Mire eshte te mbahemi nga morali qe na jep feja dhe te zbresim keqin nga shpirti tone , qe te filojme te permiresojme veten dhe qe mos te bejme te njejte gabime...

I lingu ate po pret nga , te behem sa me shume te keq......

selam!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ektoras : 10-01-2007 më 20:56

i/e regjistruar Maska e G....
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    Torino IT
    Postime
    68
    Shume Dhe Asgje.......

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Ektoras
    Jeta eshte nje fjale ,nje kuptim qe nuk mund ta shpjegosh me fraze , jeta eshte si historia , si koha qe iken dhe nuk kthen mbrapshe.
    Tani cfare te meson jeta !! Eshte nje pyetje ritorike dhe ne kete rast ka pergjigje po vetem qe pergjigjia nuk zen vend, se nga natyra njeriut i pelqen te gaboj dhe te perserise gabimet ,bille ne grade me te madhe nga qe ben ne te kaluarmen.
    Njerzimi eshte shuma e njeriut dhe cdo njeri vec perben ate shumen , historia shkruhet qe te na informoj dhe te na studioj per periudhat te ndrishme dhe me shpresen mos te perserisim gabimet e brezate te vjeter , kjo gje eshte e pamundur njeriu drejtohen ne shkembinjte e katastrofes, shikoni luftet e pare dhe dyte boterore , megjithe ato pasojat per njerezimin , politikanet dhe shtetet te perparuara mundohen sa me shume te forcohen, ajo forca do kete si rezultate ndizjen e luftave, dhe jo pse, dhe ate te tren boterore.
    Te flas per veten time jeta me mesoi se ne njerezit kemi dobesira dhe biemi viktima tek vet vetja, gabimet tone i perserisim .
    Pershembull nje drogaxhi e di qe ajo qe ben eshte gabim po vazdon dhe e ben , keshtu dhe krimineli ose vjedharaku.....
    Mire eshte te mbahemi nga morali qe na jep feja dhe te zbresim keqin nga shpirti tone , qe te filojme te permiresojme veten dhe qe mos te bejme te njejte gabime...

I lingu ate po pret nga , te behem sa me shume te keq......

selam!!!
    Si perfundim do na thuash ca ke mesuar nga jeta me fjalet e tua, apo do vazhdosh te na citosh frgmente nga librat si puna e ketij fragmenti ketu ( qe dhe ti vet nuk e kupton se cfar ke shkruar, por me mir na thuaj autorin dhe titullin e librit qe te vejm ta blejm dhe ta marrim vesh se ku e kishe llafin)

i/e regjistruar Maska e vajzaevaleve
    Anëtarësuar
    20-01-2007
    Postime
    10
    Te rrosh apo te mos rrosh...

Kjo eshte dilema
    Me mire nje dite si luan se gjithe jeten si lepur

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar më parë nga vajzaevaleve
    Te rrosh apo te mos rrosh...

Kjo eshte dilema
    Me mire nje dite si luan se gjithe jeten si lepur
    kjo mendoj se eshte teoria e jevgjeve.
    Wild and crazy can't be lazy

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Çfarë ju ka mësuar jeta?

Ta shijoj, pa bere asnje koment per te, se do ishte e tepert!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aldo_west_83 : 27-01-2007 më 08:49
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Faqja 10 prej 51 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë keni mësuar nga filmat që keni parë gjatë jetës tuaj?
    Nga ^Pretty_Girl^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 04-03-2024, 07:56
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Cfare kemi mesuar prej filmave te frikshem
    Nga Leila në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 12:37
  4. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •