Close
Faqja 9 prej 51 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 510
    Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Te mashtroj sa me shum se keshtu vetem munt te fitoj dollar te that
    hahahahah

Pershendetje Albo.
    Urime per temen.Une mendoj se jeta eshte mesuesi me i mire i njeriut.Me te vertete mund te lexosh dhe kupton se po meson por kur i jeton gjerat ato behen me te qarta,dhe kane pasur te drejte qe pleq me pare i kane mbajtur si me te zgjuar sepse vete jeta i bente te mencur.Mun dte shkruaj nje here tjeter me gjate ,sot jam sa per nje flesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 05-01-2007 më 15:26

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    se si ta jetoj jeten
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    E sa shume na ka mesuar jeta.
    E mire eshte shume dhe ta duam me je formul,
    Urat qe i ndreqim per te tjeret do te kalojm vete neper ato.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    ...jo më pak se te ngrihem serish, e te ec perpara me hapa akoma me te medhenj, sa here qe te rrezohem!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Eeehh njeriu i shkrete!kur kujton se ka mesuar dicka,i ndodh nje nga ato perplasjet e shpeshta te jetes dhe atehere kupton se s'ka mesuar asgje.

Gjeja me me mend do te ishte qe te mesonim nga gabimet tona por kete gje ne nuk e bejme pasi kemi nje tendence te perfundojme duke bere gjithmone te njejtat gabime.

Kjo eshte natyra njerezore.......ne vazhdojme te autosugjestionohemi duke menduar se kemi mesuar dicka nga jeta por per sa kohe qe enigmat e egzistences sone do te vazhdojne.....per sa kohe qe do te bejme pyetje pa mare asnje pergjigjje......per kete kohe ne nuk mund te jemi te bindur se vertet kemi mesuar dicka......vetem kur te marrim pergjigje per te gjitha pyetjet.....vetem atehere mund te mesojme qellimin e egzistences tone.......vetem atehere mund te themi se vertet kemi mesuar dicka nga jeta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    32

Jeta është sa e gjatë aq edhe e shkurtër

Jeta si koncept praktik, faktik dhe abstrakt duhet me e kuptue për ta jetue.
    Më së shumti merr formë inercie rutinore nga vetë ambjenti dhe njerzit pjasëmarrës që e përjetojnë si individ apo/dhe si shoqëri.
    Jeta të mëson d.m.th. tregon se duhet me qenë qëllimvënës, këmbëngulës dhe i duruar...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2006
    Postime
    3

mere jeten ashtu si vjen dhe lufto me sa fuqi qe ke per ta permirsuar ate

un jeten time do ta krahasoja me nje ring prej se cilit nuk dua te dal megjithese ky ring me ka trajtuar me grushta te rrept ,qe mund te me hidhnin jasht tij.shpesh her j rrezuar e jam ngritur perseri edhe ateher kur .dikujt sia priste mendja.Dhe humbja me keqe qe mund te bej nje boxier esht te braktis ringun

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Jeta Me ka Mesu To.........be a Bad_girL

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Cfare Na Ka Mesuar Jeta,,???

Jeta Te Jepet Vetem Nje Here Dhe Duhet Ta Mbajme Ne Menyre Te Atille Qe Nje Dite Askush Nga Ne Te Mos Skuqet Nga Turpi Per Nje Te Kaluar Meskine Te Felliqur....

Ne Cdo Lloj Moshe Njeriu Mund Te Gaboje Edhe Te Marri Mesime Nga Jeta..dhe Njekohesisht Aq E Gjate Sa Mund Te Jeta Vete Per Secilin Nga Ne Mund Te Themi Qe Cdo Dite Mesojme Dicka Te Re..
    Jeta Na Jepet Ne Fillim Prej Prinderve Tane Edhe Me Mbrapa Jemi Ne Ata Qe Duhet Te Kuptojme Rendesine Edhe Miresine E Cdo Gjeje Qe Ndodh Brenda Saj.
    Nga Jeta Mesojme Respektin;dashurine;zhgenjimin;etj
    Nga Jeta Mesojme Kush Jemi Ne Te Vertete Edhe Kush Jane Edhe Sa Vlejne Njerezit Qe Na Rrethojne.
    Te Gjithe Ne Jete Kemi Endrra Sekrete Po Qe Nuk Mund Ti Pranojme Ose Shfaqim Per Faktin Qe Mendojme Se Do Keqgjykohemi.
    Mendoj Qe Jeta Eshte Dicka Me Shume Vlere Edhe Cdo Gje Qe Ajo Na Meson Qofte E Mire Ose E Keqe Mund Te Them Qe Ja Vlen Ta Jetosh.
    "Carpe Diem"

Faqja 9 prej 51 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë keni mësuar nga filmat që keni parë gjatë jetës tuaj?
    Nga ^Pretty_Girl^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 04-03-2024, 07:56
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Cfare kemi mesuar prej filmave te frikshem
    Nga Leila në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 12:37
  4. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •