nuk me ka mesuar absolutisht asgje, nuk di asgje
Jeta është e vështirë, dhe po na merr shumë kohë. Çka po fitojmë në fund – vdekjen. A është vdekja shpërblim? Nëse ciklin jetësor e kthejmë mbrapsht, po del....Së pari duhet te vdesim, qe ta hekim prej koke ketë çështje. Mandej duhet te jetojmë në shtëpinë e pleqve. Prej aty na qesin për shkak qe jena te ri. Atëherë hym n`punë. Punojmë 40 vjet, deri sa nuk bohesh shumë i ri për me punu. Mandej ja nis mu shkollu, me pi, me shku neper party dhe je ready për shkollën e mesme. Po regjistrohesh ne shkollën fillore, krejt ditën je jashtë dhe nuk ki kurrfarë obligime. Po bohesh bebë, po kthehesh ne basenin e mamit dhe aty po rrinë 9 muaj. Dhe ne fund po përfundon si orgazëm.!!!Postuar më parë nga rina_
![]()
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
Koha (jeta) eshte mesues i cili i mbyt te gjithe nxenesit e vet ! prandej : Jeten mos e merrni seriozisht se ashtu keshtu askush nga ajo s ka dal i gjalle!
Jeta me ka mesuar qe njeriu nuk eshte prodhim i vetvehtes nga ana fizike e tij
NjERI NUK I ZGJEDH KUSHTET THEMELORE TE AMBJENTIT KU RRITET POR I INPONOHEN
deshirat dhe nevojat e tij nuk jane si rezultat i tij por i fiziologjise se tij dhe i kushteve .Per mua ne nje fare menyre jeta i tregon njeriut se ai eshte i pafajshem dhe tragjik
Jeta me ka mesuar t'i mbaj miqte afer dhe armiqte akoma me afer, sepse shume here e kam "ngrene" duke u distancuar. Me ka mesuar se cilesia me e keqe qe mund te kete nje njeri eshte zemerligesia. Gjithashtu me ka mesuar te mos merrem me femrat e shkurtra se vuajne nga komplekse te tmerrshme inferioriteti.
Edhe dicka tjeter: Mos i jepni asnjehere nje shans te dyte cinikeve.
Sepse sic na meson populli:
Once an a**hole, always an a**hole!!
So the **** whaaaat??!!
Always let your conscience be your guide, kjo është mençuria që më ka mësuar jeta... Çdo njeri në vetvete ka pishtarin që i rrëfen udhën e drejtë, që i mundëson të dallojë të mirën nga e keqja, prandaj, është më se e rëndësishme që të udhëhiqem nga ai zë i brendshëm... ndërgjegje!
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
jeta me ka mesuar qe po qe se kam gjithnje besim tek vetja do tia dal gjithmone e do arrij objektivat qe kam ne jete.
dhe me ka konfermuar rregullen:beso /controllo: fidarsi va bene ma non fidarsi è meglio......
Jeta me ka mesuar qe ta jetoj se eshte shume e shkurter. Por a kemi kohe?
E di shume mire qe duhet ta jetoj, por dita ka vetem 24 ore. Ndoshta po te kishte me shume, a do isha ne gjendje?
Yeah,right.
Cfare me ka mesuar jeta mua ???
Besoj qe te jetoj cdo dit te re si te ishte e fundit ..........
Jeta esht e shkurter, njeriu gabon por edhe meson nga gabimet e tij ,me mir me gabimet njeriu rritet .....
Dashurine per ZOTIN qe rrjedh nga vete fjala jete pa shkuar me larg.Sprove dhe kalitje durimi.
Krijoni Kontakt