Close
Faqja 27 prej 51 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 510
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    jeta me ka mesuar qe te gjitha jane per njeriun,si te mirat dhe te keqiat.Me ka mesuar si ti mbijetoj vetes sime,e sesi deshperimi mos te me perpije.jeta me ka mesuar se njeriu i drejte ,ndonese vone do te gjeje pak drejtesi,mendoj se nuk duhet te lumturohet nga nje beteje,atehere kur te kte mbaruar lufta...shif nqs ke fituar.Atehere do te kete pushuar jeta se mesuari,atehre kur ajo vete te mbaroje...heret apo vone te me mare si nje engjell ne krahet e tij i madhi zot(nqs ka nje te tille).jeta me ka mesuar se jo te gjithe njerezit jane te drejte,jo te gjithe te duan te miren.Vjen nje moment qe te gjitha keto "leksione" ti vesh ne praktik e te vazhdodh te marresh "leksione" te tjera,ndoshta me te reda plumb,pasi pergjegjesite me moshen vijne e rriten.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    jeta mtha i dite ke veshi: e shef njat xhajen aty ke qoshja. ene ai ka qen dikur cun i ri ene i pashem si puna jote po shikjo si e bona un: e bona plak matuf te shemtut qi sngre dot brekt e veta. pranaj shijoje ket jet ene mos u merzit fort po futi i mendje tleht. cdo gjo o e perkoshme
    no glove no love

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    jeta me ka mesuar te kritikoj ato qe kam bere,te vleresoj ato qe bej dhe te mendohem mire per ato qe do te bej.
    ketu dua te shtoj dicka.....te mos harroj prejardhjen time

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    ketu dua te shtoj dicka.....te mos harroj prejardhjen time

Te kritikosh veten nuk esht mir por te ndalosh veten para gabimeve esht gjeja me e mir yllo
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Te kritikosh veten nuk esht mir por te ndalosh veten para gabimeve esht gjeja me e mir yllo
    nese nuk kritikoj ato qe kam bere,si do ti parashikoj gabimet?pershendetje...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2007
    Postime
    6
    ne lidhje me temen mu me ka mesu jet shume gjera
    si pershembull ka gjera te mira dhe te kqija etj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Me ka mesuar te rri me kembe ne toke.
    Te respektoj njerzit aq sa e meritojne.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ca me ka mesuar jeta... mos ti besoj as rrobes qe kam veshur, te mendoj icik mire para se te flas, ti them gjerat sic jane dhe ne sy.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Eshte i thjeshte asimilimi i fisnikes,kur sundon plebeu....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

bad girl Maska e Capkenja
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Vendndodhja
    ne zvicer, kantoni ticino
    Postime
    71

cfare me ka mesuar jeta?

Jeta eshte gjeja me e cuditshme ne bot, te jep e te merr e ti nuk mund te besh asgje tjeter pervecse ta pranosh. Jepja fakt qe njeriu qe me ka lindur rritur dhe edukuar me aq dashuri dhe perkushtim ishte aty, ishte nje fakt, ishte keshtu dhe pik. Dhe ne nje moment u ndodha pa ate, jeta ma morri pa me pyetur nese kisha nevoje ende per te. Ma morri dhunshem e dhimbshem, ma morri aq barberisht ne vuajtjen e tmerrshme te nje semundje si linfoma ( kancer ) dhe nuk pati meshire as per mua e as per ate. La mua te bijen, la babain tim dhe la mbesat e saja qe nuk arriten kurre ta quajne gjyshe. Jeta me mesoi qe asgje nuk eshte fakt, duhet te cmojme cdo moment qe kalojme me njerzit tane te dashur dhe duhet ti duam me zemer sepse kur te zgjohemi nje mengjes ata nuk do te jene me aty. jeta me ka mesuar qe njerzit jane bere te keqinj, vllai vritet me vlla, baba mbyt te bijen. a ka gje me te urryer ne kete. jeta me ka mesuar qe ta dua ate dhe te luftoj qe ta permirsoj per vete dhe per brezin e ri.

Faqja 27 prej 51 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë keni mësuar nga filmat që keni parë gjatë jetës tuaj?
    Nga ^Pretty_Girl^ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 04-03-2024, 07:56
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Cfare kemi mesuar prej filmave te frikshem
    Nga Leila në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 12:37
  4. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •