me ka mesuar qe gjithcka eshte e thjesht nqs e kerkon dhe e lufton per ta arritur ate gje kissssssssssss te gjithve
me ka mesuar qe gjithcka eshte e thjesht nqs e kerkon dhe e lufton per ta arritur ate gje kissssssssssss te gjithve
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Jeta e perditshme te meson cdo gje. Te meson kush cfare eshte mire te besh dhe cfare eshte keq...Te meson pse duhet bere kjo dhe pse nuk duhet bere.
Me pak fjale te meson cdo gje.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
fillimisht doja ti pershendesja te gjithe.jam anetare e re ketu edhe spo orientohem si shum:P.jeta me ka mesuar shume gjera,por dija ska fund,me ka mesuar plot te mira,por me ka mesuar dhe qe mos tja them gjithcka cdokujt sepse shoqeria e vertete nuk ekziston kurre!puc te gjithve!
LOVE U 2DAY,LOVE ME 2MORROW,PUT THEM 2GETHER=LOVE U 4EVER
jeta na ka mesuar se si te urrejme njerzit dhe jeten po ashtu prandaje me mire do ishte mos te kishim mesuar asigje nga jeta se sps per mua nuk me ka mesuar asnji gje te mire (sa pa fat qe jom mer)![]()
se ajo di te shperblej ne momentin e duhur
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
jeta na meson qe duhet ta jetojme ate me te mirat edhe te keqijat e saj !!! gezimet edhe hidherimet !!! dashurite edhe ndarjet !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Mua jeta me ka mesuar gjith ato gjera , do ta falenderoja jeten qe me ka mesuar Anglisht.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Jeta me ka mesur te jetoj![]()
jeta ime me ka mesuar te dua dhe te fal.....te tjeret![]()
![]()
dont worry be happy
Krijoni Kontakt