Tung!Postuar më parë nga Jimi_Hendrix
Ki kujdes se kur i fut duart poshte fustanit, mund te gjesh edhe surpriza, edhe keta nuk ta fusim me shpulle! Po ruaju ndonje gjeje tjeter! Se ka me keq se shpulla!![]()
![]()
Tung!Postuar më parë nga Jimi_Hendrix
Ki kujdes se kur i fut duart poshte fustanit, mund te gjesh edhe surpriza, edhe keta nuk ta fusim me shpulle! Po ruaju ndonje gjeje tjeter! Se ka me keq se shpulla!![]()
![]()
JO NEGOCIATA! VETËVENDOSJE! WE SHALL NEVER FORGET!
Jeta me ka msu qe nqs nuk di not mos shko ne deti mu la....dhe plot gjera tjera interesante.
Paska qene nje kurve e madhe kjo Jeta![]()
ne radh te par ju pershendes te gjithve
jeta ende po me meson por edhe po me tradhton ghendem ne franc i vetmuar si i humbur prej ksaj bote kjo bot e
kjo bot esht e mbel e hidhur me vujtje gezime hare me te gjitha po duhet ta dish se si ti gjesh te qitha kto
Jeta me ka mesuar qe ka lloj lloj mostra ne kete bote, dhe nga ata qe s'ta pret mendja se mund te egzistojne ne fakt egzistojne dhe te maskuar mire fare saqe zorr se i njeh, dhe kur i njeh s'ju beson syve sepse truri i nje njeriu normal s'mund te konceptoje ligesine e plote qe kane ne shpirt keta njerez.
Por gjithashtu me ka mesuar, qe cdo gje lahet ne kete bote, dhe cfare te mbjellesh ate do korresh. Kshu qe secili merr ate qe meriton heret a vone.
Keto me ka mesuar jeta dhe e kam veth ne vesh, sic thote populli. Dhe vazhdoj te mesoj ...
shume per zotin, mbi te gjtha duaje veten se ndryshe te mbyt dallga
Postuar më parë nga Pratolini
haha a paska edhe kurva te vogla Pratolini
Po jeta eshte jete do e lesh ashtu si e ke gjete
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
JETA QE TE KUPTOJME SE C'FARE NA KA MESUAR JETA DUHET TE KUPTOJME C'FARE ESHTE JETA DHE SA VLERE KA PER NE SE QE TE THUASH SE E DUA JETEN DHE DUA TA SHIJOJ DHE TI NXER FUNDIN DUKE BERE GJITHEFARE BUDALLALLIQESH SI DROGA PROSTITUCIONI DHE KRIME ETJ KJO NUK DO TE THOTE QE JETA TE KA MESUAR DICKA.SOT UNE MUND TE THEM QE JETA ME MUA ESHTE TREGUAT E MIRE SEPSE PES NJE VUAJTJE TE MADHE SHPIRTERORE DHE FIZIKE ARRITA TE ECI PERPARA DHE TE HARROJ TE KALUAREN DHIMBJEN VUAJTJET DHE MBI TE GJITHA POSHTERIMET E PA FUND QE ARRITA TI FITOJA NGA QE BESOVA NE NJEREZIT E GABUAR ATA TEK TE CILET LIGESIA NUK KA FUND DHE NUK NDIEJNE ASNJEHERE PENDIM PER dhimbjen qe i shkaktojne te tjereve por fitova shume
1.njoha besimin
2.njoha kuptimin e vertete te dashurise(sidomos asaj te familjes)
3.njoha fytyren e vertete te miqve te mi,dhe mbi te gjtha mora vesh se kush eshte mik/e i vertete per mua.
4.mesova qe po te kesh vullnet per te filluar nga e para duhet ta besh se jeta vazhdon.
5.dhe ajo me e rendesishmja duhet te hedhesh te shkuaren mbrapa kraheve qe te kesh nje fillim dhe nje vazhdim te mire.nuk duhet te gjykosh apo te hakmerresh se eshte zoti qe sheh dhe vlereson sa te jete drejtesia e madhe e zotit une do te jem e qete dhe dote vazhdoj jeten time normalisht me hallet e problemet e saj por pa ate dhimbjen qe te mbyt.
mirupashim dhe kalofshi mire te gjithe!
Ashtu eshte moj mikesha ime ! Por ja qe njeriu qenka ndertuar kaq budalla sa gjithsesi perpiqet vazhdimisht te jetoje jeten e dikujt tjeter qe ka pare neper filma, duke harruar nderkohe qe keshtu nuk do krijohej asnje film per jeten e tij.Postuar më parë nga e panjohura
Jeta me ka mesuar te cohem ne kembe prape, edhe kur rrezohem!
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Krijoni Kontakt