jeta me ka mesuar qe cdo gje ta marr qete e shtruar,se nese ka qene shkruar per ty tek ty do vije mos sot ,neser po.
jeta me ka mesuar qe cdo gje ta marr qete e shtruar,se nese ka qene shkruar per ty tek ty do vije mos sot ,neser po.
Jeta me ka mesuar qe murit me koke nuk i biet, po ka gjithe ato hile per ti vajtur verdalle.D
ah q'me mesoi jeta?
Te jem tolerante qe nga mosha e re
Isha fmi me thonin shuaj se ti je fmi sguxon te kundershtosh
Kur u bera vajz e re me thonin vajzat duhet veq te degjojn
Kur u bera nuse than nusja turp te flas
E tas kur dua te flas me thon ,,Ai ka kalua ajo kohe te lutem nane ec me kohen"
Po ku te heci e shkreta kur ne start mu ndal hapi...Kete me mesoj jeta mua e per ju ndoshta do jete qesharake ......
Jeta? Dhurata me e bukur qe na eshte bere:::: na ka mesuar qe te dime te jemi bujaree bejme dhurata
![]()
pershendetje te gjithve >>baki<<
jeta me ka mesuar qe eshte nje labirint, me shume rruge dhe vetem nje dalje.
jeta me ka mesuar:
1) kurbeti eshte i veshtire, zgjidhja e problemeve nuk eshte kurbeti perkundrazi...
2) prindrit duhen degjuar (sidomos kur je adoleshent)
3) shkolla duhet mbaruar (mos e lini shkollen per asnje motiv)
4) sjellja, respekti, urtesia dhe edukimi!!!! te bejne nje njeri me shume vlera...
nese deshiron te arrishe nje jete sa me te mire duhet te sakrifikosh shume....
dhe ndoshta nje dite do ja arrishe, ndoshta!!!
vuajtejet nuk kane mbarim... vijne kur nuk i pret...
jeta do jetuar sa me bukur![]()
por mos harroni vitet shkojne, mos mbeteni mbrapa...
ju uroj te gjithve nje jete sa me te bukur.....![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BakiHuna : 24-03-2007 më 20:24
Jeta me ka mesuar........to be A bad girl..& play w/BoyS..
Thas the way God make me 2
Sorry no thing can change that...........yeah yeah
BaLLaKumi
Where r u..............MaN
Postuar më parë nga selina_21
E ca domthen se sdi baba anglisht zemra ?
ëëëmm..pune e mire !!
Une si anetare e re deshta qe fillimisht te ju pershendes edhe te lidhem me temen qe sot e zgjodha !!
Jeta eshte sfide... jeta eshte nje tunel ne erresire e nese ti je i zoti ndezja dritat...
nga vete fakti qe jeta ne qenka sfide na ne jete permballemi me shume probleme, jemi qenje zjerezore dhe jemi shembellim i Zotit ne toke...
Jam 16-vjeqe me heret pata filluar te lexoj psikologji dhe ta kuptoj jeten ne teresi..ajo qe ne duhet te dime eshte "Duhet te jemi krenar qe jemi ne jete "
Ne duhet te bejme diqka ne kete jete ...Ajo qka duhet te bejme eshte qe duhet te perballemi me jeten dhe duhet te jemi falenderues falesit tone ,Krijimtarit tone All-llahut dhe duhet te jemi mirenjohes qe na vuri ne jete !!
na jemi qenje qe dallojme dhe vetem ne duhet te jemi ata te cilet duhet ta Falenderojme qe na solli ne jete !!!
Me respeck:Shkëndia
To fight for what you want!!
Jeta me ka mesuar edhe mua si te tjereve dicka . Nuk me ka perkrdhelur kam pasur momente qe kam qene i kenaqur, por edhe momente qe me ka perplasur per sheshi. Nuk edi por me ka mesuar qe te ngrihem perseri dhe te ndihem me i forte.Me ka mesuar qe ti njoh njerezit sa ti shoh ne sy.
Por gjeja me e bukur qe me ka mesuar eshte te jem optimist dhe te marr nga jeta gjerat mete mira.
Shikojeni boten me ngjyra dhe jo bardhe e zi, sepse nuk ka hijeshi.Jeta eshte ngri kupa dhe puth cupa mer mik.
Krijoni Kontakt