shoku_tanku
E nise mire postimin duke thene qe duhet te merremi me fenomenin dhe jo me individed, por megjithate nuk munde ta ruash ekujlibrin dhe fillove te "analizosh" dy individe.
Duhet ta kuptosh qe eshte normale zgjedhja e nje krahu apo tjetrit.
Kohet e fundit, personalisht, kam qene ne nje dileme se cilen "ane" te mbeshtesja, qofte edhe virtualisht.
Mundesite jane: PD(Sala), PS(Rama), LSI(Meta)
LSI(Meta)
Nuk ma mbush mendjen nga ana intelektuale, e kam te pamundur te pranoj qe I.Meta eshte njeriu qe do te me perfaqesoj mua ne pushtet

(se tek e fundit per kete behet fjale, kush do mbroje interesat e mia si qytetar ne pushtet)
PS(Rama)
Ose me mire te themi PPSH, eshte e perbere nga nje perzjerje e brezit pensionisto komunist, mafjes dhe Rames. Personalisht nuk ndjehem prane asnjeres nga keto tre kategori.
PD(Sala)
Nje parti pa experience, pa njohurite e duhura teknike dhe administrative. Por, per mendimin tim, me nje vullnet politik per ndryshime rrenjesore. A ka Sala prirje per tu bere diktator ? Po? Nuk njoh ndonje shqiptar qe nuk ka prirje per diktator.
Ky eshte gjykimi im personal mbi politiken e sotme shqipetare, dhe duke marre parasysh kete, mendoj qe interesat e mia, sot, jane me afer interesave te PDs se sa te partive te tjera.
Diskutimet kush eshte me i "demokrati" apo me i "ndershmi" jane te kota. Pyetja qe duhet ti shtrojme vetes eshte: Kush perfaqeson interesat e mia ?
cheers,
Krijoni Kontakt