Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    i/e regjistruar Maska e Azem Beta
    Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    azem, ka je ti mer? se edhe ti paske tipare te ti olinter, gjynaf mer se po su mushe mend sot kur do mushesh ehh?

edhe nuk ja vlen me u rreh me milet vetem e vetem qe nderrojme nje te shame te lehte ne interrnet mor ufooooo

homez un jam nga ai vend te cilin nuk e shan dot,
    sa i perket ngatrreses time me milet mos u bej merak
    se esht e leht te cosh fjal, por zor esht me dal,
    e nese trimnin smun e nal, ka mem than a pom fal,per sa i perket ati
    fmis te keq (skraparlliut)per kete te jesh i bindur ti hamza.
    por ajo qe desha te them ty esht qe pse un kam qef ta takoj nje her ket bukuroshin e skraparit dhe tja pshtoj shurren ne brek,nuk do te thot qe ta shaj gjith skraparin,se sjan gjith si ky cpidhci.e kete gje ta keshillova edhe ty sepse
    ky vertet esht nje forum dhe personat nuk njifen me njeri tjetrin,por ka edhe shum lexues nga vende te ndryshme te shqiperis,qe po te lexojn gjera te tilla
    do qeshin dhe njekosisht do mendojn qe vertet ekziston kjo urrejtje jug veri,qe per mua esht dicka qe nuk duhet ti shkoj as kuj ne mendje.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    azemo, une jom prej tropoje vet, edhe kemi bo hajgare nderkrahinore gjith kohes ktu, kush te jet mo i zoti le te fitoje ndeshjen e humorit....

po ti te dalish e te rrehesh me milet se per cka u shkrujt ne interrnet une skom pa, ca do i thush kujt re ti se e rreha se me shajti ne interrnet ahhh?

Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    do ti them e rraha sepse esht djal kurv,
    nuk ja ka iden se me ke ka te bej,e rendesishme per te esht
    te jet malsor dhe ta shaj te thot malok,
    por a po mendon more hamez qe asht aq trim sa ta thot emrin
    e adresen e senet ashtu sic jan?ja njoh koken ktyre tipave,
    nuk ka gja prej tyne as hajer as sherr,por ai e meriton qe te marr msim,
    pastaj te me thot nuk e caj k.. per tropojanet e nuk e caj k.. per sarandjotet,
    shurren e vet ja jap per uj.nuk e kam ma ndermend as me i kthy pergjigjje edhe pse e di qe do perfitoj nga rasti e do shaj,por nje gje dua qe tja bej te qart,
    per mua esht nje rrot k,,, 24pesvjecar,qe kurr ne nje fjal nuk te rri.
    mjer skrapari per djem si ky.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    hahahahahahahahahahahahahahahaha nje malok qe ben si trim dhe tre a kater qe i bejn freski nga mbrapa hahahahah azem per te rrahuren kujdes se nuk me njeh mire.
    homza mesove shqip ti?
    eshte e kote te shkruaj perseri ne teme dhe kam vendosur qe mos ta beje me nje gje te tille. Urrejtja veri jug vazhdon dhe do te vazhdoje per nje kohet te gjate deri sa palle berisha te zhduket me gjithe tropojanet e vet.

nuk ju kthej me pergjigje se me maloket nuk mund te gjesh asnjehere llogjike dhe bisedime te qarta dhe te urta pasi nga vete natyra jane te ashper dhe pa mend fare.
    Ju pershendes maloker dha pas ketij mesazhi shkruani cfare te doni dhe nuk do ju kthej me pergjigje.

www.mesogjuhenshqipe.com altruist perndryshe maloke

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    hahahahahahahahahahahahahahahaha nje malok qe ben si trim dhe tre a kater qe i bejn freski nga mbrapa hahahahah azem per te rrahuren kujdes se nuk me njeh mire.
    homza mesove shqip ti?
    eshte e kote te shkruaj perseri ne teme dhe kam vendosur qe mos ta beje me nje gje te tille. Urrejtja veri jug vazhdon dhe do te vazhdoje per nje kohet te gjate deri sa palle berisha te zhduket me gjithe tropojanet e vet.

nuk ju kthej me pergjigje se me maloket nuk mund te gjesh asnjehere llogjike dhe bisedime te qarta dhe te urta pasi nga vete natyra jane te ashper dhe pa mend fare.
    Ju pershendes maloker dha pas ketij mesazhi shkruani cfare te doni dhe nuk do ju kthej me pergjigje.

ehhh budalle o budalle qe qenke ti mer, ti s'mbush as sa nje pordh e imja e leshume prej zorit mor trrrrrapo

na verioret jemi qorr nje syri, dmth malok.....vetem ju jugoret ju jeni qorr dy sy jo per gjo por jeni shum malok budalle dhe laluca qe keni qene gjithmone, mos ik pa te tregu edhe ca histori tjera per budalle si puna jote mer/te qeshim sikur qeshte ai budalla i dritave hahahaaaaaaa deputeti i skraparit qe sthoshte rryma elekrtike nuk ngjitet kodres lart hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

nje gje ta dsh qe jemi tall qe 100 vjet me tipa jugore si puna jjote dhe to tallemi edhe sa te jete moti, mbaje mend ket, dhe kur ta kuptosh kete hajde prap se nuk te ngacmo njeri me./
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 12-11-2006 mė 08:58

eshte e kote te shkruaj perseri ne teme dhe kam vendosur qe mos ta beje me nje gje te tille
    Eshte e kote se je vete kot, e shet dengla qe nuk i mban as beson edhe ti vete.

Shko tek ai shtangisti, beji fresk atij me ate dhipllomen qe na shet perralla dhe sajoni ndonje revolucion sui generis skrapi sa per te marre pushtetin me griken e pushkes sic iu ka mesuar laveri.

Po si do tia bejme neve pa ty?

Mos u duk kendej (deri sa te dale rakija e Skraparit)!

Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    homza mesove shqip ti?

hahahahaa ik ik por emrin e trashgofsh IDJOT 24karat,hahahahahahahaha
    e sheh qe nuk ke byth te ma tregosh emrin tani na ben si indiferent
    a po e sheh qe edhe ne forum e le eren e disfates,le ma po te takohemi bashk, ta pshtoj shurren ne pantallone ore idjoto,hahahahahahahahhahhahhahhah

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •