Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Sa per idiotin ti xyzb cfare dreqin e ke emrin une jam ne universitet ne vit te fundit dhe jam nje nga nxenesit me te mire te fakultetit kam mbajtur brifingje kur ne salle ka pasur personalitete te shquara dhe me kane pergezuar per punen e bere. Por une nuk kam ardhur ne forum per te treguar formimin tim intelektual por vetem per tju thene nje thenie te deputetit te se majtes Z Blushi. (Jam ne politike vetem per tju zbythur juve nga pushteti).

Mos me trego mua ti bashkimin e shqiperise kur dihet qe harta elektorale e zgjedhjeve te fundit tregoi me se miri se si eshte ndare shqiperia.

shkoni ne google dhe klikoni 100 presidentet me te keqinj te historise dhe shikoni cfare vendi ka tropojani juaj berisha.

Kete me shpjego ti mua dhe jo jugun apo djepin e kultures shqiptare.

Idiot hahahaha po e dite ti se cfare do te thote te jesh idiot ke nje udhetim turistik ne valbone hahahahahah

i/e regjistruar Maska e Azem Beta
    Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    Kur u rregjistrova ne kte furum mendova se do te gjej gjithmon mirkuptim,
    por qenka e pamundur,un nuk ta thash me te keq se ata qe bejn vrejtje jan me te mencurit e furumit,sepse edhe un vetem vrejtje bej,lol, je keqkuptuar shoku skampim,ndoshta edhe shkrimi im nuk ishte i formuluar ashtu sic duhet,
    un nuk jam albiter perkundrazi, do kisha nevoj per nje,jamrregjistruar duke hedhur uj
    dhe duke ndezur flak me ata qe ofendojn dikend pa te drejt,keshtu jam edhe ne jeten e perditshme,po te them edhe nje her qe nuk e kisha per te keq edhe pse nuk e formulova mir c“far desh te them, se mua me pelqeu serjozisht vrejtja jote
    por ajo nuk ishte per mua sepse kam 23 ose 24 postime dhe 15 prej tyre shkruajn me tjera fjal kte qe the ti.

Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    shoku IDJOT per te kthyer pergjigjje ty sesht me nje koh e humbur sepse kam shum deshir kur dikush ka inat,ore idjoto sa her duhet te them se nuk e simpatizoj berishen,edhe sa per dieni shoku idjot sot jam ne gjermani neser ne frans pas neser ne bruksel ku te me doj k,,, ti vazhdo te marresh pjes neper konferenca shtypi apo ku e di un.si ore ne qenke edhe student,ne nje shkrim tjeter na pate then qe ke nje firm dhe ke tropojan te punsuar,pastaj na the qe se rruan fare per tropojanet,por
    emrin nuk ma tregove qe sma tregove,nesjse kete e dija qe sdo te beje,si na qenke edhe ne universitet e nuk dike ta lexosh as emrin tim ore?edhe pse ket emer shqiptaret duhet ta mbajn per mendesh,ky esht nje emer shqiptaresh dhe nuk esht veshtir ta lexosh por emri jot oliinter,sesht shqip;por te thash edhe nje her oliinter a.k.a IDJOT ky esht emri qe do marresh ne kte forum,tani kop nga inati
    dhe mos me shkruaj me per berishen se nuk me intereson,edhe pse e din te gjith se esht me i aft se ilir meta.hahahahahahahahaaa kop nga inati kop.o katundar me universitet.hahahahahaahhahahahahaahaaa

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    o kop o idiot kaq di ti?
    do emrin tim ti? hahahahahah ne nje debat me nje malesor te trashe keshtu si ty nuk mund te debatosh me shume se dy minuta pasi duhet me patjeter te kembesh grushta se vetem ate gjuhe dini ju.
    Une jam ne universitet sic ta thashe dhe babai im ka firme ndertimi dhe kam qene une ai qe gjithmone i kam kerkuar te marrim punetore shqiptare se gjynaf. Sa jeni vartes beni si gjynafqare te medhenj. sa kapni pak pushtet beni si te zgjuar.

Ike meso shqip o i trashe.

kur te kthehem ne shqiperi nje jave para do te coj nje sms private dhe do te te them se ku mund te takohemi ti perplasim njehere briret bashke OK.

Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    shoku idjot nuk ke nevoj te kthehesh ne shqipri
    me trego ku je se vi un aty tek ti,ok un te thash se jetoj ne gjermani,dhe ku te dua ne europ shoku idjot,mos mu bej edhe nevrik se te kam then edhe nje her nga interneti jeni shum trima.kaq di un shoku idjot kop nga inati,dhe te gjith po e shofin sa di ti e sa di un,por per sqarim te fundit aq sa di ti un i kam harruar,kop kop se me kenaqe hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha

Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    edhe per vec shqipes i di edhe nja 4 gjuh tjera,anglisht, gjermanisht,frengjisht,
    dhe turqisht,ti me siguri e din greqishten,hahahahahahahahahaaaa kop nga inati kop se sikur po te shikoj hahahahahahahahahaha

Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    48
    hahahahaaa po pse i ben qefin vetes ore idjot,desha te lexoj biografin sa per kryozitet dhe lexova haram djal,hahahahahahahahaaaa pastaj me thua jam student kam kte e kam ate hahahahahahahaaaaa oliinter a.k.a idjot edhe haram djall hahahahaahhahahaaa

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Azem Beta
    HOMEZ edhe ti paske prioritet per nazist.
    do kisha pas deshir ta dija sa vjecar jeni?
    mos me thuaj permbi 20 se me vjen gjynah.
    azem, ka je ti mer? se edhe ti paske tipare te ti olinter, gjynaf mer se po su mushe mend sot kur do mushesh ehh?

edhe nuk ja vlen me u rreh me milet vetem e vetem qe nderrojme nje te shame te lehte ne interrnet mor ufooooo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 11-11-2006 mė 12:36

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    nje histori te shkurter me te fortet e tropojes hahahahah
    kur saliu i forti me turmat qe sulmonin dyqane e vidhnin qytetin e tiranes kudo ku shkonin detyruan Kryeministrine asaj kohe te ndaloje ne rajon **** berishen dhe ka ndejt aty derisa jozefina i shkoi dhe ju lut aman nxirre berishen se gjynaf po na merr ndonje te ftohte. ku ishit ju ate nate mer kamzallij leshi,,, te tere u strehuat ne bathore hahahahahah

sa per frikacakun me mire te mos flasim me adoleshenta 22 vjecaresh si puna e homza leshit qe flet plot pasion prej moshes

ndersa xyz azem nuk ja di moshen por nje **** kanfari do te jete pasi nuk del hapur qe eshte kunder jugut por flet me emra te pervecem ska mer aman nga gjete e trasha nuk pret dot gje pozitive.

po ku e rruj une per tropojan mer hahahahahahaha une kam punetore nga tropoja ketu dhe me shume merrem vesh anglisht me ta sesa shqip.

oj nenloke ae msolle qumshtin
    jo oj ti jjo se ka peshtu vaishi mbron ene
    e ka paj lopen krejt

doni me histori me skrapallinj
    he ku ka arritur bota qe nje tropojan te bej si i zgjuar hahahahahahahahahahahahahahahahah
    he re budall e lexove ae historine e dritave ehhh? xixellonja te varura ne shtylla rrushi, kshu i thoni ju ajte poshte energjise elektrike, tra*****pa hesapi mo hahahaaaaaaaaaaaaaaa

a do me per skraparllinje si puna jote apo jo ehh, ta mushi forumin plot historira te tilla.

Majmun e budall si puna jote une skom pa, gjith kohes neper peme duke mbledh ullinj e banane e duke kendu kengen shiki shiki java je ti me gjith shoke, mos bo gabim me ike se nuk kam me ko me u tall momentalisht po ike tiiiiiii.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 11-11-2006 mė 12:42

kur te kthehem ne shqiperi nje jave para do te coj nje sms private dhe do te te them se ku mund te takohemi ti perplasim njehere briret bashke OK.
    Lexo edhe nje here se cfare ka vjersheruar Noli per skraparllinjte, pastaj shko e "puqi hutat". Do te lesh jo vetem briret, por do te nxjerresh edhe vetullat!

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •