Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    qenkan bo maloke ane budallenj ketu sa te duash

hajde teme hajde
    po ti nga ata te fushes je!!
    ik ore i mjere!fajin e ka roja qe te ka liru nga stallat ne ket kohe!!
    ik tashi spurdhjaku dreqit!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Shikojeni se sa keq na ka katandisur kjo politike absurde!Lexoj kete teme dhe shoh me keqardhje se si Shqiptaret shajne,fyejne njeri tjetrin per te mbrojtur interesat e njeres apo tjetres pale....Edhe sa kohe duhet te vazhdojme me nje c'menduri te tille.......a nuk ishte 97-ta nje mesim i mjaftueshem per ne?!Akoma duhet te vazhdojme te jemi te percare ne kampe militantesh per te cuar uje ne mullirin e disa personave te caktuar te cilet vetem per popullin s'mendojne?!
    Akoma nuk jeni velur nga mitingjet e nga slloganet PD PS PBDNJ e pirth ne te...?!
    Ka ardhur koha qe te mendoni per veten tuaj,ka ardhur koha qe ato sllogane partish ti ndryshoni me slloganet...duam drita....duam uje.........duam rend e qetesi
    ...duam te mos punojme me ne punera te zeza..........duam qe pensionet e rrogat tona te rriten ne menyre qe te mund te paguajme dritat,te blejme ilacet e te ushqehemi dhe jo te tallen me pensionistet duke ua rritur pensionet me nga tre mije leke te vjetra............keto gjera duhet te kerkojme sepse keto gjera na duhen.........nuk na intereson se kush hipen ne pushtet.......rendesi ka qe ai ta administroje ne menyre te pergjegjshme kete pushtet qe sovrani i dhuron,dhe jo te abuzoje per perfitime personale.........keto standarte jetese duhet te kerkojme me ngulm vellezer te dashur dhe jo te merremi.......jam nga Tropoja apo jam nga Skrapari........jam me Salen apo jam me Nanon,Ilirin,Edin e dreqin......ne kete menyre nuk bejme gje tjeter vecse kthehemi mbrapa ne kohe.....ne ate epoken e zymte te vella vrasjes.......Une kam shume shoke Tropojane, Kuksiane,Mirditore
    Vlonjate,Sarandiote,Gjirokastrite.......nga e gjithe Shqiperia pasi Tirana eshte bere nje miks i madh........shkoj shume mire me ta,i dua si vellezer pasi na bashkojne te njejtat halle,e kuptojme shume mire njeri tjetrin pamvaresisht jemi nga jugu apo nga veriu.......Ju a them kete per tu treguar se ate qe s'ka dashur ta beje politika ne e kemi arritur vete,me forcat tona,dhe nuk na genjejne me premtimet e njerit apo te tjetrit.........merni pra shembull nga kjo bashkjetese....shtrojuni punes
    dhe rrespektoni njeri tjetrin e mos humbisni me kohe me debate te tilla qe nuk te cojne asgjekund.....duhet ne radhe te pare te ndryshojme mentalitetin tone,qe te mund te pretendojme ndryshimin e klases politike,sepse ne kete menyre nuk bejme gje tjeter vecse zbatojme
    mesimet e dy liderave tane te nderuar...

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Behari
    po ti nga ata te fushes je!!
    ik ore i mjere!fajin e ka roja qe te ka liru nga stallat ne ket kohe!!
    ik tashi spurdhjaku dreqit!
    haro, lene mos ja ve veshin ktu budalle mer, se ky nje cop katunar i lem maje peme osht, kryp kandari fare. Skrapari osht shum larg hidrocentralit ska faj ky joooooooooooo

edhe kush i fshiu mesazhet mer, lernani te zbavitem pak me budalle te tille si pua e kti cifut nga skrapari mer, se me politike jemi lodh nuk ban mo/

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga Homza
    haro, lene mos ja ve veshin ktu budalle mer, se ky nje cop katunar i lem maje peme osht, kryp kandari fare. Skrapari osht shum larg hidrocentralit ska faj ky joooooooooooo

edhe kush i fshiu mesazhet mer, lernani te zbavitem pak me budalle te tille si pua e kti cifut nga skrapari mer, se me politike jemi lodh nuk ban mo/
    ku ka dale ndonje tropojan i mencur te dalesh ti ore hamza ose homza sic e shtremberoni gjuhen shqipe ju maloket e tropojes.

i lutem moderatorit ta na servire nje perkthyes i gjuhes tropojane pasi per ne te jugut eshte paksa e veshtire per ti kuptuar. nejse normalisht nuk i dallon gje nga kafsha
    na paskan afer hidrocentralet maloket hahahahahaah a keni drita????

ju erdhi goja juve me malok berishen e mustafajn ne qeveri. hahahahaha

trashesia e malokeve tane i kalon edhe kufijte e periudhes se dinosaureve

kush eshte admin ta fshije temen pasi eshte kthyer ne teme malokesh leshi.

ikni e takohuni tek sofra e bac tropojaneve edhe atje diskutoni se si flihet 15 burra ne nje ode

nuk ka akoma emancipim per kta pallat mer ngelen akoma te trashe
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga oliinter
    ku ka dale ndonje tropojan i mencur te dalesh ti ore hamza ose homza sic e shtremberoni gjuhen shqipe ju maloket e tropojes.

i lutem moderatorit ta na servire nje perkthyes i gjuhes tropojane pasi per ne te jugut eshte paksa e veshtire per ti kuptuar. nejse normalisht nuk i dallon gje nga kafsha
    na paskan afer hidrocentralet maloket hahahahahaah a keni drita????

ju erdhi goja juve me malok berishen e mustafajn ne qeveri. hahahahaha

trashesia e malokeve tane i kalon edhe kufijte e periudhes se dinosaureve

kush eshte admin ta fshije temen pasi eshte kthyer ne teme malokesh leshi.

ikni e takohuni tek sofra e bac tropojaneve edhe atje diskutoni se si flihet 15 burra ne nje ode

nuk ka akoma emancipim per kta pallat mer ngelen akoma te trashe

eh mor grek a vlleh a ca leshin je ti se ti vec shqiptar nuk je, do me na tregu ti gjuhen ne mor klysh skrapari
    po ku o shkrujt shqipja per here te par mor zog kurve ne Skrapar?

he ku je trim me flete ku je, se sa nuk fluturoke para kompjuterit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga derjansi : 09-11-2006 mė 13:27

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    "Born in Skrapar plako" That's f'ing hilarious!

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Ujku_i_Ri
    "Born in Skrapar plako" That's f'ing hilarious!

po te qeshet ty mor zagar?

eh kur jan bo viktimat e shekullit me fol, lepuj qe tremen prej hijes se vet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    po te qeshet ty mor zagar?

eh kur jan bo viktimat e shekullit me fol, lepuj qe tremen prej hijes se vet.
    O derjans o dele une po qesh me ate jo me ty, mer dele

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Ujku_i_Ri
    O derjans o dele une po qesh me ate jo me ty, mer dele

nigjo ne radhe te pare nuk jam dele

masanej neqofte se ty te duket fucking hilarious ca ka than ai nalt athere do te thote se pajtohesh me te

po ca me bo i ka virtualiteti kto pun se te gjith boheni trima.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-11-2006
    Postime
    54
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    nigjo ne radhe te pare nuk jam dele

masanej neqofte se ty te duket fucking hilarious ca ka than ai nalt athere do te thote se pajtohesh me te

po ca me bo i ka virtualiteti kto pun se te gjith boheni trima.
    O njeriiiiiiiii po tallem me firmen e atij dhe ato qe kane thene ai lart i pashe dhe nuk me duken fucking hilarious, por e kam fjalen c'pret nga dikush qe e ka firmen "born i skrapar plako".

A me kupton ca te them?

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •