Ka te drejt dhe per at nuk thash qe i kane fajet moderatoret pasi ka ndonje arsye sepse moderator si te ketij forumi sgjen kund kaq dhe mos e beni teme diskutimi ket kot !!!!!!!!!!!!
Ka te drejt dhe per at nuk thash qe i kane fajet moderatoret pasi ka ndonje arsye sepse moderator si te ketij forumi sgjen kund kaq dhe mos e beni teme diskutimi ket kot !!!!!!!!!!!!
Me lejoni te them se prezenca e fetareve te forumi i ateisteve, ne te cilin marr pjese shpesh si ateiste qe jam, me irriton pa mase. Une nuk po futem ne forumin e tyre edhe t'i bej derr-derr, keshtuqe c'fare kane ata qe vine tek ne e na nxjerrin fotografi lopash me pulla kontinentesh?
Jo Zoti ashtu, jo evolucioni kshu...ahu, nuk i kerkoi njeri opinion. E pergezoj Darwin per punen e mire qe ka bere qe e ka spostuar temen nga forumi jone ateist! Te pershendes dhe te inkurajoj qe te fshish serish mesazhet e thaēkave.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sa Kot : 22-11-2006 mė 09:57
As qe du me dit!
SA KOT . dukesh nga Nick name qe ke ...Postuar mė parė nga Sa Kot
Po atehere pse pyet atje FEJA APO EVOLUCIONI ????????
me mire darwin duhet te shkruante poshte , lejohen vetem menidmet e Ateistave
Sepse kane te drejte te pyesin e diskutojne per cfare te duan me ata qe mendojne si puna e tyre: qe nuk besojne ne zot apo qe besojne ne menyren e tyre. Ashtu sic ti ke te drejte ne forumin mysliman qe te diskutosh me besimtaret e tu se perse teoria e evolucionit eshte e gabuar.Po atehere pse pyet atje FEJA APO EVOLUCIONI ????????
Mendimi yt nuk ka vend ne ate forum ashtu si mendimi i atyre qe diskutojne ne ate forum nuk kane vend ne forumin mysliman ku ti merr pjese. Askush nuk te pengon qe te lexosh por nuk ke te drejte te besh komente.
Une nuk marr pjese as ne forumin mysliman, as ne forumin e ateisteve, as ne forumin e bektashijve, as ne forumin e katolikeve, marr pjese vetem ne forumin e besimit tim. Nese ti e gjithe te tjeret do te benit te njejten gje duke u fokusuar te mesoni disa gjera me shume mbi besimin tuaj dhe ca me pak ti fusni hundet ne forumet e komuniteteve te tjera, forumi do te ishte me i kendshem per te gjithe.
Albo
kujt i humbi mencuria ta gjej ky.Postuar mė parė nga darwin
:P
jam plotesisht ndakord me cfare thot albo dhe Darwin,qe besmitaret si musliman ,katolik e tjere te kete ndarje sepse do ket shume argumente,pasi jane te ndryshme nga njera tjetra.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ok Albo
Por do desha edhe nje gje tjeter
Te lutem mos Tolero qe tek diskutimet e tyre midis njeri - tjetrit te mos ofendojne fete e tjera ... .
flm
Krijoni Kontakt