Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2005
    Vendndodhja
    LONDER
    Postime
    6
    Citim Postuar më parë nga Elbasan_city
    A do te doni qe te martoheni me nje vajze me te madhe se mosha juaj edhe nqs do te kishte femije???Gjithashtu edhe per ju vajzat do te martohesh me nje djale me te vogel se mosha juaj??
    Un per veten time do te thoshja PO sepse dashuria nuk njeh moshe dhe nese dashuria eshte e paster pse jo...
    Ja dhe nje shembull Po marrim Anna Oscar eshte martuar me nje 23 vjecar kur vet eshte nja 45 vjece me duket nese nuk gaboj..

n.q.s vajza do te ishte me e madhe atehere do te duhet te besh disa muaj kurs ne spitalin e cmendurise , se kjo martese do te ishte lufte dhe jo martese. sepse te gjithe e dime sa tru ka femra .
    po te ishte djali me i madh se femra atehere kjo do te fuksinonte rregullisht
    ky eshte mendimi im
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 22:59

i/e regjistruar Maska e black & white
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Vendndodhja
    Paradise
    Postime
    2
    Une mendoj se dashuria nuk njeh moshe, edhe pse djemte maturohen (rriten) me vone se vajzat ne qofte se ai djale eshte mature dhe me ben te ndihem mire, per mua sdo kishte nai problem.
    Persa i perket qr femra te kete femij me nje tjeter , asaj nuk i dihet se ne shqipetaret e kena icik problem kete gje.....
    ...............Hope last forever.........

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Endless
    Motra te lumte goja,as une nuk do kisha mundur ta thoshja me mire!

Flm . Po shof qe shum njerez kan mendime te ndryshme ne lidhje me kete tem , dhe e para qeka Blue sky , qe me cdo kusht do tu imponoj te tjerve qe ajo cka ajo thot esht e drejt , motra dashuria snjef mosh , dhe nese do kapim ate ku ti ke then, Mirepo ne shoqerite moderne ku femrat lidhen me meshkuj dhe pa pasur si qellim te kalojne jeten me ate njeri vazhdojne te preferojne meshkuj me te medhenj se vetja ne moshe.Si e spjegon?shum njerez tani ne vend te marteses po zgjedhin bashkjetesen e vertet dhe ne shoqeri moderne !! , por ne fakt me njerez me te rinj ne mosh , jo me te medhenj , pastaj ti hudhu ktu aty ne shqiperi akoma njerzit qe martohen me dike me te medhenj shifen shtremet , ose me mir gje qe spara ndodh , shoqeria jon sado te ken kaluar vite ne disa gjera ka ngelur me mentalitetin e dikurshem , te vetmit qe e pranojn kte gje jan ata qe ka emigruar me koh dhe jan emancipuar me kete mendim , te marrim shembull un e disa te tjer qe kemi vite qe jemi msuar me keto gjera , pastaj me mir mos ti futemi me thell se ehua jemi shum mbrapa me kohe ne shqiptare skemi arritur akoma ne kohen moderne ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 23:00

ElBaSaNi Kampion Maska e ElbasanBoy
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Ne Kerthis te shqiperise
    Postime
    71
    Hey me falni per munges e gjate qe kam bere por jam shkeputur per pak koh se kisha nevoj per nje pushim....
    Shoh qe shum veta paskan dhene mendimet e tyre per kte teme dhe me vjen mir
    Por cdo njeri ka mendimin e vet dhe secili mund te zjedh vet se ke mund te lidhet me nje me te madhe ose me te vogel se vetja vet..
    Lexohemi se shpejti
    Gjithcka qe kam gjithcka qe me rethon esht per.........

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Varet nga rasti mos merni parasysh raste te tilla si Ana Oscar apo te dikujt tjeter varet se ca moshe me e madhe 1 vit apo me shum vite .
    per mendimin tim nje vit me e modhe me duket si e njejta moshe me mua po do te martohesha ,rendesi ka me shum njeriu se me ke do martoheni se sa diferenca e moshes por me gjithate dhe mosha duhet te jet si e njejte e mashkullit dhe e femres kuptohet qe pse te jet femra nje vit me modhe tek un nuk prish pune
    ashu me diference te modhe jo sdo te martohesha larg qofte nga un ,

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    varet sa e pasur esht ajo se ska shum rendsi mosha

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar më parë nga friendlyboy1
    varet sa e pasur esht ajo se ska shum rendsi mosha
    Gabohesh i dashur!!!!Mosha dhe pasuria,jane dy arme te forta ne duar te nje femre!!Duhet nje dyluftim i gjate dhe se ke te sigurte fitoren!!!Kujdes me kte optimizem te tepruar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 23:00
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Auuuu !
    ketu po u bejka fjalë vetem per dashuriiiiiiii?
    keto lodra i ka lenen kahere kreksi ore, tash fillon epoka serioze, faza e dyt, epoka e mjaltit, si te dilet me shetit dikun, me ngren nje akullore, me vizitue vende te ndryshme, me pa boten e lulzuar, me shkurt parajsen e ju me flisni ketu si kalamaj ende per dashurin.....
    Dashuria eshte mashtrim, eh kot, jeto e krijo familje e shetit e jeto me bindje se kurre nuk do vdesesh, kjo eshte jeta e vertete e njeriut e mos u merrni me endrra te kota...

tung

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA
    Flm . Po shof qe shum njerez kan mendime te ndryshme ne lidhje me kete tem , dhe e para qeka Blue sky , qe me cdo kusht do tu imponoj te tjerve qe ajo cka ajo thot esht e drejt , motra dashuria snjef mosh , dhe nese do kapim ate ku ti ke then, Mirepo ne shoqerite moderne ku femrat lidhen me meshkuj dhe pa pasur si qellim te kalojne jeten me ate njeri vazhdojne te preferojne meshkuj me te medhenj se vetja ne moshe.Si e spjegon? shum njerez tani ne vend te marteses po zgjedhin bashkjetesen e vertet dhe ne shoqeri moderne !! , por ne fakt me njerez me te rinj ne mosh , jo me te medhenj , pastaj ti hudhu ktu aty ne shqiperi akoma njerzit qe martohen me dike me te medhenj shifen shtremet , ose me mir gje qe spara ndodh , shoqeria jon sado te ken kaluar vite ne disa gjera ka ngelur me mentalitetin e dikurshem , te vetmit qe e pranojn kte gje jan ata qe ka emigruar me koh dhe jan emancipuar me kete mendim , te marrim shembull un e disa te tjer qe kemi vite qe jemi msuar me keto gjera , pastaj me mir mos ti futemi me thell se ehua jemi shum mbrapa me kohe ne shqiptare skemi arritur akoma ne kohen moderne .
    Tamam,motra ashtu eshte,ne pergjithesi ne qe kemi dale jashte shtetit,jo se ka na nje gje per t'u mburrur,po i shohim keto tema te shoqerise pake me ndryshe se te tjeret,pa dashur te ofendoj askend!Dhe per mendimin tim nuk eshte nevoja te shtosh me asgje,kush e kupton mire kush jo,keq per te,ca t'ju themi ne tani,nuk do heqim mendet tona dhe t'ja u japim ketyre!hehehe Tjesht po ju ofrojme mundesite edhe ata qe nuk kane te njejten mendim me ne,te ven dhe dy fije mend!LOL
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 23:02
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    E di pse vdes mashkulli me shpejt?
    Serish e njejta arsye,testosteroni !!Testosteroni "sulmon" sistemin imunitar te mashkullit.
    sepse ka 20 here me shum testosteroni se sa femra
    kete e dije?
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •