Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 113
    OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    Postuar mė parė nga lulja_e_dimrit
    NJE BIE MIJRA NGRIHEN.....
    po ti o lule, shyn te ato mijrat.......nqs. e kuptova drejte...
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ket humorin e lules se kuptoj na i her un...o lule fol shqip o dreq..........edhe leji robt rehat......lol......qeke edhe nga usa ..do na nderosh me prezencen moj???
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Postuar mė parė nga MISTRECE22
    kuqe, po dhe ne sdo ngelemi mbrapa, po he. e di vete ti.

Mistrece, ne te dyja s'bejme llafe ne hava. Me thuj cik oren kur do arrish ne Rinas moj se kam porositur te dalin te te presin me tranofila E mos harro te me kthesh nderin (lol).

Djalosher dhe vajzerushka te dashur! Para disa muajsh u propozua ne forum qe te mblidheshin te gjithe bandillat qe jane ne emigrim e te shkojne te ndertojne me pune vullnetare nje autostrade andej nga Shqiperia. Disa e duartrokiten kete nisme, te tjeret e tallen e si perfundim ngeli thjesht si propozim. Kshu qe ju jeni qe jeni, kur te ktheheni nga San Diegoja hidhuni dhe ca muaj ne Shqiperi e mbarojeni ate dreq autostrade.

Gjithashtu kur te kaloni ketu poshte meje (gjeografikisht), do dal t'ju jap ca shishe raki se ca prej jush jane qejflinj te medhenj te saj. Ky do jete kontribuimi im per kete ekskursion

Kuqja qe ju do fort te gjitheve!

i ELBASAN-it Maska e mullaymeri
    Anėtarėsuar
    23-08-2002
    Vendndodhja
    BOLZANO/BOZEN - ITALI
    Postime
    68

Po pati ven dhe ...

Veren qe vjen do jem ne Biddeford (ME).
    Keshtu qe po pati ven dhe po me banet nji cmim te arsyeshem po vij dhe une me ju. Ne te europes jemi pakez te varfer.
    Per kompensim do marr me vehte disa arka me vere te mire italie.
    Menohuni dhe me ktheni pergjigje.
    MullaYmeri
    "Arbeit Macht Frei"

WE DON'T NEED ANOTHER WAR !

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    kuqe, ora 14.25 eshte ora e te vertetes. vetem te lutem, nderroji trendafilat me karafila se trendafilat me bejne alergje.
    dhe mos harro te me shtrosh tapetin e kuq.

nje sugjerim per ata qe do bejne ekskursionin ne amerike; ta bejne ate mbasi te kene mbaruar autostraden. pa llafe fare.

mistrecja qe do shume kuqen dhe ca te tjere.
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Kjo eshte ideja me e bukur qe ju ka shkuar ne mendje Une muajt e veres "rreth amerikes da da da" i kaloj edhe vete, keshtu te pakten do kem edhe nje arsye me shume per te udhetuar.

Mua me Estellen na lini ne dore organizimin (hotele dhe kontaktimin me njerzit tek "keto vendet turistike") pasi te dyja punojme ne biznese qe kane lidhje me turizmin dhe keto gjera, plus qe te dyja kemi udhetuar ne zonat qe ju permendi.

Duhet te kemi parasysh qe te gjithe ata qe do marrin pjese ne udhetim te jene te pakten mbi te 18 mbedhjetat ... po i punon mendja llogari Olimbise tani...

Shpresoj te realizohet si udhetim, pasi jo te gjithe shqiptaret kane shpirt udhetimi, mundesi "financiare" apo "shpirterore" te ndjekin deri ne fund dicka te tille. Madje me aq njerez sa kam njohur une asnje nuk prish lek per udhetime te tilla...Estella me rastisi si "egzemplar" ne mes te "egzemplareve".

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Bravo Kalamoja,

Lajme te mira po degjojme ketu ne forum.
    Po vdisni te gjithe per udhetim, po sa qef e paskeni aventuren? dhe une kujtoja se isha i vetmi ne dynja......hahaaaa...
    Mire pra atehere femrat organizatore si Fiori apo Estella na duhen se i paskemi te turizmit. Ato te jene.
    Mistrecen e qarte qe do e kujtojme ne gallatat rruges.
    Mullaymeri eshte i yni e qarte qe miqte nga Italia i kemi te mirepritur, vetem se me veren kujdes se ligjet ne USA per alkool jane pak ndryshe me Europen.....
    E qarte qe mosha duhet te jete mbi 18 sic tha dhe Fiori se po na kapin per kidnaping pastaj....
    Mire pra atehere coni nje mesazh ke e-maili im kush ka ndermend ti bashkohet grupit
    rezart@web.de

Keep on diskutimin Kalamoja

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    ore qejfi na e ka po b^tha sna e mba.

per ato qe kan bere ndonje udhetim te ktij lloji mund te na thoni sa psh kushton nje gje e tille. qe te pakten te fillojme e te fusim qindarka tek derrkuci. qejf kam te iki kund per spring break kshq po e organizuat ne ate kohe do jete fantastike kshq kursej nje udhetim.
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Albo,

Me vjen keq por per mendimin tim ato qe kane me shume nevoje per kete aventure jane ato ne MES te amerikes, sepse ngaqe nuk ka shume shqiptare, do ta ndjejne me shume shqiperine. Plus qe ne NY apo MA etj etj.. ka sa te duash shqiptare, biles shumica e tyre as qe i pla "tra**" per keto gjera..

Shikoj dy probleme te medhaja per realizimin e ketij WEB PARTY.
    1) si do behen shpenzimet, pra si do pagohet qiraja e "autobuzaVE". Sa duhen.
    2) duhet bere nje plan ekzakt ku do ndalohen autobuzat se ashtu me qefe nuk ja dilet

Zgjidhjet e mija jane keto:
    E para e punes une jam 100% t'iu ndihmoj per organizimin e ketij "projekti". Them projekt sepse don me te vertet nje plan te mire. Psh nese autobuzi prishet, kush i paguan shpenzimet e rregullimit te tij. Gjithashtu ky udhetim do jete shume i larget, dhe keshtu na duhet te ndalojme neper shtepijat e shqiptareve. Kush jane keto shqiptare, pra kush e hap deren per te tjeret? Une per vete jam gati. Kam nje apartament qe besoj i fus nja 10 veta, dhe meqe jam vetem, kjo gje eshte e finalizuar, dmth nuk eshte problem. Por puna eshte a ka te tjere qe jane gati te bejne te njejten gje? Mire do ishte qe kjo gje t'u urganizohej nga te pakten 10 veta sepse duhen shume gjera... Kush eshte gati te ndihmoje, te shkruaj ketu, dhe pastaj une do krijoj nje chat vetem per kete gje, lejme nje orar dhe "mblidhemi" per te diskutuar alternativat, ose per ndryshe po se beme kete do jete e veshtire komunikimi.

Ky eshte mendimi im..

Iliri
    Aspire to inspire, before you expire!

alvi
    i/e ftuar
    Dera ime osh e hapme mi ti Cortizono, per femra dhe meshkuj.
    Endin e kom kushuri, kshu qe nuk e du me vete se mi qit pislliqet, qe kom 6 vjet qe i mcef(lol)

Dera ime eshte po ashtu e hapur, ndonese Idaho eshe pak out of the way, por bujrum ven sa te dush, persado njerez te jene.
    Vetem te bohet ky muhabet thuj.
    O Fioro mire te kishte shku menja ty per organizimin.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •