Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 113
    i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    U bera gati 5 dite pa hy ne teme. Kam qene i zene me provime.

Bobooooo.....hajde...hajde....
    Benno lexova shkrimin tat. Si fillim u habita qe kishte marre mundimin njeri ti shihte gjonat sic jane.
    Krahasimi i organizimit me ate te programimit ishte i lezetcem.
    Ne lexim e siper te shkrimit tat, me lindi ideja qe ti Benno duhet te bashkpunosh me Albanian Design, se shoh shume ngjashmeri midis ju te dyve. Ju i kapni gjonat me themel me sa shoh une.
    I kam ca kritika edhe per ty Benno, por qe sic e thu dhe vete ne fazen e pare s'duhet me pas kritika dhe keshtu po terhiqem....No Kritik.
    Qe sot e tutje do filloj te nxjerr propozimet e mija, vendet ku mund te shkojme, qytetet me me shume shqiptare te USA si dhe itinerarin.
    Per ket gje pres edhe ndihmen tuaj.
    Do filloj cdo dite te nxjerr nga nje foto qyteti qe mund te vizitojme.
    Ju pastaj do me thoni se ca vendesh ja vlen te shihet tek ky qytet.

Pershendetje Rezi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Nje prej antareve dhe pjesemarseve te kesaj tema me ka shprehur nje ide.

Ai/Ajo deshiron qe gjate udhetimit ne vend qe ne te flejme neper hotele ne fare mire mund te flejme neper shtepite e shqipetarve. Jam e sigurt qe dyert do ti kemi te hapura. Si thoni?

Per mendimin tim ajo qe tha Estela kete heren e fundit eshte patjeter e domosdoshme, sepse po te flejme neper hotele do jene lek te humbur kot. I bie rreth $400+ te humbur per dy jave vetem per te flere neper hotele. Une nuk e di per ju, por per vete do kisha deshire ti harxhoja ato lek neper klube apo duke blere dicka qefi.

Prandaj, per mendimin tim, mire eshte te zgjedhim qytetet ku do shkojme, por eshte shume me mire te gjejme te pakten 5 familje shqiptare ne ato qytete qe jane ne gadishmeri te na japin strehim. Jo vetem qe do kenaqemi me darka shqiptare , por edhe do kurjsejme.. Si mendoni?????

Iliri
    Aspire to inspire, before you expire!

@njoftime.com Maska e Benni
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    anes Elbes, anes Sprees
    Postime
    56
    Rezo – Qerrata i madh qenke,...vetem kujdes - kritikat me MP.
    Beni, nuk i duron dot Fyrjet ne kolektiv.
    Lavderimet – ato po. Me gezojn me shume se rritja e rroges (1 here ne gjasht muaj).
    Por, Kali i kuq e ka nje huq…. M.q.se kritikat ketu sś lejokan (une s“po di si me e perdredh llafin, si me ta thon ate qe du me thon)
    Po prit pak – po ta jap terthorazi, qe mos ta kuptojn ata tjeret…

Diten e pare te punes (me kujtohet si tani) po me shoqeronte shefja (zonj grua) neper Firme….
    me prezantonte majtas djathtas me koleget. …Ambjentet e punes…. ketu jane llogaritaret, ketu programistat, ketu menca….magazinat jane gjetke….
    Ti e pi duhanin ? – me pyet ( me mirsjellje) ne korridorin e katit te trete (Firma i ka 13 Kat ).
    Po - ju pergjigja pa te keq. Why?
    Ok!- tha (prer) – ti, do fillosh pune tek kjo zyra ketu- se jane te gjithe duhonxhinj…
    futa koken brenda si rosak…
    zyra – shume e madhe…xhamllik dunjoja, me lule… zbukuruar, piktura ne mure…
    dhe dy djem (me gjysllyqe moderne) – une sakaq, u mvrenjta..

C“ke – tha ajo…(mu, qe thu ti Rezo, me tradhto shpesh ftyra-no koment)
    E di si o puna - i thashe – une s“kam per me pi mo duhon,…
    po, amon me lej te filloj tek kjo zyra perball…
    Aty mrena ishin nja dy vajza. Po bonin sikur punonin…
    Koncentracion i modh fare (se helbete kishin shefen perball, goca t“zgjuta c“i do llafet)…

shefja me hodhi nje veshtriiiiiim ….me shtrengoi doren e m“ktheu kurrizin
    (edhe sot e kesaj dite nuk e zbertheva dot shikimin e saj)… po mu prish gjiza mua..
    po ja kaloj per smari me (Silvian dhe Julin) ...
    …muhabet me gozat gjith diten.. sikur me qene ke bashki e Tirones.

Ku e kisha llafin ? Ah. po
    - o Rezo, mo m“cakto n“grup pune mu, me cuna (te kam rixha), jo se jam kontra ides tate (larg qoft) por…
    - me goca do Beni, ….aty kom produktivitet una. …Pyt shefen time, po s“besove.

- Edhe ne autobus, du vend : 1) afer shoferit + 2) afer dritares + 3) afer…s“po e perseris mo..

Dua qe sygjerimi im te merret ne shqyrtim.... perndryshe…dorzoj celsat qysh sot…

@njoftime.com Maska e Benni
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    anes Elbes, anes Sprees
    Postime
    56
    Sot eshte e shtune dhe po e plotesoj tani normen e javes tjeter :

AlbanianDesign, ke hedhur ne kete Projekt disa idee te mira.
    Une jam plotesisht dakord qe te fusim ne shfrytezim tekniken e mailing-list (bota po I shikon hajrin), nuk duhet te lihen ne harres idete e mira.
    Ndryshe, rrahim uje ne havan…
    por edhe me shume vlersoj fjalet e tij ne faqen Nr. 3…ja vlen ti lexoni edhe njeher ato fjale…..aty behet e qarte si mund te funksionoj puna e bujtjes gjate turneut….

Kam lexuar e ndegjuar per bujarin shqiptare (ne libra, por edhe nga gjyshja, naten kur me vinte ne gjume)…por qe moti ama…
    kur i rilexova ato fjale te faqes 3,(ne kerkim te ideve te reja) , u emocionova!

Po e them… se nuk e mbaj dot…
    Fukarenj jemi ne portofola, por shpirtin e zemren e kemi bujare e mikpritese…
    behet a s“behet ekskursioni (kjo eshte mersele tjeter)
    …por ato fjale ngelen, dhe duhet marre shembull...

Nje sygjerim (jo kritik)…
    ....edhe une jam ne teori dakort me idene e bujtjes neper familje e dyer shqiptare,
    (se vdes per fasule dhe ferges, e per byrek me ka marre malli )

Por ky, (mos harroni!) nuk eshte kursim…kesaj i thone te kursesh pare dhe te hysh ne borxh tek mikpritesi…

Ose duhet edhe une te hap deren anasjelltas per te tjeret…( gje qe s“e kam ne tradit...)

Gjyshja ime (nga nena) po ti lexoj keto rreshtat e fundit do thote –
    (ore lanet, por edhe kete e the more… yt gjysh po, kurrunac i madh ka qene, kete e di gjithe jugu, po dera ime gjithmone hapur ka qene, per miq e dashamir…)
    Me gjyshen nuk haem dot (80 vajti, e akoma shikon lajmet e ores 20.00) – ka te drejt.

Mire ateher – edhe une jam per kete.

Historit e tim gjyshi ne Boston, ja u tregoj her tjeter...po e le me mire per ne vere, gjate neteve me yje dhe hene, prane zjarrit bubulak...me nje cigare marlboro light, n“goje,

a sa ajer i paster, ja po flen dhe bagetia…...tunxh a i pe kuajt…

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Benno ty te paskemi gallaten grupit!

Pse s'thua. Me shkatarrove duke qesh me ato pershkrimet e tua.
    Por ti kthehemi seriozitetit.
    Vleresoj shume komentet e Estelles si dhe te Ilirit (albanian Design). Eshte e qarte dhe ai do mbese edhe qellimi jone qe tja kalojme sa me mire ne ket turne por edhe sa me lire. Duhet me fillu me te vertete me mbledh adresat e anetareve te forumit qe do te mundeshin te na hapnin konak.
    Sapo morra ate kushon tim ne Philadelphia dhe me tha qe Rezo as mos e diskuto ate fjale se tek mu kane vend nja 8 veta me ndejt. Ja te tille na duhen edhe ne qytetet e tjere. Vleresoj bujarine e Albanian Design qe na e hapi deren e tij.
    Dua tju tregoj tani dicka per udhetimin tim qe pata kete vere ne Eastcost USA nga Philly deri ne Toronto, Canada.
    Nga ato 2 jave qe isha atje asnje nate nuk fjeta ne Hotel, nuk me la bujaria shqiptare te bija ne toke per asnje nate te vetme.
    Ne Philly naten e pare fjeta tek nje shoqja ime me vellain e saj dhe me pas tek kusho im 3 dite. Ne Hartford, Connecticut tek kusherira ime nga Baba ku me mbajti gati 6 dite. Ne Toronto nje nate ke disa Tironsa cuna nobel te Islington Avenue-s si dhe disa nete tek kusho tjeter ne Toronto.
    Dua te them qe po e organizuam mire ket pune nuk na bie metermend te flejme asnje nate jashte. Nuk eshte halli jovetem tek kursimi, por tek pervoja e njohjes me shqiptare te tjere qe punojne e jetojne ne cdo cep te Amerikes me te cilet na lidh nje gje e perbashket, Jeta dhe puna jashte vendit tone.
    Prandaj dhe une kam filluar te thurr nje harte te Amerikes ku do vendos bazat tona ne qytetet qe do kemi njerezit tane.
    Ju ftoj te gjitheve qe te me jepni emrin e qytetit dhe shtetit ku jeni, apo keni mendimin se mund te kalojme naten tek shoket e miqte tane!

Pershendetje Rezi

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Po e fillojme me Philadelphia-n, qytetin me shume shqiptare dhe anetare te ketij forumi.
    Ne rast se do zgjedhim turin e Eastcost from Boston to Miami, Florida sic propozoi Albo, kush nga ju vjen nga Philly dhe cfare i propozon grupit te eskursionistave ja vlen te shihet ne ket qytet?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Per mendimin tim, para se te bisedohet nga po e nisim, na duhet te dime shume gjera..

Na duhet te gjejme njerzit ku mund te rrime.. Mendoj qe ne cdo pike qe ndalojme te rrimi nje dite.. pra ta shijojme pak ate dite.. dhe te nesermen ne nje pike tjeter.. Do ishte ideale qe cdo 10 ore te ndalohemi neper pikat ku do flejme.. qe ne kete menyre 14 oret e tjera te futen ne dispozicionin e qytetit. Gjithashtu, tek ata njerez qe do rrime, jo vetem "te na mbeshtesin" ne fjetje, por do ishte mire qe te na tregonin vendet me argetuese rreth e qark, sepse meqe jetojne ne ate qytet, i dine ca gjera me mire sesa ne.

Mesa po shikoj une ka plot njerez qe kane deshire, por prap dukemi qe jemi vetem nja 10 veta.. Na duhen shume, dhe se kam fjalen vetem per ata qe duan te bejne kete udhetim, por edhe per ata qe do na hapin deren.. Pra pa keto dyer te hapura.. nuk mund te vertetojme se ku ndalojme...

Thjesht nje mendim... (tani per tani akoma eshte heret), dhe keshtu nuk shqehtesohem shume.

Iliri
    Aspire to inspire, before you expire!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Rezi po he mor sa e-mails ke mbledhur nga ata antare qe deshirojne ne vijne?

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332

Ekskursion? Me llogaritni edhe mua.

Miredita a mirembrema si tu gjeje vakti.
    Mua tani ma zune syte kete teme sepse nuk para shpenzoj shume kohe ne forum apo ne hat se jam i zene ne pergjithesi. Sidoqofte dua t'ju them qe mua me pelen ideja. Sidoqofte do te desha te ishte diku ne javet e para te qershorit sepse pas kesaj periudhe me vijne prinderit ketu dhe do te qendroj me ta.Ne dispozicion ju ve shtepine, kitaren si dhe n.q.se doni njeri per te pjekur mishin ne hell apo per kukurrec, ketu jam.Kush deshiron te me kontaktoje rreth kesaj teme mund te me shkruaje tek jonian_sr@yahoo.com.
    Ju uroj shendet te gjitheve

Edhe njehere adresa eshte jonian_sr@yahoo.com (ndarja me underscore)
    Trimi i mirė me shoqe shumė

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •