Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 113
    alvi
    i/e ftuar
    un po i bashkangjitem karvanit ne Denver athere.
    Nje mikrobuz e marr une persiper pa problem fare.
    Apo s'kane dhe nga ata te medhenjte fare, nuk ka nevoje te jete si punae Dodge Caravan, ka Fordi nji te madh fare si atobuz, e maj men kur e kena mor i here me qira nga Budget kur ikem ne Sacramento me pa Kingsat me shoqnin ktu nga Idaho.

xumparja
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Oj lule, pse me nota pesimizmi ne fjalet e tua?
    oj Lule, po ti a do i bashkangjitesh ktij eskursjoni?
    Po deshe ti ta paguj un rrugen, se na u ka forcu Euro tashi, u ka bo e fort si dollari.
    hajde, se nuk ka lezet eskursjoni pa tyve.
    Un do laj pjata me tre turne qe ta paguj dhe rrugen tate, po do vij ne amerik te te takoj se s'bo.
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

xumparja
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Tashi jom kthy per fare Lule, po ishim ne Austri me familjen, dhe nuk ka internet ne austri(lol)
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

alvi
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga MI CORAZON
    ALVI! Padyshim qe do te vi....Por une kam nje hall
    Une nuk flej dot pa mamin ........
    Leje leje, se te njejtin problem paskena.
    Kot thojn, halle halle kjo dynja, halli hallit nuk i gja.
    nji ne te dy qe nuk flejm dot pa mamin.
    Hajt o Corazono se do sajohena po ho.

alvi
    i/e ftuar
    hahahahahahahahahahahahahaahahahahah
    E nolt Corazono, e nolt
    hahahahahahhahhaah
    Vetem se athere duhet me i ra ka Washingtoni, ose Arizona!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Albanian Design, Fiori, Rezi e gjithe te tjeret mendime jo te keqija.
    Sot kam bere disa telefonata per rezervimin e autobuzave per kete aventure. Per prishjen e autobuzave mos u merakosni sepse perderisa keni paguar bileten nuk eshte e veshtire per kompanine te veri ne dispozicion nje tjeter.
    Numuri final i personave qe do te marrin pjese do te behet 30 dite me pare se udhetimi te nisi. Per cmime nuk arrita te pyes sepse nuk kisha se me cfare numura te punoja.
    ne mund te marrim shume ulje cmimesh n.q.s do te kontaktojme me njeri tjetrin vazhdimisht.
    Fiori, Albanian Design duhet te marre pjese ne organizimin e ketij udhetimi (per mendimin tim) I vjen ndorjesh shume.
    Abanian Design ma merr mendja se nuk do te refuzoje, apo jo?
    jepni disa orare qe te gjithe te interesuarit mund te futen ne chat dhe te bisedojne per kete ceshtje.

E leme nje te shtune ose te djele mesdite qe njerzit edhe ne perendim edhe andej nga lindja te kene mundesi qe te jene te pranishem duke ditur se ka diference 5, 6, dhe 7 ore me Ameriken dhe Kanadane.

Kanadane nuk mund ta harrojme ne kete udhetim por per disa mudn te jete e veshtire te kalojne kufirin pa marre vize.
    N.q.s studentet jane te interesuar per kete kontantoni konsulaten kanadaze.
    Per personat qe ndodhen ne evrope, per probleme vizash, pyesni dhe kontaktoni ambasadat perkatese.
    E leme te shuten atehere ne oren 1:00 Eastern Time. Me angline ka 5 ore diference, me shqiperine dhe vendet e tjera ne evrope ka 6 ore me perjashtim te Turqise dhe Greqise. Personat qe jetojne ne Amerike dhe Canada duhet ta dine Eastern dhe Western dhe pacific times.

takohemi Diten e shtune
    Ora 4:00 mbasdite me oren e shqiperise qe e dime te gjithe. Data 2 nentor 2002

Edhe nje here Ora 4:00 mbasdite me oren e shqiperise data 2 Nentor, 2002
    Shpresoj te flasim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 28-10-2002 mė 20:11

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Ideja e RV (vene me shtepi prapa) nuk duket keq, megjithate keni parasysh se behet fjale jo per grup me 5-10 veta por mendojme te mblidhemi me shume, pra nuk besoj nje automjet i tille te jete i mjaftueshem. Gjithashtu nga eksperienca udhetimet me makina sa qejf dhe aq shume mund te te lodhin, pasi me fjale shkojme dhe ne hene ne por kam parasysh nje udhetim timin rreth 8 -10 ore brenda dites (vajtje kater dhe kthim kater + oret qe duhet te rrije ne autostrade ndermjet shteteve pasi dhe trafiku eshte i dendur ne keto zona + rruget ne ndertim) edhe pse me shpejtesine e autostradave te amerikes, fillova te flisja me veten ne fund. Kush une ajo qe thoja se nuk vrisja mendje edhe 20 ore udhetim ne dite.

Pra ne duam te kemi udhetim aventure megjithate duhet te mendojme si te kalojme me shume ore ne toke dhe te kenaqemi duke vizituar shtetet jo ta kalojme gjithe kohen te mpire ne makine

Duke menduar se ne cdo shtet nuk do na duhet te qendrojme me shume se nje nate ose dicka e tille, hoteli sipas llogarive te mia (punoj per keto gjera) na shkon shume lire, pasi do jemi dhe grup dhe mund te rrime shume veta ne nje dhome, keshtu bejme pak rremuje dhe qejf ne hotele me pese yje.

Per daten 2 nentor ne orarin qe thote Estella mund te mblidhemi tek dhoma #forumi tek e cila mund te hyni fare thjeshte duke shtypur mbi lidhjen "chat" ne krye te faqes dhe me pas nga lista e kanaleve mund te zgjidhni #forumi.

Duhet patur plan per cdo gje qe do bejme edhe pse duket pak si jo spontane por 1. me shqiptare keto gjera jane te rrezikshme, pasi JEMI terroriste pa u bere grup e jo me keshtu te gjithe bashke + 2. nga eksperienca udhetime te ketij lloji mund te kthehen thjesht ne lodhje kur nuk ke nje plan me pare

alvi
    i/e ftuar
    Po u bo si ke Semiramida, un du me qen KIRI.
    Akoma e maj men ate skenen kur e kishin lidh mas asaj rrotes ne e rrifshin me kamxhik.
    Kiri ka qen famoz!

nuk ka jete pa dashuri... Maska e blondina
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    242
    puhhh car ideje e shkelqyer mo Rezi por ce do qe une smundem per kete vit .Iharxhova paret une gjitha mora cabrion pra me rroft cabrija.Ah harrova nqse sponsorizon ndonje firme per mua vij.
    Po si do e beni udhetimin pa blondinen njehere a sju vjen gjynah blondina ua ben (JETEN E GJATE TE SHKURTER) nein u le me dhamt jashte kur te vdisni.Sidoqofte ju uroj suksese ne kete planin e udhetimit.
    GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.

Per 2-3 dite 66 postime , rrezik ka thyer rekorde kjo teme. Po c'ngjau thoni vallai?
    Une nuk gjej dot pergjigje tjeter vec kesaj :

Te gjithe antaret e superentuziazmuar ketu jane shprehur pro, bile ca duket sikur bejne edhe "harakiri", te shtyre vetem nga deshira e mire (me mendimin naiv se takimet e udhetimet do rezervojne vetem surpriza te kendshme) kuptohet. Pra, deshira e mire, imagjinata, predispozita per te bere qef e ku di une se c'tjeter ka ne koke secili, ua largon paksa vemendjen nga realiteti mendoj.
    Po sikur shume te mos vijne dot? Disa nuk gjejne dot te ardhura, disave nuk u doli viza, "disa cuca nuk i le mami" etj Eshte naive te mendojme se udhetimi me autobuza do te realizohet 100% ashtu si e mendon secili ne koken e tij (aq me teper qe kokat jane shume, e bile disa me nga dy a me shume mendje ). Edhe mua me pelqen sa...s'ka. Por me mire te ecim me kembe ne toke.

Le t'i reduktojme pakez surprizat pra.

Une mendoj se meqenese pushimet e Vitit te Ri nuk jane aq afer sa te mos na lene kohe te pregatitemi, e as aq larg sa te thinjemi, le te thyejme ca monotonine dimerore e te mblidhemi per nje darke.

Personalisht votoj ta organizojme ne Michigan
    1-Meqe aty paskemi bazen me te zjarrte organizative.
    2-Meqenese ka plot antare nga Kanadaja qe duan te vijne, dhe dihet qe Kanadaja eshte ngjitur me Michiganin. Edhe ne shtete te tjera te USA nuk eshte keq.

Aty mund te shihet se sa te predispozuar jane antaret te mblidhen vertete.
    Aty mund te takohemi realisht e te njihemi me njeri-tjetrin nga afer.
    Aty dhe mund te marrim vendime konkrete (si ajo e udhetimit veror me autobuza psh.).

Pastaj, kismet, mund te beni plane te mbushni derrkucat me qindarka, te sillni vere e raki, e ti themi edhe Rezit se sa bluze te stampoje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sokoli : 29-10-2002 mė 07:51

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •