Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 113
    alvi
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Para se t'i vesh kycin deres Alvi,. sigurohu qe do keni femra ne ekskursion, se pastaj,,,,,,,,,,,do pendoheni qe keni lerė........

O Corazono, po shkum ne Vegas a.k.a Sin City, per zotin nuk bohena pishmon hic qe nuk kena mor femra me vete.
    Thuj qe San Fran do jet icik me spec(lol)

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Ide e mire.
    jam gati por dua te di me cilet do te udhetoj
    sepse ne shqiptaret kur jemi 2 jemi OK por tre ziremi
    Ai udhetim nuk ka nevoje per B.... te zgjuara as per pijanike
    sepse vertet kam nja 5-6 vjet qe jam rehat nuk i kam ndyre duart
    nuk e di si do ta zgjidhim kete por ..... cdo gje ka zgjidhje
    Me Respect B.B.

shendet e para

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ore po sa gjat qe i bini????
    pastaj punen e femrave.....per ny jam un shef zifti.....
    per qytete te tjera gjeni shefa te tjere...
    edhe njehere te gjitheve......ne po e mendojme dhe skemi dhene asgje te perfunduar..cdo opsion merret ne konsiderate mos u merzisni
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Hi o popull,

ne lidhje me pjesmarrjen e gocave ne eskursion mu kujtua nje gallate shume e forte nga filmi shqiptar i kohes se Enverit :"Mengjeze lufte",
    Kur cunat po beheshin gati per aksion, dikush hodhi idene a ti marrim dhe gocat me vete? Ne ate moment te gjithe hedhin veshtrimin nga tufa e gocave ku njera kish ngrit prapanicat perpjete dhe po bente cicin ne brek......
    C'ti marrim keto me vete......tha njeri prej tyre.
    Goca hej mos e merrni personalisht se e futa sa per te ardh grupi ne humor, e di qe Alvi dhe Bayerni jane duke qesh duke vdek tani me lot nga ky detaj....
    Hej koherat kane ndryshuar, gocat i kemi te mirepritura ne eskursion. Ja Fiori dhe Estella do na organizojne dicka.
    Kam shume besim tek vajzat korcare te Massachusetts.
    Pastaj Alvo, edhe po na ra rruga nga Las Vegas, no problem,
    gocat i nisim shoping, ndersa ne u drejtohemi aktiviteteve te tjera........Hahahaaaaa.......
    Pak humor duhet.
    Vazhdoni diskutimin!
    Ah po persa i perket mjetit te udhetimit, une ne fillim nuk kam menduar ne autobuze apo ku di une. Per mendimin tim dhe aq shume veta nuk do behemi sac duket se dihet qe shumica vetem llafe kane......shpresoj te jete e kunderta.
    Une kam mendu te marrim me qera ndonje Van 6 apo 7 vendsh, te cilen e marr persiper une e porosis qe nga Europa per ate periudhe. Minimumi po u beme 7 nuk jemi keq si fillim. Pastaj po u beme me shume, pse jo? Marrim edhe nje apo dy apo tri te tjera me qera.
    E qarte qe jo te gjitheve do u kaloj udhetimi para deres se shtepise dhe do u fishkellej ndonjeri qe a je gati apo jo?
    Disa do bejne edhe pak sakrifice ta kapin grupin ne qytetin me te afert te itinerarit. Per kete po jap shembullin i pari duke fluturuar nga Europa.
    Shume ide e mire ajo e kalimit te nates ke disa prej jush, por une them se nuk do jet patjeter e domosdoshme. Ne rast se jemi grup edhe kostot mbeten ne nje kuader minimal natyrisht.

Ju falenderoj te gjitheve dhe interesimi juaj tregon deshiren tuaj.

Rezi

Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ore sa i ke pas pa filmat e enverit ti paj zotin.......po si ore edhe ate detaj e mbaje mend????? qe thu ti mu ne dispozicion me ke ne vere per 2 jave ...jam gati ta bejme ylyme....po sakrifikoj edhe udhetimin per ne tirane...por sic e the te pakten te behemi nja 6-7 veta do ishte ideale.......per mendimin tim alvin duhet ta vejm stampistin e grupit.....jo per gjo po i jepet....tani puna e femrave eshte ide interesante por edhe po serdhen ska gje...sjam kundra tyre por duke e ditur se seshte e lehte per nje femer te nderrrmarre nje iniciative te tille e kuptoj fare mire...megjithate idea e east coast mua me duket me reale edhe me e pershtashme per veren sidomos.................o alvi ojes hidhe i llaf kjen ore se je bo i urte kto kohet e funit...ta ka mledh lulja me duket....
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ore, po perse i diskutini kaq shume gocat nuk po e marr vesh. Vajzat can take care of themselves, mos e beni kaq problem se do t'i trembni dhe nuk do vijne fare.

Dmth. tani, si do t'i bjere itinerari? Nga C'lexova nga mnedimet tuaja une them keshtu: nga Boston, NY, NJ, Detroit, Chicago, Philly, Florida, dhe pastaj i biem nga jugu permes Texasit deri ne Southern California, L.A., Las Vegas, dhe San Francisco. Ne Indianapolis nuk e kam idene se per cfare te veme, s'ka asgje atje, me mire Detroiti dhe Chicagoja qe duhen pare patjeter.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    shi goca sa me plane..po ty tu bofte dita 1000 se tipa si ty i duhen popullit edhe partise(sec me ka ngel kjo puna e partise)
    nejse te jem serioz idea eshte sic tha angeldust ......edhe na duhen me verte mendime se si i thone bashkimi ben fuqine.....mos u kurseni forumista

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Iiiiii, shiko c'thote bayern, dmth. ju me gjithe mend e kini konsideruar idene qe femrat te mos vijne? Bababababa, hajt merru me shqiptare, maskiliste te gjithe! Ju jini ftohur me duket. Po te kete tipa maskiliste, me thoni qe te mos vij. Edhe c'eshte kjo 6-7 veta? Nje njeri qe s'do mbante ane do mendonte keshtu: "Po te jete 6-7 veta ata mund te behen nje dore grabites njerezish per t'ju shitur organet dhe veshkat."

Me shume ore...! Ne duhet te marrim nje autobus ose microbus me qira dhe te ndajme koston te gjithe. Te pakten keshtu them une. Mire do ishte nje nga ato makinat qe jane si shtepi brenda, keshtu qe s'do te na duhej te paguanim as hotel. Duhet te dale njeri vullnetar per ta ngare, dhe te jete i zoti te ngase makina te medha. Po te them te drejten une nuk e kam idene se ku mund te gjenden keto automjete, duhen pyetur shqiptaret e Bostonit meqe udhetimi do nise atje.

Po te realizohet kjo e dini si do jete? Do jete si ne Real World ne MTV. Cool!
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

alvi
    i/e ftuar
    O Corazono, po ku do i perjashtojm femrat ne pash zotin.
    Po ju do jeni shpirti i ekskursionit.
    Sidomos po u mldhemher pas here ke shpijat e njoni tjetrit, do na e boni i fergese se s'bo , apo jo.
    Corazono, a do vish ne Ekskursion?
    Hajde dhe ti prononcohu PRO qe ta bojm ket dreq ekskursioni se do ket gallat po u bo!

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Ideja e Angeldunstit per makine si shtepi me rrota duket interesante.
    Vetem nje pyetje kam;sa veta kane te drejte te jene aty pasagjere? se ketu ne Europe vetem dy a tre veta se mbrapa tek dhoma nuk lejohen pasagjer gjate udhetimit.
    Megjithese nejse une kam te drejte te marre me qera edhe makine me rrota te madhe ose van (mikrobuz). Nuk ka problem edhe po u beme shume veta marrim dy apo tre mikrobuza me qera dhe ja fusim karvan njeri pas tjetrit.
    T-shirtat e bardhe me mbishkrimin WWW.FORUMISHQIPTAR.COM i marr une persiper ti stampoj dhe ti sjell dhurate anetareve te forumit qe do marrin pjese ne ket udhetim.
    E qarte qe nuk do na mungoj barbecue-ja me vete per mish ne hell. Kujt ja jep nga juve per pjekje mishi ne hell?
    Alvin e di qe e kemi per gjueti, ai do na siguroj mishin me duket rruges......
    Imagjinoni veten ne nje udhetim te till, cuna goca bashke diku ne nje camping apo national park, duke pjek mish dhe tregu gallata.
    Mos harroni qe nje event te tille e enderrojne gjithe anetaret e forumit. Ne jemi ne gjendje ta kryejme.
    Gjithe forumi i ka syte nga ne tani, po se bome ne kush tjeter?
    Mendoj se me djem si Alvi (Idaho) e bayerni (new York) e me katana, pogradecari e shoke, apo vajza si Angeldunst(Michigan) apo te tjera si ajo, ky udhetim nuk mbetet i pamundur.

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •