Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 113
    i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Nuk kam kundershtim me idene e Sokolit.
    Mund te mblidheni ju atje per dreke apo darke, biles e pergezoj si ide. Pse jo? Gjerat e vogela ne fillim pastaj ato te medhajat.
    Megjithese Sokol, persa i perket udhetimit ne vere mos u merakos se jemi nje grusht komitash te vendosur qe nuk kemi vetem llafe. E qarte e kam thene dhe here te tjera qe jo kushdo do i bashkohet grupit. Prandaj edhe une them qe po u mbush nje Van plot me 6 apo 7 trima, dhe per keta jam i sigurte.....atehere mund ta shohim si nje sukses.
    Mos i nenvleftesoni anetaret e forumit se e kane tregu veten e tyre, derisa kane lene Shqiperine dhe kane hapur folene e tyre te re ne Shtetet e bashkuara, nuk jane vetem te fjaleve por edhe te veprave. Kjo eshte ajo qe me jep mua shkak si i Europes te llogaritem me vendosmerine e tyre.
    Alvin e kemi shefin e zones se Idaho e matane.
    Bayernin shefin e Big apple-it.
    Fiori e Estella trimereshat dhe aktivistet e massachusetts-it.
    Cfare doni me shume bre shoke?
    Me nje team te tille eshte e pamundur mos te kesh sukses!
    Dhe tani nje informacion se dikush permendi punet e vizave. E qarte qe secili mban pergjegjesine e tij per ket ceshtje.
    Dua tu them simpatizanteve te Europes, qe kush ka pashaporte te EU-s me perjashtim greke nuk ka nevoje per vize turistike ne USA. Nga vetja e di qe me pasaporte german vetem kemi nevoje te mbushim kartonin e bardhe dhe jeshil dhe marrim nje vize 90 ditorshe ne cdo aeroport te US.
    Nga Canadaja nuk ka probleme fare per EU-passportholders.
    Ju pastaj te Amerikes apo canadase i dini vete me mire punet e juaja, fola vetem per Europen.
    Besoj se une do jem nga te vetmit qe do perfaqesoj Europen, ose ndonje tjeter i entuzjazmuar si une.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    ore ate punen e takimit tek chati shqiptar se morra vesh mire un..
    po qe me date 2 netor mbasdite una sjam se jam ne pune(ne krye te detyres.) prandaj do deshiroja qe ata qe do jene present te na vejne ne dijeni edhe ne te humburve...............
    kush te kete mundesi te me shkruaje email...ose te me beje add tek msn messenger....ju falemminderit...
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

alvi
    i/e ftuar
    Shum taktik e mire Rezo, na jep kai nomeklature shefi ti, se bohena cop ne(lol)
    Thuji shqiptarit je shef(zifti) dhe ai le kockat per ty, po te shkretet ata qe do kena vartesa thuj(lol)
    Une per vit te ri, nukvij dot, se kam plane te tjera, po telefona kena o burra se ne perndim jemi nuk jena ke ao Ushnja.

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Alvo,
    Duhet te dish qe kam qene nxenes i dhjetes ne Marksizem-Leninizem dhe Materializem dialektik, njekohesisht i brumosur qe ne vegjeli me mesimet e xhaxhit Enver dhe cmimet e tij moral.
    Ajo dihet pra keshtu na ka pas kenaq ter jeten ai me cmime moral:"Shef zifti". hahahaaaaaa....
    Nuk eshte muhabeti kush eshte shef dhe kush jo, kryesorja ta bejme njehere forra!!!!!
    Ja po pate qejf po zgjedhim shefe ndonje goce te forumit te na organizoje, pse jo?

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    HAHAHA REZI
    mu kujtove M-L
    Materia kategori filozofike qe sherben per te treguar realitetin objektiv
    qe i jepet njeriut ne ndijimet e tij ku kopjohet,fotografohet e pasqyrohet nga ndijimet tona duke exzistuar pavaresisht prej tyre

shendet e para

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Te gjithe u duken shume te zjarte per tu mbledhur por asnje faktikisht nuk mori pjese ne chat. ka mbi 30 minuta qe jam ne shqiperia chat dhe jo qe asnje nga forumi nuk shof, por asnji nuk mori mundimin te shkruante qe po apo jo.
    I cik veshtire te realizohet ky ekskursion kur disa anga te entuziazuarit as nuk morren mundimin te merrnin pjese ne chat.
    Ajo ideja e Sokolit me duket e bukur, aty mund tu a shohim B.... a do te vijne apo jo te mblidhen antaret e forumit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Very Disapointed

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    UN E THASH PERVETE ESTELLA NE CHAT SDAL DOT SE JAM I ZENE..PRNDAJ PO MENDOJA TE PYSJA CA U LA..PO MEQE ASNJI SE MORI MUNDIMIN..SPO PYS MO
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Une isha ket weekend ne Londer ku bem nje takim me forumistat e atjeshem per naten e Vitit te Ri.
    Neve nuk jemi zhgenjyer akoma. Eskursioni per ne vere ka kohe, e kemi thene qysh ne fillim. Tani eshte faza pergatitore e dhenieve te mendimeve e keshillave.
    Ju te Amerikes keni p.sh. propozimin e Sokolit perpara, per mbledhjen e nje darke.
    Sa per eskursionin e veres mos u beni merak se jemi te vendosur. E diskutova me disa forumista te Londres eskursionin e Amerikes dhe u prit me shume entuzjazem prej tyre.
    Sa per tju ngritur moralin po ju vendos nje foto tonen qe bem ne mbremjen e te shtunes:2 Nentor 2002 ne Bayswater, London
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Ne rast se deshironi te shihni foto te tjera te takimit ne Londer, mund te shkoni tek Albumi fotografik tek tema ime Galeria fotografike e cunave dhe gocave ne gjith boten.

Ju pershendes Rezi

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •