Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Me ter mend interesante dhe dicka me vler per ekonomin shqiptare.Shpresoj keto projekte te realizohen.Dhe gjithashtu shpresoj te mos ket ndotje apo shkaterrim ambienti per interes te "turizmit".Per turizmin shqiptar duhet te interesohemi vet...qe tek plazhisti qe hedh plehrat ku te jet ..deri tek bashkia qe ska ven kazane plerave..etc..
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

A e di njeri cfare jane kushtet e Kakomese?
    Psh, toka do ti shitet francezeve, jepet me qera apo cfare?
    Po investimi vetem nga ata to te behet? Bazuar ne kete do te dime edhe se cfare do te behet me fitimet.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit është shqiptaria -Pashko Vasa

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Kinezi,me c'fare di une ne nje kontrate te mepareshme banoret e kesaj zone kane rene ne marrveshje per ta shitur token tek kompania Franceze.Por pas njefare kohe jane penduar dhe kane vendosur ta cancelojne kontraten nen pretekstin e disa tapive apo ku di une.Qeshtja ka vajtur deri ne gjyqin e larte ku sigurisht kompania Franceze ka fituar,duke rinisur punen e lene ne mes.

Mbase jam gabim me keto qe thashe,thjesht mbaj mend qe e kam lexuar diku.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    NJe e katerta e Shqiperise eshte bregdet ky mendoj une eshte resursi me i madh qe kemi .Ka vende ne bote qe vetem me turizem meren.Persa i perket pastertise se plazheve kjo gje do te vije avash avash kur njerezit do te ndergjegjesohen se plazh i paster =shume turiste =shume para.Mgjithate te shpresojme qe projektet te behen realitet .

WhAtEvEr Maska e SR4Life
    Anëtarësuar
    18-02-2003
    Vendndodhja
    Myrtle Beach S. Carolina
    Postime
    33
    Asgje ska per te ber po nuk dhane tokat tek te zotit e vet , jam nga saranda dhe me orgjine nga nivica,
    Smiling Faces, Beautiful Places

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    nuk jam dakort me ket far betonizimi te bregdetit
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

geri Maska e geri891
    Anëtarësuar
    27-10-2008
    Vendndodhja
    durres
    Postime
    38
    Me vjen mire qe lexova keto per rivjren shqiptare, dhe per proektin e fundit, por mendoj se po te ndertohet nga donatoret e huaj dhe per te huajet, shqiptaret ngelen sherbyes dhe gjithe te ardhurat shkojn jashte, e ndersa po te ndothe e kunderta qe te investojne shqipetaret, ateher cdo shpenzim ngelet ketu. p.sh. (marim nje fshat turistik qe ndertohet nga italianet apo nga nje vend tjeter, i ndodhur ne bregtet te shqiperis, ku ky fshat do te jete i vecant dhe nuk do t lejohet askush qe nuk do te kete kulturen e duhur ose leke per te paguar qofte edhe hyrjen, produktet qe do te shiten do te jene te importuara nga jashte, dhe te gjitha cfare behet aty nuk kane lidhje me ekonomin shqiptare, pervec disa puntorve me nje rroge minimale, fluturieve qe do te bejne te huajte, dhe rrofte shqiperia 1 euro sipas sali berishes. me pak fjale aty behet nje shtet brenda shtetit por kesaj here pa lufte.) qe te mendosh per turizem duhet te kesh infrastrukturen, uje dhe drita 24 ore, telekomunikacionin etj. keshtu qe zgjohu shqiperi, zgjhu shqipetar, se ngele neper bote, si zok pa fole. por kam besim qe shume shpejt do te ndryshojne gjerat sidomos sa te perfundoj rruga me kosoven, dhe te dy do te ecim perpara. kalofshi mire miqet e mi.

Nga projektet e "Shqiperia 1 EUR" do te perfitojne kryesisht ata qe e shesin Shqiperine per 1 EUR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Po ketu, a mund te na thote njeri se cfare behet me keto projekte qe aq te bukura duken ne modelet e arkitekteve ?? A ka filluar diku dicka ??

Ju lutem ta vazhdoni kete Teme - eshte shume interesante (hey edhe mos e ktheni ne politike, se riviera eshte biznes privat)

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    i gjith bregdeti ne shqiperi ka potencial turistik, por problemi eshte shume here me i thelle ne shqiperi per investime. ka shume pengesa te tjera qe duhen dhen prioritet.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovës
    Nga JONI 1 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. A ka konspiracion kundër Shqipërisë?
    Nga BARAT në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  4. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  5. Beratasit dhe çifutët
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •