Kur s'te punon k***, desha te them kur s'te ngrihet me, fillon e ngren doren.
Ne fillim perpara gruas, e me pas ne rruge.:k
Kur s'te punon k***, desha te them kur s'te ngrihet me, fillon e ngren doren.
Ne fillim perpara gruas, e me pas ne rruge.:k
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga glaukus 001 : 18-06-2002 mė 01:23
Dy shoke po shurronin mbas nje ferre. Njerin e pickoi gjarpri te ... koka e k****. Tjetri (qe kishte celular) merr urgjencen ne telefon per ndihme alo ! doktor etj, etj.
Doctori i thote qe e vetmja menyre eshte ta thithesh fort te vendi plages dhe ta peshtysh.
I helmuari ne ankth e pyet shokun : ēfare tha doktori?. Tjetri ja kthen : Doktori tha qe ke per te vdek !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga glaukus 001 : 29-06-2002 mė 19:44
Ne nje ferme, pula dhe kali kishin lidh miqesi. Nje dite ngel kali ne balte dhe i therret pules per ndihme : pule shko e therit fermierin te me nxjerre prej ketej. Vjen pula pas pak ; se gjeta fermierin, po mos u merzit se te ndihmoj une. Shkon pula merr BMW e saj dhe nje korde dhe kthehet e terheq kalin nga lluca.
Nje tjeter dite ishte pula qe ngeci ne lluc (balte) thret kalin per ndihme; kale shko e therrit fermierin te vije tme nxjerre prej ketej. Kthehet kali ; sishte aty thote dhe pasi mendohet pak mos u merzit se te ndihmoj une, dhe pasi nxjerr k***in, i thote pules ; kape per qafe qe te dalesh ! dhe e nxjerr pulen qandej.
Morali i fabules eshte ky. Kur e ke te modh sa te kalit, ske nevoje per BMW per ta nxjerr pulen (femren) nga balta (me i kenaq sedren).
Dacat_______
Daci modh i thote dacit t'vogel : A po vje te kazonat te gjujm per p*** ?
- OOOOO sa qef, hajde ikim - pergjigjet daci vogel. Nje te thene e nje te bere dhe u nisen tek kazanat e plehnave.
Kaluan disa ore. Daci MODH u merzit : Une po iki - i thote dacit t'vogel.
- Ik ti, Ik ,se une po rri e po q* dhe njeēik !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga glaukus 001 : 12-07-2002 mė 00:29
Fjalkalim,
photo 1) Zgjidhni fjale kalimin tuaj. photo 2) PENIS. photo 3) Na falni, jo mjaft i gjate.
(Gjirokastra) PYLL = P*LL; QIT = QIĒ
Shkun njeher ca mallakastriote tek sheshi Skenderbeg per me dal ne resme. Baba i familjes i thote fotografit: or shoku fotograf do ma qiē nje here gocen ne kembe, e ne bithe, pastaj te gjitheve NE nga nje here me rradhe te na qiē ne kembe e ne bithe, se per kete pune kemi ardhe. Gjynaf qe s'ka Tirana p*ll (pyll) te na qiēe atje.
Ky fotografi i pergjigjet: sa per gocen, ta q* une, ndersa ju te tjeret shkoni tek ai mustaqja ne fund, se ai i bie bithes.
hahahahahaha
Te lumte ornament shume te bukura
sidomos kjo e fundit me kete fotografistin
eshte e forte fare![]()
![]()
![]()
heheheheh e lezetshme kjoe fundit
The man is back.
Takon Aqif Kapartoni (shofer kamioni) Udhis Peshkatarin (amator peshkimi), shoke te vjeter femijnie. Mbas ēmalljes, Udhis Peshkatari e fton Aqif Kapartonin ne shtepi, ta njihte me te shoqen, meqe nderkohe qe martuar.
I shkon ky, pasi prezantohet me gruan e shokut tija, Udhisit, nje moment duke peshperitur i thote ketij; ku e gjete mer daje ket gru, qeka ēalamane, gungaēe, dhe qorre.
Tjetri ja pret; fol or burre pa teklif se osht dhe shurdhe, keshtu qe mos ki frike se s'te degjon.
Boh! po ēe deshe ket mer daje - e pyet ky.
E mer lal, ti z'di gjo, me e pa kur kjo dhjet, habitesh, i bon krymat sa nje gisht.
ps, me e kuptu ket histori duhet me pas peshku te pakten nje here ne jete.
Krijoni Kontakt