Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876

"Talibani" shqiptar në Gjermani

Gjermania:

“Më godiste me grushta e shqelma, më përplaste në dysheme. Më rrahu aq sa fëmija ynë kishte vdekur dhe këtë e mësova pasi shkova në spital në gjendje mjaft të rëndë”

Gjermani, ja dëshmitë e dy 18-vjeçarëve, protagonistë të një sherri familjar për çështje besimi

Vret fëmijën 8-muajsh në bark të nënës

Fillon procesi ndaj shqiptarit 18-vjeçar, që rrahu barbarisht të dashurën e tij gjermane, vetëm se nuk donte të kishte një bebe me një femër katolike

Bashkë me të dashurën, kishte rënë dakord që fëmijën ta mbanin. Më vonë, kur prindrit e tij kanë marrë vesh se bashkëshortja e djalit të tyre shqiptar ishte katolike, janë stepur. Madje, i kanë kërkuar djalit të tyre Agim I., 18 vjeç, që të ndahej nga ajo. Shqiptari i ka kërkuar disa herë të dashurës së tij Roza, po 18 vjeçe, që ta abortonte foshnjën që priste të dilte në jetë, megjithëse ishte 8 muajshe. Gjermania shtatzanë ka kundërshtuar, ndërsa i dashuri e ka rrahur barbarisht, deri sa fëmija ka vdekur në barkun e nënës. Të gjitha këto janë mësuar dy ditë më parë në gjykatën e Lübeck-ut (Lybek) në Gjermani, ku ka nisur procesi gjyqësor në ngarkim të 18-vjeçarit shqiptar Agim I. Ai ka pranuar gjithçka, por edhe nëse do mohonte akuzat, dëshmia e ish-të dashurës së tij, raportet mjeko-ligjore dhe ekzaminimet e foshnjes së vdekur në barkun e nënës, ishin prova vendimtare kundër tij. Ngjarja ka ndodhur 5 muaj më parë në qytetin e vogël Ahrensburg, afër Hamburgut dhe që në atë moment shqiptari është prangosur. Ndërsa seanca e parë gjyqësore e procesit ka qenë dy ditë më parë. Prokurori i çështjes e ka akuzuar të riun shqiptar për vrasjen e foshnjes në barkun e nënës, si dhe për keqtrajtim të vajzës 18 vjeçe.

“Unë jam katolike dhe isha në muajin e tetë të shtatzanisë. Agimin e zuri paniku, ngaqë fëmija ynë do të lindte me prindër të feve të ndryshme. Ai më kërkoi disa herë ta abortoja, por unë nuk desha”, ka thënë para gjykatësit 18-vjeçarja Roza. Sipas saj, një ditë ai ishte kthyer në shtëpi shumë i nevrikosur dhe ka filluar ta rrihte barbarisht. “Më godiste me grushta e shqelma, më përplaste në dysheme. Më rrahu aq sa fëmija ynë kishte vdekur dhe këtë e mësova pasi shkova në spital në gjendje mjaft të rëndë”, ka vijuar dëshminë e saj ish e dashura e shqiptarit. Edhe ky i fundit, ka treguar të njëjtin variant, ndërkohë që ka spjeguar dhe arsyet. “Kisha frikë nga familja që të kem një fëmijë katolik, pasi ne jemi myslimanë. Edhe im atë, kur e mori vesh, e kundërshtoi këtë gjë. ‘Nëse ti bën fëmijë me një katolike, do dalësh nga familja ime dhe nuk do kesh kurrë më punë me ne’, më tha babai”, mësohet të ketë treguar para gjykatësve në Lübeck 18-vjeçari shqiptar.

Tema

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Po jo mer se nuk ia vlen ai titull e ky budallek me e kthy ne ceshtje fetare ket marri te rradhes.Fete semite nder to dhe Islami fmijen e konsiderojne qenie te paster ne kuptimin qe asht besimtar.Edhe nqs asht lind nga nen e bab rob pylli qe nuk kan nigju asihere per pune fesh.Fmija asht i paster dhe besimtar,keshtu konsiderohet nga keto fe dhe nuk ka pse te abortohet.Me shku ma tej Islami e lejon martesen me te krishtena kshuqe nuk ka pas arsye nga ana fetare me ba dicka te tille.Ai nuk asht taleban por asht hajvan
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anėtarėsuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga MATJAN
    Ai nuk asht taleban por asht hajvan
    qashtu pra, majtan!
    shihemi n“gjykate

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    Citim Postuar mė parė nga deqanas
    qashtu pra, majtan!
    Nuk eshte majtan, por MATJAN.
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Idioti !! Surrati i atij 18 vjeç te behet baba. O po per disa kastracioni pak eshte. Te ishte per mua, disave ua ndaloj fare martesa e fejesa, çifti i ketij kriminelit e meriton atje ne biruce per tere jeten e vet. Aty te kalbet qelbesira !

Knight Maska e Messerschmitt
    Anėtarėsuar
    18-01-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2
    E pse shkoni me larg? Ne Shqiperi ka plot familje te cilat fatkeqesisht Islamin e kane kuptuar si filosofi lufte... eshte per te ardhur keq kur poshte pallatit komshiu yt i katit te pare "ekzekuton" nje dash ne emer te Bajramit.. Kjo eshte vrasje e mirefillte.. Dhe shpesh sheh me qindra te tille te cilet ne emer te injorances e justifikojne me shprehjen:.."eshte kurban zotrote..shihe..e ka thon' filani..".
    On my opinion.. Kurbani si ide vazhdon te shtremberohet.. Mbase kishte vlere ne nje kohe kur njerezit hanin njerez.. dhe u desh sa per te thyer kete zakon kanibal.. Po sot? Nuk ka me vlere.. Pasi ate mish mund te vazhdosh ta blesh ne supermarket... Por fatkeqesisht kjo shoqeri gelon nga atavizmat.. Jo me larg se ne qender te Tiranes..

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Ai hajvan-talebani mire se po e merr "racionin" e vet dhe po e fillon jeten bukur si vrases kriminel, me disa vjet burg ne "biografi". Shpresoj se ka me pase kohe boll me i ardhe mendt.

Ndersa familja e tij tashti te vrase mendjen:

"A ma mire te ishin ba me nip/mbese apo me humbe edhe djalin?"

Familja dhe mentaliteti shqiptar ka shume nevoje per progres se ka mbete ne orientalizmin e fanatizmin anadollak.
    Megjithate nuk kemi shku aq larg sa pakistanezet apo arabet qe i vrasin vajzat e veta kur nuk i binden.

kapedani Maska e don zuani
    Anėtarėsuar
    30-12-2005
    Vendndodhja
    moon
    Postime
    37
    Kjo eshte nje kafsheri e papare. Kjo kafsheri vjen nga mentaliteti osman qe mbizoteron ne shqiperi dhe kosove. Me lart nuk jepet shume informacian por mua ma merr mendja qe protagonisti te jete shqipetar nga kosova. Prinderit e atij nuk jane shqipetare te mirefillte por turq te qelbur sepse ata po te ishin shqipetare do ta mikprisnin nipin apo mbesen. A nuk kane qene besa dhe bujaria virtytet e shqipatarit. Nje shqipatar i mirefillte nuk do vepronte si kafshe, por vetem nje pseudoshqipatar me mentalitet patriarkal turk i ben keto gjera.
    Mallkuar qofte ky kafshe qe vrau beben e pafajsme ne barkun e nenes.
    Te vjen turp kur degjon emrin shqipatar qe ka bere gjera te tilla. Keto plehera te mbetura nga sundimi mysliman turk te denohen jo vetem me burg por edhe me vdekje qe te pastrohet shoqeria shqipetare nga keto plehera.
    U mbush kupa me gjerat qe po bejne keto kafshe, plehera qe e quajne veten shqipatare.
    Ka vetem nje rruge zgjidhje poshte mentaliteti komunisto-otoman se po na shkaterron imazhin e shqipatarit.
    Kam mendimin qe te gjithe shqipataret e vertete qe nuk i puthen b..... turkut jan ne te njejtin mendim me mua.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Jo mer don can jo se nuk asht ashtu sic e mendon ti.Islami e lejon martesen me gra te krishtena.Por thuj qe ai ka qene hajvan,fetar kurren e kurres.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Epo kjo pune ore......... kta eshte per ti rrjepurr e lyer me kripe kur thote gjyshja ime. Maskarai ishalla se nxjerr me koken nga burgu. Aty te kalbet megjithese une besoj se max 10 vjet do i japin. Ishalla po i denojne dhe babain se e ka kercenuar ose si te thuash shtyre ne kete veprim. Ishalla.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Rreth emrit shqiptar?
    Nga Xhemis nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 24-10-2004, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •