E fundit mund te jet ilac per dashurit e para mire e ke ti. Po ata qe se gjejne fundin Kurr ?Kte se kishe imagjinuar ma merr mendja .
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Jam nga ata qe vras me paramendim lere me qe nuk flas fjalet te pa menduara mire..
Per mendimin tem nje femer /mashkull qe jeton me dikend tjeter e akoma me permend dashurin e pare ka nevoje urgjente per psikolog/.
Me teper se shumica e te rinjeve dashurine e pare e kan para matures me shume se 90% nuk perfundojne me ate qe i thone dashuri e pare ..
Qfare din nje 16 vjeqar edhe nje 15 vjeqar se cila eshte dashuria e vertet ...Hollywodi duhet me maru filma per ate e ka ujdis aq fort kete punenn e dashurise se pare sa kannise me besu shumica ne te...
Dashuri nuk do te thote ta mendosh dashurine e pare dashuri do te thote kur je ne gjendje te kuptohesh me shikime te lexosh mendimet e tij qofte edhe mes rreshtave etj..
Gjaku lahet me Gjak
Lulke (15-02-2015)
....hera e par plot dhimbje...me snoboi e me fjal shum te hidhura...me lendoi pa mase.....pastaj pas 23 vjetesh u takuam fale facebook dhe ma dhae harrova shpejt e me buzeqeshje ne fytyre
![]()
Poo.
Unë kam njoft tjetrin
Sdo qaj për at tvjetrin 😋😋😆
(Cit big mama).
Njerzit mund te lendohen por po futet trurin ne pune dhe ta merrni veten ne dore mund te harrohet gjithcka(por gjithmone duhet te beni pyjtje vedit se do gjeni pergjigjen gjithmone)
Krijoni Kontakt