Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2003
    Postime
    53

Cilat janë shoqatat e pakicave kombëtare në Shqipëri

Prsh

Me duhet nje adrese e ndonje shoqate te pakicave kombetare gorane ose maqedonase nqs ka nje te tille kuptohet....

Faleminderit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2006
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga programuesi
    Prsh

Me duhet nje adrese e ndonje shoqate te pakicave kombetare gorane ose maqedonase nqs ka nje te tille kuptohet....

Faleminderit
    Ore programues, pse bene pytje me karrakter bllofi? E di ti cfare do thote pakice kombetare? Dhe tjetra pse nuk e nderton fjaline sic duhet por i fut nje "nqs ka nje te till kuptohet" dmth ti kerko dicka qe nuk e di nese ka apo ska. Pra, do ishte me mire per ty ne fillim te pyesje nese ekziston nje pakice te till para se te gjesh adresa. Dhe pse ne kaq qark te mbyllur gorane ose maqedonse kur dihet ka gjitha ato pakica tjera?.

Nejse, sa per infon tende goranet nuk jane pakice kombetare. Une jam goran. Do isha shume i ofenduar te me quaje ti ose dikush tjeter pakice kombetare. Nuk existon asnje organizate apo shoqate politike gorane. Goranet nuk jane pakice kombetare. Ne kurr skemi festuar festa te ndonje kombi tjeter, kurr skemi kerkuar flamuj apo gjuhe tjeter pervec gjuhes shqipe te mesojme ne shkolla. Nuk kemi pritur apo percjell lidera te ndonje shteti te huaj pervec shqiptar. Ne i festojme festat kombetare shqiptare dhe biles gjithemone me gezim e hare te madh. Ndonje here gjysma e kuksit vjen ne Shishtavec kur ka festa. Se ka gjithmone aktivitete nga me te ndryshme. Qe nga gara me kuaj deri te zenja e qenve.
    Po deshe info rreth pytjes shko aty ku u hap shkolla greke ke plot. Me shoqata me shkolla me dhrami me cfare te kesh qejf.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2003
    Postime
    53
    Flm per ndihmen shoku....
    Sa i perket korrigjimet ashtu i bie te hapesh 100 tema me pyetje deri sa te arrish ne pyetjen qe deshiron. Me mire i bie shkurt nje rruge e dy pyetje.
    Sa i perket goraneve ata do sdo ti jane pakice kombetare kudo si ne maqedoni torbeshet ashtu edhe ne kosove po ashtu edhe ne bullgari pomaket.
    Une e kam me te degjuar se kane nje shoqate ketu ne shqiperi dhe bejne rregjistrimin e goraneve biles i pajisin edhe me pasaporta bullgare per ate qe rregjistrohen si bullgar.
    Ne Kosove goranet kane deputet ne parlament dhe kane partine e tyre. Perse ne shqiperi mos ta kene nje te tille thua te jene shume te shqiptarizuar dhe kane harruar prejardhjen e tyre?

Rrespekte shoku

Tema të Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  4. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •