Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Vertete eshte per te ardhur keq!
    Deri ne nje pike kan faj dhe familja jam shum e sigurt qe vajzen e kan fejua pa deshiren e saj sepse ajo se ka njoft as se ka dijt kete djalin. Pastaj kesaj zoti e din ca ia eshte sjell ne mendje si psh. ca do bej une tani sdo fejohem me, ca don thon fshataret e tjer per mua etj etj.
    Por fajin me te madh e ka ai djali (i fejuari i saj) perderisa ka qen e fejuara e tij ai e ka per detyr ti jap shpjegim per fundin e dashuris se tyre.
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Nuk mund te jap asnje koment Lidhur me kete ngjarje kaq tronditese, Sepse nuk jam shume i informuar mbi shkaqet se pse e ka Lene te Fejuaren ai Djali.(Arsya)

Por vetem ndiej keqardhje Per Vajzen qe eshte Nxituar duke bere vetevrasje. por me sa duket kjo e paska dashur shume te fejuarin, dhe nuk mendoj se kjo mund ti kete tradhetuar gje, sepse ata njerezit qe tradhetojne nuk kane Guxim te bejne vetvrasje, Kjo e paska dashur me gjithe zemer dhe jeta e saj i eshte dukur bosh dhe e pakuptimte pa Personin qe don,
    Vetem Zoti i din Ceshtjet ne Hollesi.

Ngushellimet e mia per Familjen.
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Gjera qe ndodhin!

Njeriu jeton momentin dhe vepron ate qe llogjikon, pa llogaritur me pas pasojet..qe lindin.
    Feel the pump √

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Ja Se Ku Arrin Dashuria E Njeriut Dhe Merzitja!Uroj Qe Mos Ti Ndodhi Ndokujt
    Dio C'è

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Alo - Nuk të dua më! E lë i fejuari, var veten 24-vjeçarja
    Mos sa Gjynah, Qenka Serjozisht per tardh keq,Ngushellimet e mia Familjes !!!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •