Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

problemi qendron ne te pavrejturen

pse gjithmon vajza eshte kryesisht pjesemarrse ne kete akte qyqare ,ecila ne pamundesi te perballet me jeten ,idorzohet nje deshire >te mos jetoj me <

si thot nje thenje qka ta ben vetja nuk ta ben askush

ky fenomen i ka rrenjet me thel, se qe duket nuk eshte krejt koiqidenc apo rastesisht ,por eshte ne te pavrejturen per ne sidomos ne ato vajza qe humbin nderin (vergjerin)ne trojet eshqiptareve ato kan statusin sign out me plot te drejt , normal ka arsyetime per keto raste mund te ken qen raste et ndryshme,

por kryesisht kjo vjen sipasoj elakuriqesise qe po perhapet ne trojet shqiptare dhe mos edukimit nga prinderit dhe shkollat per keto raste , mendjelehtesia efemres gjithmon po eshte faktore evident ne te gjitha raste kur flitet ne dem te saj ,per femren humbja nderit eshte me pasoja te papershkrueshme ,sidomos ne te ardhmen ,gjithmon ndryshimi iambientit do i pengoj ,

femra pa nder ne jete,si ushtari pa arme ne lufte

andaj kur te bjen vajza ne kete pozite eshte pa arme dhe qdo lufte e humb si neket rast te kesaj vajze ,dhe humb luften edhe me jeten ,sepse nuk eka ate rmen ecila lufton mete ne jete ,

sot shum vajza po jan pa kete arme ecial po imungon te luftoj ne jete dhe po jumbin qdo betej qe po i del para dhe po vriten

andaj vetedijesoheni o ju vajza cila eshte me mire per ju ruajeni veten ,

se gabimi me i vogel i femres eshte gabimi me i madh ne jet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    Fatkeqesisht kjo vajza eshte sot nen dhe. Sdua te ofendoj njeri por ky cuni eshte cift-nivel i vajzes deri sa pranoi te fejohet me mbleseri. Une ti apo dikush tjeter nuk do fejoheshim as nuk do e pranonim nje fejese te till po ky djali deri sa pranoi kete lidhje me mbleseri le ta mbante kete lloj bashkimi.

Une kisha nje pytje per ju gocat: A do e pranoni kete djalin te jete burri juaj?

une ne radhe te pare nuk e di per kete djalin se pse mund ta kete lene?
    po personalisht nuk lejoj njeri qe pa e njohur mire ,e pa kaluar nje kohe e mjaftueshme te marr nje vendim te tille .
    ekziston dhe martesa me mbleseri po ama me disa kushte .
    1 karakteri i njejte ,
    2 niveli i cdo njerit
    une me kete baz e eci .
    pastaj eshte ndryshe kur njerezit dashurojne vet se nqs i/e eshte e zgjuar e kuptojne njeri tjetrin qe ne fillim dhe nuk ndodhi9n probleme ..

alsona

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    pse gjithmon vajza eshte kryesisht pjesemarrse ne kete akte qyqare ,ecila ne pamundesi te perballet me jeten ,idorzohet nje deshire >te mos jetoj me <

si thot nje thenje qka ta ben vetja nuk ta ben askush

ky fenomen i ka rrenjet me thel, se qe duket nuk eshte krejt koiqidenc apo rastesisht ,por eshte ne te pavrejturen per ne sidomos ne ato vajza qe humbin nderin (vergjerin)ne trojet eshqiptareve ato kan statusin sign out me plot te drejt , normal ka arsyetime per keto raste mund te ken qen raste et ndryshme,

por kryesisht kjo vjen sipasoj elakuriqesise qe po perhapet ne trojet shqiptare dhe mos edukimit nga prinderit dhe shkollat per keto raste , mendjelehtesia efemres gjithmon po eshte faktore evident ne te gjitha raste kur flitet ne dem te saj ,per femren humbja nderit eshte me pasoja te papershkrueshme ,sidomos ne te ardhmen ,gjithmon ndryshimi iambientit do i pengoj ,

femra pa nder ne jete,si ushtari pa arme ne lufte

andaj kur te bjen vajza ne kete pozite eshte pa arme dhe qdo lufte e humb si neket rast te kesaj vajze ,dhe humb luften edhe me jeten ,sepse nuk eka ate rmen ecila lufton mete ne jete ,

sot shum vajza po jan pa kete arme ecial po imungon te luftoj ne jete dhe po jumbin qdo betej qe po i del para dhe po vriten

andaj vetedijesoheni o ju vajza cila eshte me mire per ju ruajeni veten ,

se gabimi me i vogel i femres eshte gabimi me i madh ne jet

jam dakort edhe me disa fjale te tuat .
    se femra sduhet ti jepet nje djali pa e njohur mire se cfar ka ai djal ne mendje .
    dhe kjo ndodh nga mos konceptimi i fjales NDESHMERI qe ne kohet e sotme ka filluar te humbasi tek personat qe nuk e kuptojne kete fjale .para se ti jepesh cdo njerit duhet te vesh ne funksonim trurin jo trupin ,se prandaj ndodhin gjera qe me mire ti quajme tragjedi .
    po edhe djalin nuk mund ta gjykoj ;
    varet opinoni qe ai krijoj per kete vajz ne ato dite qe ata ndenjen bashke ??
    ndershmeria ?
    niveli i saj i ulet ose i lat?
    karakteri i dobet ?
    po ashtu edhe per djalin ?
    rrugac
    i pelqejn aventura
    e shume gjera te tjera qe cdo njeri i kupton vete ..

KUJDESI ESHTE ARMA ME E FORT PER TE SHMANGUR KETO PAKENAQESI QE TE SJELL JETA .
    jam shume fanatike ne keto lloj rastesh prandaj mos me gjykoni .
    nuk kam besuar dhe besoj leht te cdo njeri .

alsona
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 30-10-2006 më 07:29

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-06-2006
    Postime
    20
    Me c'po shoh ketu, po i gjykojme keta 2 te rinj duke marre si fakte absolute ato qe shkruajne gazetat. Mgjth. vetem po ta kemi provuar ne kurriz do ta kuptojme sa qesharake dhe e dobet eshte gazetaria shqiptare ne transmetimin e sakte te lajmeve. Fakt eshte qe kjo vajza ka vdekur. Por se kush jane ngjarjet egzakte qe cuan ne kete fund tragjik, vec ajo dhe ish i fejuari i saj i di. Por asnje aresye s'duhet ta justifikoje kurrsesi nje veprim te tille foshnjerak. Po nga ana tjeter, ajo mund te kete qene momentalisht ne nje gjendje te lekundur psiqike dhe emocionale, duke mos qene ne kontroll te plote te veprimeve te saj.

Une kisha nje pytje per ju gocat: A do e pranoni kete djalin te jete burri juaj?
    Nese ajo qe thone gazetat eshte e vertete, pyetja jote do ishte retorike. Jo per faktin qe ky i shkaktoi vdekjen kesaj vajzes (ajo eshte fajtore per kete dhe te ishte ashtu cdo femer do bente blackmail qe po me ndave do vras veten ) po sepse ky ka treguar esencen e tij si person. Si te rritur, kemi obligime per veprimet qe ndermarrim. S'ma do mendja se kete djalin e kane fejuar pa pelqim dhe pse rekomandimin e ka dhene nje pjesetare e familjes. U fejove? Po. Atehere mendohu mire sepse nuk mund t'ja prishesh jeten asaj tjetres pa pasur aresye te forte. Dhe fatkeqesisht, ka plot tipa te tille ne shoqerine tone sot. Njerezit largpames, te mire, dhe me zemer te madhe jane shume te rralle.
    Vendose te ndaheshe? Atehere tregohu aq burre sa t'ja komunikosh lajmin ne nje menyre me te sofistikuar se "shiko per ndonje tjeter se me mua s'ke me pune." LoL
    I tha buza syrit pse loton? Pyet zemren se ajo te tregon...

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Jemi shum mbrapa ne Shqiptaret.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753

Nuk do ia hidhja syt ketij cuni jo me te fejohesha a martohesha me te.. vet fakti flet me shume.. me ca do me martonin me mbleseri e? lol... as mbleseria sben efekt me.. vetem po te gjeje ndonje goc si ajo qe kishte qe degjon shume mamin dhe babin..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    nese do me ishte dhen rasti te supozoja ,

une mendoj se ka shum ratse te ngjashme qe vjen deri te kjo qe te ndahte ne kete menyre pa spjegime ,ndodh shum her qe njeriut i paraqitet nje shanc me emire se qe eka ,ne ate momement pik vendosje mund te jet interesi ekonomik apo edhe ndoshta edhe bukuria qe dallon nga efejuara etij.

normal ,keto vepra nuk i perkasin nje njeriu te ndershem dhe et moralshem,prandaj per keto nuk ka pas sesi ti arsyetohet te fejuares se vete,dhe telefonin eka perdor si arme qe te jet i shkurt ne kete fjalim vetem ti thot ato fjal vdekjeprurese per te fejuaren e tij,,

faktoret me te mundshem te ketyre rasteve jan ,faktoret ekonomik dhe intereset endryshme te cilet jan ne mode ne trevat shqiptare ,per te holla ,per ti ber letrat per ne ndonje shtet perendimor ,po i shesin ndjenjat ,dhe nuk eshet qudi ti gjasoj edhe kjo ketij problemi,

mirmengjes interes,bota

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    MACIPACI TE JAP TE DREJT TY RRETH MENTALITETIT .
    PO SHOH SA SHUME jane ngritur ne pergjegjsi djemte ??
    fejohen dhe me vone thone ik se ste dua me ..
    po pse me ke eshte fejuar ky karafili me ndonje pule qe i thot ik dhe hajde sa here te doje vajzes ....
    po vajza ka pasur faj ketu ne mes pak me shume se djali .
    se po te ishte BURRNESH QYSH thone malesoret e kishte pritur sa te vinte nga kurbeti dhe ja kishte dhene nje te PESHTYRE NE FYTYR DHE ATO RRANGULLISHTET QE IA KISHTE FALUR NE FEJES TIA KISHTE VERVIT FYTYRES KETIJ
    SURRATI
    PO PERFITOJNE NDONJEHERE DJEMTE SE KAPIN NE DERRASE TE BUTE DHE HAJDE THON SE KA MA TE MIRA E MA TE BUKURA ...

PO PSE TE VRISTE VETEN ????
    AJO SKISHTE BERE NDONJE TURP !!!!!!!!
    kjo do zgjidhje njeher pastaj te tjerat dalin vete mbrapa ..
    te vrasesh veten per nje idiot ,duke lene veten tende ne faj ,po ashtu ti ulesh nje her e pergjithmone koken familjes ???

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anëtarësuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    une u paraqita ashtu, se desha ti hy ne mbrotje femrave,heeheh klm
    Me fal qe ta them, por nuk eshte vend ketu as per te kapur femra, as per te bere heroin...

Per mendimin tim problemi eshte shume me i gjere se c'na eshte dhene ne. Ata te dy kushedi se cfare problemesh kane pasur.
    Cfare nuk ben vaki, e? Ka plot "copa mishi" qe fejohen se nuk duan t'i prishin qefin goces se cunit te halles e long sterlongut. Ose ka edhe nga ata qe e dine se familja e vajzes nuk eshte ne gjendje te "marre hak" alla shqiptarce provncialce dhe thone te gjejne ndonje fycke qe ta kene me kembe hapur sa here qe vijn nga emigracioni dhe t'i dergojne sms sa here nuk i dalin leket per who andej nga jane.
    Pastaj, edhe vajza normalisht, deri sa ka arritur ne kete pike ka pasur shqetesime serioze, lere pastaj edhe presionin e familjes (i ngeli vajza ne dere, sepse 24 vjec ne fshatrat shqiptare konsiderohet shume e madhe ne moshe per fejese) si dhe fjalet e fshatit dhe te fisit.
    Si t'a quajme? Mentalitet i vjeter, konservator? Problem i vajzes apo i djalit?

Ajo e zeza iku tani, por me e tmerrshmja eshte se kjo vajze nuk eshte as e para dhe as e fundit!!!
    So the **** whaaaat??!!

i/e regjistruar Maska e etrusk
    Anëtarësuar
    23-07-2006
    Vendndodhja
    Kudo ku ka njerez te mire
    Postime
    21

Sa keq me vjen...

Sinqerisht une kam kaq kohe qe e ka marre vesh kete lajm, por tani qe pashe reagimet e disave me vjen vertet shume shume keq.
    Me vjen keq per shoqerine shqiptare,veset e saj, per ata shqiptare qe jane neper bote por si kane harruar ato Per ata qe tallen me fatkeqesine e tjetrit duke marre persiper te thone arsye "bindese" se kjo vjen nga kjo apo ajo.

Po kush mund ta gjykoje ate vajze ? Vetem zoti i madh.

Nuk eshte vend per komente, dhe se kuptoj se si e merrni guximin te flisni me kaq bindje. Jemi bo si shoqeri bolshevikesh, e gjithe masa jep mendime, e gjithe masa nxjerr ide, perfundimisht nga masa del dhe armiku.

Skam cfare te them me teper!
    Duajeni atdhene,si shqiponjat folene.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •