Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    ► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Sa do pergjigje qe te jepni po te njeri vend bien te gjitha.Une them ta mbyllim

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    /me per vete e mylli se kam msime. Ca kisha per t'thon e thashe.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Mire ja bone,ene un po iki se byzy shum

Byeeee Visage muahhhhhhhh faqen yllo

Doktoreshe Maska e Grindavecja-nr1
    Anëtarësuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    jetoj ne Kine punoj ne Irak kohen e lire e kaloj ne Alaske
    Postime
    94
    Shum njerez ngaterrojne dashurine me pelqimin, dhe dashuria eshte nje ndjenje kaq e forte e cila ndodh shume rralle dhe per njeriun qe dashuron ndjenjat jane shume ekstreme ndersa pelqimi eshte shum i thjeshte dhe shum larg nga koncepti i dashurise. Mund te pelqesh dike si shok si mik si vlla si moter mund edhe te pelqesh dike me shume se kaq por nuk mund te krahasoet kurre me dashurine.
    Mendoj se nga pelqimet reciproke mund te ruhet te pakten shoqeria sepse njerezit mund ti kontrollojne ndjenjat dhe per kete jam e bindur. me kalimin e kohes ajo ndjenje pelqimi kthehet ne shoqeri te paster dhe kjo eshte dicka qe e gjen shum rralle. Flas gjithmone nese keta dy persona jane te sinqerte ne keto ndjenja dhe njekohesisht duan te ruajne shoqerine.
    It would be a shame to lose someone u care when you can gain a good friend instead.

Per mua ekziston vetem nje dashuri, ajo fatale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Grindavecja-nr1 : 25-10-2006 më 08:18
    Im not just Perfect, Im Albanian too!!

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Citim Postuar më parë nga Grindavecja-nr1
    o floro po ti tashi nos e thuj ktu mer bur i dheut se na mylle shoncet e tjera mos boj kshu :PPP lol
    kishe nermen me i bo 3 se shpejti :d po me te ik te tre per iher ke ndonje rezerv
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Anëtarësuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga _FlorI_
    kishe nermen me i bo 3 se shpejti :d po me te ik te tre per iher ke ndonje rezerv

Ja ke fut kot plako

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Shum njerez ngaterrojne dashurine me pelqimin, dhe dashuria eshte nje ndjenje kaq e forte e cila ndodh shume rralle dhe per njeriun qe dashuron ndjenjat jane shume ekstreme ndersa pelqimi eshte shum i thjeshte dhe shum larg nga koncepti i dashurise. Mund te pelqesh dike si shok si mik si vlla si moter mund edhe te pelqesh dike me shume se kaq por nuk mund te krahasoet kurre me dashurine.
    Mendoj se nga pelqimet reciproke mund te ruhet te pakten shoqeria sepse njerezit mund ti kontrollojne ndjenjat dhe per kete jam e bindur. me kalimin e kohes ajo ndjenje pelqimi kthehet ne shoqeri te paster dhe kjo eshte dicka qe e gjen shum rralle. Flas gjithmone nese keta dy persona jane te sinqerte ne keto ndjenja dhe njekohesisht duan te ruajne shoqerine.
    It would be a shame to lose someone u care when you can gain a good friend instead.

Per mua ekziston vetem nje dashuri, ajo fatale.

Qe te mbash shoqeri me dike qe me perpara ke ndjere dicka per te eshte vertete e veshtire,por mendoj se kjo varet nga kontrollimi i ndjenjave qe thua ti.Ka persona qe kontrollojne ndjenjat shume kollaj,por ka edhe te tjere qe nuk i kontrollojne.Ato qe nuk kontrollohen do te thote se ke rene ne dashuri ndersa ato qe nuk kontrollohen,mendoj se eshte nje pelqim ose nje sipmati qe mund ta ruash dhe ta mbash gjate per dike.

Do ishte vertete mekat nqs humb nje mik/e kur mund ti kontrollosh ndjenjat,por nga ana tjeter nqs nuk mund ti kontrollosh ato ndjenja do ishte akoma me mekat te mbash kete miqesi,pasi do kete me shume vuajtje.

Anëtarësuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ
    Qe te mbash shoqeri me dike qe me perpara ke ndjere dicka per te eshte vertete e veshtire,por mendoj se kjo varet nga kontrollimi i ndjenjave qe thua ti.Ka persona qe kontrollojne ndjenjat shume kollaj,por ka edhe te tjere qe nuk i kontrollojne.Ato qe nuk kontrollohen do te thote se ke rene ne dashuri ndersa ato qe nuk kontrollohen,mendoj se eshte nje pelqim ose nje sipmati qe mund ta ruash dhe ta mbash gjate per dike.

Do ishte vertete mekat nqs humb nje mik/e kur mund ti kontrollosh ndjenjat,por nga ana tjeter nqs nuk mund ti kontrollosh ato ndjenja do ishte akoma me mekat te mbash kete miqesi,pasi do kete me shume vuajtje.

Ne kete rast mbeshtetem me mendimin tend, me mire te vuash pak sa eshte heret sesa shume kur te jete shum vone.

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Nese nuk dashurohesh me nje person por ke ndjenja me te forta se shoqeria cfare eshte kjo?

Si thoni? A mund te ndodhe kjo dhe si shpjegoet se mua me duket pak konfuze?
    Nje gje etill me ndodh valla edhe mua,mirpo spo muj me gjet pergjigje..

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  4. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  5. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •