Nese nuk dashurohesh me nje person por ke ndjenja me te forta se shoqeria cfare eshte kjo?
Si thoni? A mund te ndodhe kjo dhe si shpjegoet se mua me duket pak konfuze?
Nese nuk dashurohesh me nje person por ke ndjenja me te forta se shoqeria cfare eshte kjo?
Si thoni? A mund te ndodhe kjo dhe si shpjegoet se mua me duket pak konfuze?
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
Po psh si i quan ti keto ndjenja perderisa nuk i quan dashuri ? Si i specifikon ti keto ndjenja te forta ne c'fare kuptimi ? Shpjegohu me qarte.
Dashurohesh me me shume se 1 person.Gje mese normale edhe nuk sjell fare konflikt neqofte se di ti administrosh keto Lidhje.
tafmoja Modhe T'le Pa gjo!
Dio C'è
Postuar më parë nga Grindavecja-nr1
po ket du me dit dhe un pra?
Po nese kjo nuk eshte dashuri, nese per dike ke dashuri dhe per tjetrin ke ndjenja me te forta se shoqeria po jo aq te forta sa ti thuash dashuri kjo cfare eshte? kete dua te diPostuar më parë nga IL__SANTO
Well, nje gje eshte e sigurt, s'eshte dashuri dhe s'mendoj se mund te dashurosh dy veta ne te njejten kohe. Ose te dyja jane pelqime, ose te pakten njera nga keto eshte pelqim, pra ndjenja me te forta se sa shoqeria.Postuar më parë nga Grindavecja-nr1
Dashuri eshte fjale shume e forte per t'u thene. Jo cdo gje mund te kualifikohet si dashuri. Ka pelqime qe zgjasin per nje kohe te gjate, por pastaj e kupton qe eshte thjesht pelqim.
jam e te njejtit mendim....Postuar më parë nga Visage
Per mua kjo do te thote qe te pelqen te kalosh kohe dhe ndihesh sh mire me te,gje te cila te mungon ne ate lidhje "Dashurie" qe ke me personin tjeter.Postuar më parë nga Grindavecja-nr1
Pra tek ky tjetri gjen ate cka te mungon.
Postuar më parë nga AlbaneZ
Hmmmmmm interesante kjo.
Krijoni Kontakt