Si ishte ajo puna e PS2 sepse e kam pre mendjen me e ble 1![]()
Si ishte ajo puna e PS2 sepse e kam pre mendjen me e ble 1![]()
Postuar mė parė nga Gerdi
kujtohesh mas pilafit ti pse mer akoma se ke mor mer tyt![]()
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
jo faktikisht mendova qe do prisja per 3 po se besoj se ja vlen te presesh dhe kam pasur PC qe me ka argetuar por kur pash qe kishte dal FFXII e preva mendjen me em arr pastaj ka plot lojra qe si kam luajtur dhe qe dua ti luajPyeta sot te SKY dhe than qe 215 mije lek me 5 CD falas dhe 28 mije lek ishte Memory card 8mb vec ose 250 mije lek ( te vjetra) me 10 lojra falas, nje CD player dhe i gje tjeter :P
Un e bleva 240 000 leke pa lojrat dhe pa mc , por kishte chip per disqet jo origjinale , por ... nuk me lexon dvd video .
dvd i shof ne PC se kam problem une se dua prej asaj![]()
Konkretisht ajo karta GF6600 GT sa kushton , ka hyrje pci apo vga , ku mund ta blej ,256 apo 512 ?Postuar mė parė nga Legacy
Ok , edhe une kam dvd - wr por ne tv eshte me komode , une kur bej ndonjegje te pc jam ne merak se mos ka ndonje problem keshtu qe sme pelqen te shikoj dvd ne pc.Postuar mė parė nga Gerdi
Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
6600 eshte pci expres dhe ka piket e larta si karte eshte fantastike . Une te sygjeroj version 128 mb pci 16x DDR3 . Pra mos harro eshte ddr3 si karte dhe eshte me e mire se sa nje pci e zakonshme . Ke versione 256 si dhe 512 . Kartat varjojn 90 euro 120 , 150 .
Kot per kuriozitet sa mb eshte karta me e fuqishme qe ka ne treg , e kam fjalen ne te gjith boten , jo vetem ne shqipri?
lol ore lek te keshe ska fund gjen me te miren nqs se ke mundesi 170 - 180 euro eshte nje karte nvidia 7600 GT pci DDR3 . Nje nga kartat me te mira sot per sot si dhe versioni 7900 gt . Por ke dhe perbindeshat qe sta lene mangut sic eshte gjigandi chipset radeon versionet GT-X1600 pro 512 mb - 1900 etj . Sot ke shum mundesi zgjedhjeje , mos harro nje karte grafike e mire duhet ti rezistoje kohes .
Krijoni Kontakt