Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24

Tema: Hardware

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Si ishte ajo puna e PS2 sepse e kam pre mendjen me e ble 1

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322

ahhahaah

Citim Postuar mė parė nga Gerdi
    Si ishte ajo puna e PS2 sepse e kam pre mendjen me e ble 1

kujtohesh mas pilafit ti pse mer akoma se ke mor mer tyt
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    jo faktikisht mendova qe do prisja per 3 po se besoj se ja vlen te presesh dhe kam pasur PC qe me ka argetuar por kur pash qe kishte dal FFXII e preva mendjen me em arr pastaj ka plot lojra qe si kam luajtur dhe qe dua ti luaj Pyeta sot te SKY dhe than qe 215 mije lek me 5 CD falas dhe 28 mije lek ishte Memory card 8mb vec ose 250 mije lek ( te vjetra) me 10 lojra falas, nje CD player dhe i gje tjeter :P

Un e bleva 240 000 leke pa lojrat dhe pa mc , por kishte chip per disqet jo origjinale , por ... nuk me lexon dvd video .

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    dvd i shof ne PC se kam problem une se dua prej asaj

Citim Postuar mė parė nga Legacy
    Cuna bazuar ne testimin e kartave frafike per lojra do u sygjeroja per ata qe kane mundesi te beni shpezim per nvidia GF6600 GT 256 mb DDr2 pci . Karte qe nuk kushton dhe aq shum dhe qe sot per sot ka piket e larta bashke me nvidia 7900 GT . Per me teper mund te me thoni se cfare bordesh keni , procesor ram etj . Dhe mund te ju shpjegoj menyra alternative qe kompjutri juaj te jete me i shpejte dhe me i mire .

Sapo mora nje nvidia GF-6500 GT 512 mb DDR3 SLi kjo me erdhi sot dhe ishte bashke me nje bord p5GL-x ky nje opsion fantastik dhe shum ekonomik per te apasionuarit a lojrave . Me kane ardhur shume lloje kartash grafike kte muaj beni pyetjet tuaja do jem i disponueshem tju ndihmoj .

Enio [ Angel_Guy ]
    Konkretisht ajo karta GF6600 GT sa kushton , ka hyrje pci apo vga , ku mund ta blej ,256 apo 512 ?

Citim Postuar mė parė nga Gerdi
    dvd i shof ne PC se kam problem une se dua prej asaj
    Ok , edhe une kam dvd - wr por ne tv eshte me komode , une kur bej ndonjegje te pc jam ne merak se mos ka ndonje problem keshtu qe sme pelqen te shikoj dvd ne pc.

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322

:)

Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
    Konkretisht ajo karta GF6600 GT sa kushton , ka hyrje pci apo vga , ku mund ta blej ,256 apo 512 ?

6600 eshte pci expres dhe ka piket e larta si karte eshte fantastike . Une te sygjeroj version 128 mb pci 16x DDR3 . Pra mos harro eshte ddr3 si karte dhe eshte me e mire se sa nje pci e zakonshme . Ke versione 256 si dhe 512 . Kartat varjojn 90 euro 120 , 150 .

Kot per kuriozitet sa mb eshte karta me e fuqishme qe ka ne treg , e kam fjalen ne te gjith boten , jo vetem ne shqipri?

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322
    lol ore lek te keshe ska fund gjen me te miren nqs se ke mundesi 170 - 180 euro eshte nje karte nvidia 7600 GT pci DDR3 . Nje nga kartat me te mira sot per sot si dhe versioni 7900 gt . Por ke dhe perbindeshat qe sta lene mangut sic eshte gjigandi chipset radeon versionet GT-X1600 pro 512 mb - 1900 etj . Sot ke shum mundesi zgjedhjeje , mos harro nje karte grafike e mire duhet ti rezistoje kohes .

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Astra32-Informacion per pjeset hardware
    Nga benseven11 nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 21:13
  2. TCPA - kompjuterat e rinj
    Nga Elvis-BG nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 03-03-2004, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •