Ka ca kohe qe Mp me vijne once in a blue moon. Do thoja me dergojne 3 e mezi me vje 1. Nuk eshte se shkruaj shume mp lol por nuk me vijne ato qe i pres te me vijne
Ka ndonje vullnetar/e te ma tregoj?
Faleminderit
Ka ca kohe qe Mp me vijne once in a blue moon. Do thoja me dergojne 3 e mezi me vje 1. Nuk eshte se shkruaj shume mp lol por nuk me vijne ato qe i pres te me vijne
Ka ndonje vullnetar/e te ma tregoj?
Faleminderit
Live your beliefs and you can turn the world around.
He moj prap ketu ti
ajde mire se qenke kthy :d
e tani un ta nis nje pm mos u merzit e imja pa tjeter do te vij..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Pershendetje Eraaa.
Jep pak me shume informacione, ke anetare tek lista e injorimeve ? pasi mund te jete ky nje nga problemet qe mund te kesh.
Jeta ime, mban emrin e saj..
O Clay-More nuk di cer informacioni tjeter te te them.Listen e injorimit nuk e kam perdor ndonjehere, se nga njeri vesh me hyjne e nga tjetri me dalin kto gjerat e interneti.
Nje shoqe me kishte derguar nje mp per dicka qe i kisha kerkuar,nuk me erdhi. Mendova nuk kishte kohe dhe me genjente te me hiqte qafetpo kur me thot dhe nje koleg i tendi te njeten gje, atehere mendova qe dicka nuk vete me kte mp,te cilen e perdor me shume si mjet shpejtesie kur jam ne pune per 3 - 4 persona:-)
Flm![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eraaa : 26-10-2006 mė 14:48
Live your beliefs and you can turn the world around.
Krijoni Kontakt