Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 133
    ................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    ec aty albo nr dy

rrofte ortodoksia me janullatosin ne krye se jeni shqiptare te vertete, meqe tani po merrni dhe kombesine greke jeni ba shqiptar 100%
    Po tė kishe sy e tė lexoje postet e mia siē ke lexuar me zili postet pėr Dardhėn e Korēės, do shihje e do ftilloheshe qė unė jam kundėr Janullatosit dhe pėr mė tepėr, jam ateist or ti majk... por kjo nuk do tė thotė se meqė jam ateist nuk duhet tė flas pėr islamizimin qė i bėri turku fiseve tuaja pėr njė aspėr... pėr aq u shitėt dhe kjo nuk ka ku tė shkojė e tė fshihet, sepse e ka marrė historia qindra vjet mė parė.
    E vėrtetė qė jam shqiptar 100% dhe jam krenar qė tė parėt e mij nuk ju gjunjėzuan apo hoqėn brekėt pėrpara turqve pėr njė copė bukė apo mė pak se kaq... ja pėrse jam shqiptar dhe aq i ndryshėm nga ty derjanas... sepse ti nga historia e fisit tėnd KURRĖ nuk mund tė vėrtetosh qė ti ke prejardhje shqiptare, sepse pėrzjerja me turqit nuk u bė vetėm nė fe.
    Ciao

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Tani me ke bo me qesh me verte un po te pergjigjem megjithse postimet do fshihen.

ne radh te pare nuk jam dibran qe me thu majk.

un e vertetoj se jam shqiptar se mbiemri im eshte Gjoni, dhe nip jam ke Gjokajt tani ec e gjeje ti fene time.

athere ti meqe qenke ateist dhe nuk je me i krishtere do te thote se nuk je me shqitare? Kur do ta kuptoni se feja eshte thejsht parti politike mor njeres nuk te ba feja shqiptar se ne fun te funit te gjith pagan kemi qon.

Dhe ato te paret e tu u mcefen maleve te Dardhes kurse gjakun kundra turqve e derdehm ne myslumanet e katoliket e veriut, sa here eshte djegut krahina e korces nga turqit ose jugu ne pergjithsei dhe sa here eshte djegur veriu megjithse shumica qenkemi myslymane, sa kryengritje ka bo jugu kundra turqve dhe ato pak kryengritje jan bere ne laberi ku shumica jan muslimane, dhe sa kryengritje jan bo ne veri e kosove.

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga derjansi
    Tani me ke bo me qesh me verte un po te pergjigjem megjithse postimet do fshihen.

ne radh te pare nuk jam dibran qe me thu majk.

un e vertetoj se jam shqiptar se mbiemri im eshte Gjoni, dhe nip jam ke Gjokajt tani ec e gjeje ti fene time.

athere ti meqe qenke ateist dhe nuk je me i krishtere do te thote se nuk je me shqitare? Kur do ta kuptoni se feja eshte thejsht parti politike mor njeres nuk te ba feja shqiptar se ne fun te funit te gjith pagan kemi qon.

Dhe ato te paret e tu u mcefen maleve te Dardhes kurse gjakun kundra turqve e derdehm ne myslumanet e katoliket e veriut, sa here eshte djegut krahina e korces nga turqit ose jugu ne pergjithsei dhe sa here eshte djegur veriu megjithse shumica qenkemi myslymane, sa kryengritje ka bo jugu kundra turqve dhe ato pak kryengritje jan bere ne laberi ku shumica jan muslimane, dhe sa kryengritje jan bo ne veri e kosove.
    Gjoni ka nė Maqellarė tė Pashkopisė me qindra dhe tė gjithė janė myslimanė... plus ka dhjetra tė tjerė Gjokaj nė bregdet qė janė myslimanė... pra kjo nuk vėrteton asgjė nga mbrojtja jote.

Dardharėt nuk u fshehėn maleve tė Dardhės, por ngritėn shtėpitė e familjeve tė tyre aty nga vise tė ndryshme tė Shqipėrisė... korrieri mė i pėrzgjedhur i Ali Pashė Tepelenės mor djalė, ishte nga Dardha dhe kur e kapėn turqit, ngaqė ishte 2 metrosh e lidhėn kėmbė e duar mbi dy maja pemėsh qė i kishin pėrkulur dhe prenė litarėt... ashtu e vranė.
    Jugu qė thua ti meqė nuk ditkėrke asgjė, jo vetėm i dha kryengritjes dhe luftoi turqit gjithnjė, por filloi dhe kryengritjen e grekėve me Marko Boēarin dhe Thodhori Bythzgurrėn, Bubulinėn, Andrucon etj etj.
    Jugu qė thua ti mik, ka nxjerrė Ēerēizin, Bajon, Petro Nini Luarasin e tė tjetrė... ai jugu e ajo Korēa qė u fsheh nga turqit siē na predikon ti, hapi shkollėn e parė shqip, u mėsoi shkrim e kėndim shqiptarve qė kishin harruar si shkruhej gjuha e tyre dhe shkruanin turqisht se ato shkolla i jepnin "mirėbėrėsit" turkoshakė qė kthyen me hir apo pahir fenė e shqiptarve duke u ndihmuar s'do mend nga vetė ata shqiptarė qė u shitėn pėr tė ndrruar fenė.
    Kaq pėr sonte dhe hidhi njė sy historisė se ke mungesa tė theksuara krahino-historike or majk (ē'tė keqe ka Dibra qė nuk dashke tė tė them majk ty??)

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    dibra nuk ka asni te keqe po un nuk jam Dibran

marko bocarat e ato shoket e tjere luftun per Greqin e jo per shqiperin

kaq keni ni cerciz e ni bajo majini fort megjithse te dy ishin muslimane, simas llogaris tane nuk duhet te jen shqiptare po turq

Shkolla e par shqipe o hap ne mirdite, Budi, Bogdani, buzuku, bardhi ishin te gjiht nga veriu

Poezi e libra keni shkrujt ju po gjak kemi drerdh ne, lexoje pak ma mir historin e mos mu kreno me ni korrier.
    se vec Mic Sokoli i le ne hije gjiht korriarat e kacaket e juj

o dhe puna e mbiemrave nuk ishte mbrojtje, po thjesht te thash ty guess ca feje jam. meqe me permene te parat e mi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga derjansi : 07-12-2006 mė 02:28

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Tema nuk eshte per Dardhen dhe Dibren (qe te dyja te nderuara)!
    Ju lutem mos dilni nga tema. Postimet e mepasme jt do te fshihen!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po tė kishe sy e tė lexoje postet e mia siē ke lexuar me zili postet pėr Dardhėn e Korēės, do shihje e do ftilloheshe qė unė jam kundėr Janullatosit dhe pėr mė tepėr, jam ateist or ti majk... por kjo nuk do tė thotė se meqė jam ateist nuk duhet tė flas pėr islamizimin qė i bėri turku fiseve tuaja pėr njė aspėr... pėr aq u shitėt dhe kjo nuk ka ku tė shkojė e tė fshihet, sepse e ka marrė historia qindra vjet mė parė.
    E vėrtetė qė jam shqiptar 100% dhe jam krenar qė tė parėt e mij nuk ju gjunjėzuan apo hoqėn brekėt pėrpara turqve pėr njė copė bukė apo mė pak se kaq... ja pėrse jam shqiptar dhe aq i ndryshėm nga ty derjanas... sepse ti nga historia e fisit tėnd KURRĖ nuk mund tė vėrtetosh qė ti ke prejardhje shqiptare, sepse pėrzjerja me turqit nuk u bė vetėm nė fe.
    Ciao
    D@MIAN
    Duke e parė kėtė postim, disi nuk po tė besoj.
    Tė lutem hiqe kėtė zhgarravinė prej idioti nga kjo temė.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga posta
    D@MIAN
    Duke e parė kėtė postim, disi nuk po tė besoj.
    Tė lutem hiqe kėtė zhgarravinė prej idioti nga kjo temė.
    Po ti vetem idiotira ke thene deri tani e nuk po te heq askush e shkon e ankohesh per tjetrin pastaj. Ky qenka me te vertete nje forum i lire e tolerant, Bravo moderatoret, respekt.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po ti vetem idiotira ke thene deri tani e nuk po te heq askush e shkon e ankohesh per tjetrin pastaj. Ky qenka me te vertete nje forum i lire e tolerant, Bravo moderatoret, respekt.
    Nuk janė idiotira e as idiotėsira vetėm pse e shakan Enver qenin qė e shkatėrroi Shqipėrinė pėr 50 vjet. Ju jeni asgjė mė tepėr se njė lėvozhgė komuniste qė na ka mbetur e ngjitur pėr lėkure.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po sa te lene qe jeni. Theorite qe po parashtroni ketu, do hyjne ne livrat e historise Greko-Arvaniatase te ish-Shqiperise se nje nje pale shqiptare u lidhne me Boshtin Italo-Gjerman e u ketheyen ne kuisling. Pa po pjesa tjater qene xhihadiste dhe u sulen me tersellime e prishne qishat e lashtesie Greke.

Dhe ju me shume do peshtyni ne racen tuaj te qelbur e te shprishur Shqiptare. Ju, qe keni vepruar gjithnje drejt dhe dhe nuk keni kurrfare te mete njerezore. Sigurisht, te keqinj jane gjithnje vetem te tjeret!

Bertisni ujku, kur cakalli ben kerdine.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Faktikisht, me gjithe kete kohe qe po humbete ketu, mund te kishit ndertuar ndonje shkolle ne shqiperi psh, nga vullneti qe keni. Po si ore te ngrate do e zgjidhni ju historine e kombit ? Po kush jeni ju qe paskeni marre persiper te tregoni se cili grupacion qe i mire apo qe i keq ?

Sju vjen turp more gjak i prishur. Nje gje ta keni te qarte, qe si Balliste, si Zogiste, si Komuniste, si Fashiste, si te djathte si te majte, si te qndres e si te veriut, jugut, lindjes e perendimit, kane pasur ne rradhet e tyre njerez me ideale, njerez te forte nga ana karakterit, njerez qe deshin te benin dicka per shqiperine. Shumica e tyre u vra e u masakrua qe te hypnin pelherat qe komandonin.

Cfare beri Zogu, a nuk vrau eliten e vet ?
    Cfare beri Enveri ?
    Cfare bene gjithe pasardhesit e tij me vone ? Vazhdojne te njejtin skenar, shfrytezimin e popullsise, dhe futjen ne kurth dhe shmangjen te atyre personave qe kane vlera te verteta.

Ju ne vend te lokalizoni kancerin, merreni me definimin e tij. E kane definuar te tjere se cfare eshte kanceri dhe sa vdekjeprures eshte. Vazhdoni ore pallosha djem vazhdoni, nderkohe qe kanceri po perhapet me shpejtesine e drites.

Asnjeri nga ju nuk ka zhvillimin e duhur dhe pjekurine kulturore-kombetare te merret me gjykimin e nje grupi te caktuar njerezish. Por edhe ata qe kane do ta kishin shume te veshtire te gjykonin qofte nje figure, e jo me nje grupacion. Prandaj e tha ai miku siper, qe ne gjunj nuk behen dot keto marrezira. Duhen breza te tere te shendoshe qe te vendosin te mirat e te keqiat e njerit grup apo te tjetrit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  2. Futbolli në Maqedoni
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 08:26
  3. Qeveria Shqiptare tallet me luftën dhe veteranët
    Nga Dito nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 04-01-2006, 10:57
  4. Refimet e adjutantit te Mbretit Zog
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 03:11
  5. A eshte Shqiperia shtet i pavarur?
    Nga Iceberg nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 20-07-2002, 05:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •