Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    To live is to love...... Maska e Livia5
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81

Humbja e një të afërmi tuaj në aksident

Kur humb nje te aferm prej nje lloj smundje eshte me e lehte te pajtohesh me fatin.....
    Mirepo si eshte me lehte te perballohet humbja e nje te afermit tuaj ne aksidente te ndryshme te papritura.
    A kalon kohe e gjate per te pranuar nje fat te tille.....

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Me ka ndonde kjo gje....
    Kam humb nje person shume te afert ne aksident me makine,imagjino ai qe passenger
    Shoku i tij kishte pire (jo pije alkolike kuptohet) dhe ecte me shpejtesi te madhe deri sa u rezuan Shoferi nuk pesoi asgje kurse personi im i afert humbi jeten e tij
    Kjo ngjarje per mua eshte dicka qe skam per ta harruar kur ne jeten time
    Kan kaluar gati 6 vjet tani qe atehere por me duket sikur ka ndodhe dje

I MiSs Him....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Elena_ : 27-07-2006 më 08:19

Humbja e nje te afermi aksidentalisht sigurisht qe nuk perballohet lehte, vendosesh perball faktit papritur...
    Do kohe ta pranosh faktin, thjeshte gjeja qe bejme (sepse s'kemi alternative tjeter) eshte qe i japim kohe vetes per ta pranuar qe tashme eshte fakt, kjo shkakton shume dhimbje, mbart shume pse-ra...
    Po ne fund te fundit cfare na ra per pjese e nuk e duruam. Per dhimjen diku kam lexuar:
    ...ja dha drurit u tha
    ja dhe gurit u ca
    ja dha njeriut E MBAJTI...
    Kurajo e kujtime te mira , vetem keto ngelen...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Askujt nuk ja uroj te humbase njeriun e afert ne asnje rrethane. Njeriu investon per ate qe ka afer. Investon dashuri, ndjenje, shpirtin e tij dhe keto kur humbet objekti lene bosh nje hapesire qe eshte teper e veshtire per rikuperim.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Diqka qe nuk arrin ta kuptosh dot asnihere eshte PSE. PSE bash ai person duheshte te shkoj prej kesaj bote.......po dikur duhet te ndalosh dhe mes te besh me kete pyetje se pergjigjen asnihere nuk e gjen dot.
    Dhe perseri kthehemi tek kujtimet e embla qe i ruajme ne zemer qe nga dita kur ata nuk i patem me prane......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Kjo ka qen frika ime qe ne femijeri, i lutem Zotit dite per dite qe te mbroj njerzit e mi te afert. Fatmirisht i ka ndihmuar, dhe shpresoj ti ndihmoj per nje kohe te gjate.

Me vjen shume keq per personat qe kan humbur nje njeri te afert, eshte dhimbja shpirterore me e keqe qe nje person mund te perjetoje. And i wish them all the best!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

pink Maska e Danubi_blu
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga Livia5
    Kur humb nje te aferm prej nje lloj smundje eshte me e lehte te pajtohesh me fatin.....
    Mirepo si eshte me lehte te perballohet humbja e nje te afermit tuaj ne aksidente te ndryshme te papritura.
    A kalon kohe e gjate per te pranuar nje fat te tille.....
    Livia me preku tema juaj.Nuk kam humbe njeri te afert ne aksident dhe megjithate e di se si ndiheni.Vetem ta parafytyroj dhe syte me lotojne sikur te kete ndodhe vertete.
    Nuk di si te te ngushelloj por do te uroja qe zemra juaj te kete vetem gezime.
    Mos harro qe njerezit qe i duam jane perhere prane nesh dhe kur nuk jane.
    pink

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Fatekeqsisht kam humbur gjyshin tim nga aksident.Por jo per fajin e tij.Ishte te trotuar edhe erdhi makina lart edhe e shtypi.Kisha 4 vjet pa e takuar.E vetmja gje qe kam nga ai eshte nje protofol te cilin e mbaj gjithmone me vete nuk e kam lene kurre.
    Kur vajta ne shtepi se si me dukesh qe dicka mungonte ne ate shtepi.Por gjithsesi ndonjehere mendoj se me shikon nga lart.Shpresoj te mendoji edhe ai per mua sic mendoj edhe une per ate edhe e kujtoj.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    humbja e nje njeriu te afert nuk mund te harrohet kollaj ai gjithmone do te jete ne mendje dhe do te shoqeroje gjithe jeten , kur e do shume nje njeri nuk mund ta harrosh kurre ate . dhe nuk e pranon dot realitetin te duket si dicka qe nuk ka ndodhur te duket sikur do ta takosh prape ate person .

Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga Danubi_blu
    Livia me preku tema juaj.Nuk kam humbe njeri te afert ne aksident dhe megjithate e di se si ndiheni.Vetem ta parafytyroj dhe syte me lotojne sikur te kete ndodhe vertete.
    Nuk di si te te ngushelloj por do te uroja qe zemra juaj te kete vetem gezime.
    Mos harro qe njerezit qe i duam jane perhere prane nesh dhe kur nuk jane.
    Faleminderit Danubi_blu per ngushellimet, ashtu eshte njerezit qe i duam jane perhere prane nesh edhe kur nuk jane......

Gjithe te mirat nga ana ime

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 12-09-2009, 20:10
  2. Humbja e një shprese është më e rëndë se humbja e një të vërtete
    Nga FLOWER në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 11-09-2007, 17:31
  3. Aksident ne Korce, perplasen 2 makina, 2 te vdekur
    Nga AlbaneZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-03-2007, 07:20
  4. Shuhet një familje shqiptare nga Ohri në aksident trafiku
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 12-03-2006, 22:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •