Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e Irfani
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    10

Wink Shkëmbim Dijesh Mes Studentëve Të Shkencava Politike.

Ti Shqipëri Më Jep Nder Më Jep Emrin Shqiptar.

Në Këtë teme ofrojme studentete Shqiptar qe studiojne per Shkenca politike ne mbare boten te japin dijet, informacion,ndihmen e tyre rreth Shkences Politike.
    Eshte nje dege shume e veshtire prandaj kerkojme qe te ndihmojme njerin tjetrin ne kete fushe te politikes,te dijeve dhe te njohurive tona.
    Vete Fjala Shkenca Politike ka te beje me themelin e nje shteti.
    Ne perberje te saje funksionon Kodi civil ,norma juridike,ligjet.Njohuri ne fushen e Bisnesit e shume gjera te tjera.
    Eshte nje lende shume e bukur ,por edhe shume e veshtire.
    Duhet nje studim dhe nje njohure te gjere ne cdo fushe juridike,ekonomike dhe politike.
    Ju Faleminderit dhe shpresoje qe te marrin pjese edhe studente shqiptar ne kete teme.
    "L'amore vero,e il cammino in due
    verso la luce di une ideale comune
    (J.d'Hormoy)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    FIRENZE
    Postime
    23
    Plumbce fare eshte shkenca politike.Isha mire me turizmin qe kam mbaruar ne VLore kot u kruajta me kete tjetren,nejse.Dua te di nqs ka ndonje student ne itali cdmth ne sociologji shprehja(coercizione)
    Kshuuuuuu

Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    10
    Genthios te uroje suksese ne shkolle,po eshte e vertete qe Science Politiche eshte e veshtire,por si cdo shkolle ka ato veshtiresite e veta.Une te sugjeroje qe te mos merzitesh e mos e merr me te lehte kete dege qe ke zgjedhur,te duhet nje impenjim akoma edhe me i madh.Edhe dicka mos kujto se shkollat ne pergjithesi jane te lehta jashte shqiperise.Po vullneti dhe deshira jote per te mesuar do ta mposhtesh ate merzitje qe ke per degen tende.Njof edhe per sociologji por edhe ajo eshte me e veshtire se Shkencat politike.
    Ja une per vete te henen filloje ne 8 te mengjesit e mbaroje ne 5-6 mbasdite kam vetem 45 minuta kohe sa per te shkuar deri ne mence per te ngrene ,por kete e kam vetem deri te merkuren,pastaj te enjten e te premte kam 1 ore.Pra kete kohe qe kam ne dispozicion keto dite enjte e premte mesoje tere diten ne bibloteke si paradite e mbasdite deri vone .
    Te keshilloje qe te mos kesh frike nga problemet qe te dalin perpara,mundohu qe te perballesh me to dhe te jesh i duruar,por edhe te mesosh ama;P:P
    Gjithsesi cfare te duhet per sociologji mund te te ndihmoje.
    Cfare te duhet ?

Ciao se me duhet me ik ne bibloteke
    (J.d'Hormoy)

alvi
    i/e ftuar
    Une per vete, kam perdor njohurite qe kam marre ne shkolle te mesme, dhe deri tashi kan qen si shpirt.
    Sidomos ktu ne USA ku te shofin me habi se si mund te citoje njeri historin e PPSH(lol). E di qe se kishte as dhe aq keq ai Enveri ore, ji kundra te gjithve se te gjithe do te te respektojne.
    Ktu sa here qe flas une, vetem debat ka e gjith klasa, ka store, sidomos per kofliktet rajonale, ku kta tycat nuk ja kane idene.
    ne te shkretet na mbishin gazetat ne bark, e lajmet, po sidomos gazetat se i lexoshim dhe ne WC.

Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    10
    alvi me behet qejfi edhe per ty .Po kjo eshte e vertete qe shkollat shqiptare jane me te pergatitura nga ana mesimore.Edhe une per vete kam patur edhe kam shume probleme per sa i perket gjuehs por per mesime se caje koken shume se ulem e mesoje alvi te lutem mos ma merr per keq por temat per ate kohe leri jashte mos ma merr per keq ) Ke pjese te tjera te forumit qe mund te bisedosh per ate kohe .ciao naten e mire Genthios me shkruaj se cfare te duhet ?
    (J.d'Hormoy)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    40
    Pershendetje,
    Kjo tema e juaj eshte interesante, mendoni se pjesa me e madhe e politikaneve shqiptare qe sot prodhojne politike, jane amatore.
    Te gjitha kane ardhur nga fusha te ndryshme (Doktore, Inxhinjere, Agranome, Juriste etj), por jane te paket ato qe kane mbaruar per Shkenca Politike.
    Prandaj ju te gjithe ju qe studioni ne keto shkenca, dijeni se vendi ka nevoje per ju, per dijet tuaja, per mendimet tuaja.
    Ka shume nga Ju qe mbarojne ne perendim dhe shume prej Jush kerkoni qe te punoni po aty ku mbaroni shkollen.

Jam i ndergjegjshem qe sot politikanet shqiptare, kane lene shume pak hapesire per brezin e ri, por pjesmarrja eshte e domosdoshme. Ju duhet te sakrifikoni ne fillim, duke ju imponuar klases se vjeter politike.

Ne se ndonje nga Ju deshiron te ingranohet me politike, thjesht per te marre informacione, per politike aktive, apo ne ndonje menyre tjeter me shkruani ne E-Mail, une do te perpiqem t'ju ndihmoj.
    Nardi
    Dreret

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18
  3. Realiteti dhe alternativa politike shqiptare
    Nga Ibro-Arpeba në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-08-2006, 10:59
  4. Koha për të formuar të majtën reale
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 04:05
  5. A do te kete serrisht konflikt ne Maqedoni?
    Nga Tigrimelara në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 14:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •