O Matriks,
mire te ka thene Cyclo,
mos e identifiko veten me me te keqinjte.
Eshte e vertete se kemi bere shume vepra negative te cilat me te vertete duhet ti shikojme dhe prej tyre duhet te nisim te permiresojme veten.
O Matriks,
mire te ka thene Cyclo,
mos e identifiko veten me me te keqinjte.
Eshte e vertete se kemi bere shume vepra negative te cilat me te vertete duhet ti shikojme dhe prej tyre duhet te nisim te permiresojme veten.
cdo popull ka te mirat e te keqijat e veta.prandaj duhet ta duajme shqiperine dhe te leme korigjimet qe i bejme shqiperise dhe shqiptareve se edhe ne vete shqiptare jemi e skemi si ta mohojme.une mund te jem cfaredo lloj feje qe egziston ne bote por mbi te gjitha jam shqiptar.
desha gjithashtu te dija nqs ju ndiheni me shume shqiptare apo "orthodokse,katolike e myslymane"?
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Hapi i pare per t'u permiresuar eshte qe te heqesh dore nga krenaria e kote.Eshte e vertete se kemi bere shume vepra negative te cilat me te vertete duhet ti shikojme dhe prej tyre duhet te nisim te permiresojme veten.
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Postuar mė parė nga Seminarist
Nuk e kuptova idene ketu. Asnjeri nuk po kerkon qe kur te kthehet ne Shqiperi tu japin pushtetin e ti degjojne. Ai qe do pushtetin ri ne shqiperi dhe behet antar i FRESH ose i Rinise Demokratike. Ose studion per teologji se mos ndoshta nje dite i buzeqesh fati dhe behet ndonje peshkop. Te mos flasim pastaj per dashurine per atdheunn qe kane politikanet sidomos qeveritaret. Ajo po dashuri per atdheun. Keshtu seminaristo, nuk duket dashuria nga largesia, sepse ne fund te fundit, dikujt iu dha mundesia per nje jete me te mire dhe e shfrytezoi, dikush tjeter nuk pati nje mundesi te tille, ose ishte shume lepur per te bere nja hap te tille, dhe sot qahet se pse nuk po ecen Shqiperia perpara. Hallall patriot.
Nuk eshte e veshtire ta kuptosh. Shih kontekstet e postimeve te meparshme.
Natyrisht qe une s'jam duke tu drejtuar ty. Ndoshta ti kete se kupton.
Une nuk thashe se ne cfare distance mund te flasim per dashuri. Ma ha mendja se nuk kam nevoje te sqaroje tre milione njerez se per cfare i drejtohem une nje individi!
Personi te cilit i drejtohet e kupton fare qarte, edhe sikur te mos bie dakort.
.........................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 13-09-2005 mė 08:51
Postuar mė parė nga Matrix
djallezia me e madhe esht ta perdoresh ket keshille kur je i mbushur me krenari te kote vete. hapi i pare esht dashuria, pastaj kur t'ja kesh hapur zemren tjetrit, atehere ke te drejte ti thuash klishe te tilla me qellim qe te marrin nej lloj kuptimi, jo pasi ti kesh gjykuar sikur je ati i shenjte. pidhuc njeri.
Une ate ua kam thene atyre qe duan te degjojne. Ata qe nuk duan, le te vazhdojne rrugen....
"nuk duan" nuk esht justifikim. Duhet ti besh ti te duan...Krishti u kryqezua per ata qe "nuk duan", ti s'paske durim te mesosh 2-3 veta ne forum, (meqe kjo esht arsyeja per te cilen shkrun)
pastaj s'kane si "te duan", kur dy poste me siper ti i gjuan me nji bresheri gjykimesh. "kush esht pa mekat te hedhi gurin e pare". Sa per turkun "Cezarit ca i takon Cezarit", sa per motrat prostituta "e jotja esht mbreteria e qiellit", kurse sa per te gjitha ata qe ke then "fali Zot se nuk e dine se c'bejne".
tashi qe mendohem s'kam pa kristian n'ket forum qe mos te jete i mbushur me krenari te kote...pervec disa tipave si astrit, deshmues etj, po kta sepse e kan IQ-ne sa nji lekure bananeje.
po seriozisht, njerez si ti jan arsyeja pse jam kunder c'do feje te organizuar.
Ryder, une e kuptoj shume mire shqetesimin dhe verejtjet e tua."nuk duan" nuk esht justifikim. Duhet ti besh ti te duan...Krishti u kryqezua per ata qe "nuk duan", ti s'paske durim te mesosh 2-3 veta ne forum, (meqe kjo esht arsyeja per te cilen shkrun)
Por me lejo thjesht te te bej nje pyetje:
A ja mbushi mendjen Krishti popullit te Tij qe ta donte Ate?
Krijoni Kontakt