Close
Faqja 80 prej 87 FillimFillim ... 30707879808182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 862
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    loooooooooooooooooool jo me jo,sesht ajo,zemra e shoku tankut belongs to someone else
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Pri!...sa per rakine,mund te pish edhe pjesen time!..Shoku Tanku tashme,eshte nje kapitull qe i perket se kaluares ne faqet e historise se Rakise...kam vendosur ta mbyll"...kam vendosur te behem djale per shtepi!...kam vendosur nje gje te tille
    sepse tani zemra ime i perket nje vajze"...kesaj vajze qe me ka roberuar me keq se rakia...me ka bere te ndihem mire dhe keq...te dehur dhe esell..gjithashtu me ka dhene edhe nje efekt plus te cilin rakia nuk mundi te ma jepte...me ka njohur me dashurine...ate te verteten...ate qe e kerkoja te rakija sepse nuk e gjeja dot te njeriu"....po perpiqem te fitoj besimin e saj dhe hapi i pare qe duhet te bej per te fituar kete besim,eshte divorci perfundimtar me rakine...me dhemb shume ta bej nje gje te tille por me mire nje fund i dhimbshem,se sa nje dhimbje pa fund!
    Megjithate,miqte e mi,ju mos u merzisni"...une po ndahem nga rakia por kurresesi
    nuk do te ndahem nga ju..do te vi dhe dote pi nje teke..."vetem nje"...sa per tu shoqeruar ne muhabet.....

Angel!...tashme zemra ime belongs to you"...mos e shkaterro veten me te tilla mendime pasi po me shkaterron edhe mua...te dhashe fjalen dhe po perpiqem ta mbaj...te premtoj se do ta mbaj!...nuk me beson?!...akoma nuk me beson pas kesaj qe bera?!...lashe rakine per ty!...kam lene edhe ndjenjen bredharake nga lulja ne lule"....te gjitha keto i kam bere vetem per ty!...dua qe te me besosh!...kam nevoje te me besosh!..keto jane sakrifica reale dhe jo mashtrime!
    C'fare me duhet te bej akoma per te fituar besimin tend?!

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Pri!...sa per rakine,mund te pish edhe pjesen time!..Shoku Tanku tashme,eshte nje kapitull qe i perket se kaluares ne faqet e historise se Rakise...kam vendosur ta mbyll"...kam vendosur te behem djale per shtepi!...kam vendosur nje gje te tille
    sepse tani zemra ime i perket nje vajze"...kesaj vajze qe me ka roberuar me keq se rakia...me ka bere te ndihem mire dhe keq...te dehur dhe esell..gjithashtu me ka dhene edhe nje efekt plus te cilin rakia nuk mundi te ma jepte...me ka njohur me dashurine...ate te verteten...ate qe e kerkoja te rakija sepse nuk e gjeja dot te njeriu"....po perpiqem te fitoj besimin e saj dhe hapi i pare qe duhet te bej per te fituar kete besim,eshte divorci perfundimtar me rakine...me dhemb shume ta bej nje gje te tille por me mire nje fund i dhimbshem,se sa nje dhimbje pa fund!Megjithate,miqte e mi,ju mos u merzisni"...une po ndahem nga rakia por kurresesi
    nuk do te ndahem nga ju..do te vi dhe dote pi nje teke..."vetem nje"...sa per tu shoqeruar ne muhabet.....

Angel!...tashme zemra ime belongs to you"...mos e shkaterro veten me te tilla mendime pasi po me shkaterron edhe mua...te dhashe fjalen dhe po perpiqem ta mbaj...te premtoj se do ta mbaj!...nuk me beson?!...akoma nuk me beson pas kesaj qe bera?!...lashe rakine per ty!...kam lene edhe ndjenjen bredharake nga lulja ne lule"....te gjitha keto i kam bere vetem per ty!...dua qe te me besosh!...kam nevoje te me besosh!..keto jane sakrifica reale dhe jo mashtrime!
    C'fare me duhet te bej akoma per te fituar besimin tend?!
    se kam ditur qe nje i dehur dine te rrecitoj kaq bukur,sa po me ben dhe mua gati gati te filloj rakine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ose ose gati gati per pak do ta jap komplet zemren time ....................................por rakia prap sme duket ide e mire pasi gjithmone kam enderruar qe kur te dashuroj te jem e dehur nga nje ndjenje e vertet dhe e sinqert,reale,pa gjera qe te trubullojne mendjen.

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    loooooooooooooooooool jo me jo,sesht ajo,zemra e shoku tankut belongs to someone else
    Per zotin e ke gabim...
    Kam vendosur te behem aleate e Tankut se e shikoj qe kjo dashuria po ja keput shpirtin......
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    tanku vetee nga fryn era,dhe zemren time smund ta le ne duar te tilla.
    pastaj ishe ti vete qe me the ,,,,,,,,,,,,,,,,,,hiq dore................sepse ................

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    E me mire ti, njerez jemi, behemi dhe pishman, dhe une u bera pishman per ato qe thashe, dhe bera kthese.......... bej dhe ti nje kthese, se s'te gjen gje... Nuk e shikon zemren e djalit qe po digjet....
    Po vdes ai per ty... Zemra i digjet...b... i con tym..............
    hahahahah
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    po mi po,,nderkohe qe une i propozoja ai kishte mendjen tek ti,,ska me kthim......nje here gabom se per here te dyt eshte turp te shkelesh po aty perseri

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    se kam ditur qe nje i dehur dine te rrecitoj kaq bukur,sa po me ben dhe mua gati gati te filloj rakine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ose ose gati gati per pak do ta jap komplet zemren time ....................................por rakia prap sme duket ide e mire pasi gjithmone kam enderruar qe kur te dashuroj te jem e dehur nga nje ndjenje e vertet dhe e sinqert,reale,pa gjera qe te trubullojne mendjen.
    Po edhe une prandaj po perpiqem te bej keto ndryshime rrenjesore ne jeten time!
    Per te arritur te shemb edhe ate pak pengese qe nuk me lejon te kem plotesisht zemren tende...te jesh e bindur se edhe une kam enderruar qe te ndihem i dehur
    nga kjo ndjenje e vertete dhe e paster dhe mendoj se realizimi i kesaj endrre,ka zene fill qysh me njohjen tone!...ndihem i lodhur nga dashuria e meparshme!...nuk mundem me te shijoj nje dashuri te tille...me mendje te turbullt!
    Ka ardhur momenti te kerkoj dicka reale per jeten time...ka ardhur momenti te shijoj dicka reale ne jeten time"...me lejo te lutem ti them dy fjale rakise perpara se te ndahem!...-Raki!...nene....moter...shoqe...e dashur"....ka ardhur momenti qe
    ne te largohemi nga njeri tjetri!...eshte nje lidhje e cila nuk mund te kete te ardhme"...ty po te firon,dhe mua po me shkaterron dita dites!...nuk mund te vazhdohet me keshtu!...nuk mundem!...te lutem me ler te shkoj!...mos u trego kaq egoiste!....kam nevoje per jeten time...kam nevoje ta jetoj ate!...E di?!...kam njohur nje vajze....Ajo quhet Angel!...eshte ajo motivi i ndarjes time nga ty!...e di qe je xheloze por do te doja te ta prezantoja...do te doja ta beja nje gje te tille
    sepse dua qe ti te kuptosh!...nese do ta njohesh,do te me japesh plotesisht te drejte dhe jam i sigurt se do te me japesh bekimin tend!...e di qe e ke te veshtire
    por te lutem ta besh!...prano kete ndarje nese vertet me do!...prano kete ndarje nese e ke vertet perzemer lumturine time!

8cubanezi3 Maska e Cub
    Anėtarėsuar
    22-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    111
    sonte skom pi shum pak kam pi
    Tålkģng behind my båck? While yoł re there..Kiss My Ass!!

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Te betohem qe jo..... thjesht donim te te benim ty xheloze, qe ti ta dashuroje me shume.... po ti......hic ti......
    he me dreq mos bej keshtu... ai ka blere dhe unazen.... do te propozoje, prandaj he.... se une nuk jam nga ato qe u prish lumturine te tjereve...jam nje mike qe ju dua te miren...
    O tanku te befsha gropen ishalla, fol re dreq se po me duket sikur po e propozoj une cupen...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Faqja 80 prej 87 FillimFillim ... 30707879808182 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •