nejse, futi nje dopio se behesh si e re![]()
nejse, futi nje dopio se behesh si e re![]()
mos me ja fut ic,,a behet gje ................ lol
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Kemi kokteil lengu portokalli te perzier me raki rrushi looolPostuar mė parė nga ^AngeL^
![]()
mjafton ska gje me jo,,,,nga halliu njeriu heq etjen edhe me raki.Postuar mė parė nga shoku_tanku
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Gezuar!
Po pati ndonje sebep mos me harroni eee!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Sa e ndjen eren e sebepit more Arben?!...sa hapet nje shishe rakie dhe sa fillojne te trokasin gotat,ti ja brof menjehere ketu...cudi e madhe sepse edhe mua me ndodh nje gje e tille....a thua ta kemi te lindur apo ta kemi fituar kete instikt me kalimin e kohes?!![]()
Hello alcoholic friends! Weekend is home!
Gezuar me Glenfiddich Whisky!
Apa pa pa apo nuk paska dhe ngjyre mjalti.
Cheers, dhe befshi qejf kete weekend,
Mik i juaj qe ju do te miren!
Po te jesh mik qe na do te miren ne...pi raki dhe jo nga ato oxho broxhot e huaja me ngjyre m...bej shaka plako...pi ca te doje kokrra e qefit po ama edhe rakine mos e harro...mos harro se ajo na ka rritur!...gezuar vlla!
Gezuar ju, jeni ju pa jam une.
Shendeti juaj
Jooo...e ke gabim,jemi te gjithe bashke"...ju...une dhe te tjeret...rakia dhe muhabeti yne,nuk njeh te pare..eshte e vetmja bote ku egziston realisht barazia!
Ja gezuar edhe nje here byrazer"....po ngre nje tjeter dolli,kesaj rradhe per familjaret e tu
...po e ngre kete dolli pasi si ty,edhe pjesmarresit e tjere ne kete teme,ju konsideroj miq...gezuar e ti kesh me jete...prinderit...vellezer e motra!
Krijoni Kontakt