Close
Faqja 77 prej 87 FillimFillim ... 27677576777879 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 761 deri 770 prej 862
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    o ti siper as une nuk kam pire raki qe ke pire ti por perpiqem te ambjentohem edhe me tenden,se o turp mos me uu kuptu shqiptari me shqiptar,e di ket,por sju le pija me mbush trurin aq sa duhet....morrre vesh ti oooooooooo

shtanku i kafe me i teke raki Tropoje ma bo gati se noshta vje dhe Cubi e cojme nga nje shendet bashke.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Qe te me marresh vesh ,PRI vllai,duhet qe te mos e ndash dashurine qe ke per rakine me pijet e tjera...ketu qendron sekreti i gjithshkaje....rakija eshte dhe duhet te jete e dashura jone e vetme nder gjithe pijet e kesaj bote...nese duam rakine,atehere do te mesojme te duam edhe Shqiperine...nga perendimi ne lindje....nga jugu ne veri....ne kete moment qe po te flas jam plotesisht i dehur
    por jam i bindur se arsyetimi im e kalon kthjellesine e vete kthjellesise...

Gezuar e te paca vlla!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    o ti siper as une nuk kam pire raki qe ke pire ti por perpiqem te ambjentohem edhe me tenden,se o turp mos me uu kuptu shqiptari me shqiptar,e di ket,por sju le pija me mbush trurin aq sa duhet....morrre vesh ti oooooooooo

shtanku i kafe me i teke raki Tropoje ma bo gati se noshta vje dhe Cubi e cojme nga nje shendet bashke.
    Angel!...une e kam provuar rakine e Tropojes dhe dua te te them se me ka lene te njejten shije qe me kane lene syte e tu....

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Oj cike une s'thash se s'po ta mor vesh gjuhen, desha me t'thane se s'po t'kuptoj.
    A m'kuptove?

Qe te me marresh vesh ,PRI vllai,duhet qe te mos e ndash dashurine qe ke per rakine me pijet e tjera...ketu qendron sekreti i gjithshkaje....rakija eshte dhe duhet te jete e dashura jone e vetme nder gjithe pijet e kesaj bote...nese duam rakine,atehere do te mesojme te duam edhe Shqiperine...nga perendimi ne lindje....nga jugu ne veri....ne kete moment qe po te flas jam plotesisht i dehur
    por jam i bindur se arsyetimi im e kalon kthjellesine e vete kthjellesise...

Gezuar e te paca vlla!
    Kristal je

Gezuar e gjak e dhjam tu befte!

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Angel!...une e kam provuar rakine e Tropojes dhe dua te te them se me ka lene te njejten shije qe me kane lene syte e tu....
    ishalla eshte per te mire..zoti e bofte hajr :P

noj pije freskuse nuk mbani po qe se te bje rakia nfyt ose kafja? lol

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Oj cike une s'thash se s'po ta mor vesh gjuhen, desha me t'thane se s'po t'kuptoj.
    A m'kuptove?

Kristal je

Gezuar e gjak e dhjam tu befte!
    ani cka pra,,,apo se sjom pijanece...........nejse do behem me kismet nese e ben zoti mbare.

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    ani cka pra,,,apo se sjom pijanece...........nejse do behem me kismet nese e ben zoti mbare.
    Mos u bej pijanece, behu pijedashese ose me sakte pijetare.

Po e ngre per shendetin tend dhe gjithe te dashurve te tu kete dolli. GEZUAR!

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Mos u bej pijanece, behu pijedashese ose me sakte pijetare.

Po e ngre per shendetin tend dhe gjithe te dashurve te tu kete dolli. GEZUAR!
    me bere internacionale....te falenderoj shume nga zemra per kete dolli.

mbase ta kthej ne te ardhmen............ku i dihet,,,,tani po e coj me nje orangejuice

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Me beri pershtypje ajo firma jote. Shpresoj qe te mos reflektoje gjendjen tende, megjithese jam i bindur per kete. Burrneshat nuk qajne.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Me beri pershtypje ajo firma jote. Shpresoj qe te mos reflektoje gjendjen tende, megjithese jam i bindur per kete. Burrneshat nuk qajne.
    ehe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nejse,,,,,,njeriu ka nje bote ne veten e tij gjithmone por qe nuk e tregon,

Faqja 77 prej 87 FillimFillim ... 27677576777879 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •