Close
Faqja 67 prej 87 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 862
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Alnosa!...po qe te vij une aty te ty do te me duhen nja kater muaj i mbyllur ne ndonje kontenier dhe mundesisht te kete ndonje vrime ajrimi....dmth i bie qe kur te vij,te festojme kater korrikun...edhe ne ate rast mund te me fusin ndonje fishekzjarr ne prapanice dhe te me ridergojne me shpejtesine e drites perseri ne Shqiperi...mos me thuaj se deshiron qe une te kaloj te tilla peripeci per te ardhur aty te ty!apo do qe ky kungulli im i papjekur te digjet fare!...sa per ate tutkunen,do te ishte mire ta kisha por per fat te keq nuk e kam....edhe nese ma dergon varesen do te ishte nje mundim i kote pasi do ta shisja dhe me ato leke do te pija raki!
    e mir de mir mos berrtit !!
    se do vi une per nja 20 vjet te festojme beqarin ,kok tasqebap
    shite ,shite se edhe une te falur e kam keshtu qe u zgjidh dhe puna e rakis tende !!!cthot tirana more !!!!!!!si jeni me drita ,apo ate doni ju raki dhe gjum !
    gezuar te gjithve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Gezuar babe ,soi kemi tru vici me gjuhe ,meze super

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Jam plotsisht dakord me jueee!
    Shiko, digjo...

Une nuk desha qe ne kete teme te diskutonim per disa episode te shemtuara. Ketu vijme per tu relaksuar, per te pire nga nje gote sebashku dhe per te bere ndonje shaka shoqerore me njeri-tjetrin.

Hajd gezuar, e te paca!
    Mire e ke ti or byrazer po shiko,digjo...po nuk i denuam te tilla veprime te pahijshme atehere do te thote se jemi dakort me to dhe ju leme rruge te lire
    atyre qe e kane per zakon, te flasin mbare e prap!...si thua ti,me mire ti leme te flasin?!....nejse nejse...hajde gezuar se nuk dua te te merzis me teper me keto muhabete!

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    e mir de mir mos berrtit !!
    se do vi une per nja 20 vjet te festojme beqarin ,kok tasqebap
    shite ,shite se edhe une te falur e kam keshtu qe u zgjidh dhe puna e rakis tende !!!cthot tirana more !!!!!!!si jeni me drita ,apo ate doni ju raki dhe gjum !
    gezuar te gjithve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aaa po ty te hengert ndonje gje e keqe te hengert se ma nxive jeten me keto te sharat...nuk me ke lene gje pa thene edhe kujt,mua,mua qe une vdes per ty!
    Po c'te kam bere moj e uruar!...perse ma ha shpirtin keshtu?!...me ke bere te flas me vete me keto mallkime e me keto te shara qe me dhuron!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg
    Gezuar babe ,soi kemi tru vici me gjuhe ,meze super
    Hallall, ajzberg Gjak e dhjam te bafte se Baba, po pi i dopje raki me icik kukurec ta kenaqin shpirtin ajde pra ju paca Gzuar Tgjithve

Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    shoku tanku : Babe!...do te na shendoshesh shume me keto mezet qe na shtron!...edhe vete do harxhohesh, jemi fukarenj vllai im...na mjafton nje cike gjize dhe nja dy kokrra ullini...kjo eshte mezja qe kemi patur gjithmone....e di qe ato mezet e tjera jane nje nder kushtet qe na kerkohet te plotesojme per tu futur ne BE por une nuk i dua....me mire buke gjize kripe e zemer !...Europa po te na doje le te na pranoje keshtu si'c jemi...gezuar!
    VAllahi tanko aq i pim paskam qen saqe se paskam pa qe me kishe shkrujt lool

Po ca ti bajm ne byrazero ime kur bim trrash do e shtrrojm si thu ti
    kur kemi japim kur skemi spresim qe te na japin po ja marim vet

Ti tanko po pi nai cik se baba e ka shtrru me kukurec ktu Rakin ma ka sjell i shok nga Fshati ooohhhhhhh ke qef me e pi Shoku Tanku ato kokrrizat e Rakis qamet qe cahen ... Me dopjen e dyte te duket miu Gomar ahahahaaah

Ja te paca shoku tanku ajde me funde kete gotź REspekt.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Une sot jam vetem Babe dhe nuk doja qe te pija,por po me vinte gripi verdalle
    keshtu qe thashe te pija vetem nje dopio sa per te mos me kapur ethet po do ti qe me hipi temperatura!..tani po vazhdoj te pi se aq eshte ajo pune...po tu hap gurrmazi nuk rri dot pa e lagur!...ja gezuar!...sa per ato mezet,ta thashe vetem sepse kam frike se po me del gjiza nga qefi dhe si tja bej pastaj kur te mbetem troke?!

Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    Po ngele Trrok mos e ki per turp Ke shoqnin tate ktu tanko, as mos e vrit menjen fare

PA gjiz nuk shtyhet mir e ban si keq si mir duhet gjiza .)

Gzuar shoku tanku ajde gjak e dhjam te baft Se raki ja fut Gripit ste ze gripi mo u ba merak shnet me tmira .

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Te lumte goja Babe,ta kemi rakine bashke me gjizen...edhe nje tjeter me fund per gripin....na marrte te keqen.....gezuar

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Mirmbrema rehatlliku

Ca behet,mire keni qen?

Me ate bukuroshen qe te hedh qoshe me qoshe mire i keni mardheniet ?

Shpresoje dhe besoje te jet ok.

Rrsp
    Feel the pump √

Faqja 67 prej 87 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •