hahahahahaha
O shoku e di ate formulen e 3- shit sepse ma ka shpeguar babi. E para .....hajt ta provoj njehere, e dyta...... per te mos i ngelur qejfi te pares, e treta..... vjene vete
dhe i len rradhen te tjerave.
hahahahahaha
O shoku e di ate formulen e 3- shit sepse ma ka shpeguar babi. E para .....hajt ta provoj njehere, e dyta...... per te mos i ngelur qejfi te pares, e treta..... vjene vete
dhe i len rradhen te tjerave.
ej leni keto muhabete o burra se ju mbyti rakija................
po ti a derbardh, e harxhove postimin e pare ne forum per te na thene ne qe na mbyti rakia!Postuar mė parė nga eruditi1980
Se ke mire kshu, nejse, hajt gezuar dhe mireseerdhe!
Mirese ardhet ju te rinjte dhe mirese na gjetet ashtu bravo kjo eshte zgjidhje me mend qe bete .
Ketu thoni c'te doni si pianeci pianecit nuk ua marrim per ters.
Duke uruar muaj te mbare te gjitheve po boshoj edhe nje gote tjeter per ju.
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Postuar mė parė nga Edelweiß
Kjo PYetje Tipike Halla,Fashatarēe![]()
![]()
Postuar mė parė nga shoku_tanku
Normal qe e mbyta sa,qe mora shkallet afer mos mbytemi lool
Shoku Tanku Ca ke ba ti iher mir tkam si po hecen me pijen Shtyhet me nai ēik meze perpara ah oh Rehatlluk Hesapi he .)
Po ēa Ngatarrojne, Kto Vajzat Sdun Me e provu Rakin A si Rakia O kenaqesia e Njeriut , Kush Spi raki o Si ai pa floke
Ajde Me Funde Kete Dolli Per Sofren![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 01-02-2007 mė 23:55
Postuar mė parė nga Arben Kote
Pershendetje Arben Kote, Si te kam qysh ja kalon mire. Line mo e pyt me Zaraniken na o Prish Po del Uji nga Shtrrati RRezik nai Dit me U Perbys I Elbasan i tane . {Ime Kismet Mos Ringjallet Prap Enver Hoxha mos e baj prap siē ka qene dikur .)}
Po te kujtohet ullishta he Ajo ullishta na e ka marr frymen tu ba vrap mjes per mjes gjoja me nejt i freskt Po ma freskt Qe te man Rakia Ska gja mbot
Shnet me Tmira Ja Kalofsh sa ma mir !!
Qeras Me nje Teke Raki bmw Rrushi Vajzat, sa per nazarSe aq fillimi, e te Amelsohet der ne Shpirt
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 02-02-2007 mė 00:09
epo ju lumt juve ketu !!!
po une e kam gjith naten pa gjum ,se nuk po kurdis dot keto qe me duhen per sot ??
po po i f ut nje got dhe une dhe te mbledh mendjen ......kush eshte mire ne sociologji ketu ??apo ju e keni mendjen vec te rakija !!
mirse keni ardhe dhe ju pijanecet e reja
persh se ika ti dreqesoj dhe keto qe me kane ngelur !!
gezuat te gjithve se vec cafe po pi q mos te me zeri gjumi ,,
Alnosa!...ketu i ke te gjithe asa per sociologji,nuk e sheh se sa mire shkojme me njeri tjetrin?!....po ti pije ndonje gote se te shton vullnetin per te studiuar...Gezuar!
Ja te paca Babe!...sot per meze kam marre nje cike pasterma e nja dy kokrra ullini
...kjo pastermaja e sivjetme qenka e papare....shkon per se mbari me rakine...ahaha....gezuar Babe!
Erudit!....si erudit qe je,duhet ta dish se rakija asnjehere s'te mbyt por te nxjerr ne selamet....ja miresenaardhe....nje shendet me fund per ty!)))
Lara21k!...po e ngre nje dolli per babin tend,ta kesh me jete...qenka burre zakoni
nuk eshte se ka shume te tille ne kohet e sotme!
Pine raki balle kazani shoqe!Postuar mė parė nga Edelweiß
....nuk eshte se ka shume lokale qe te ofrojne nje raki te tille....me qe ra fjala,do te vish te pish edhe ti me ne?...si te duash,qyl e ke!
Gezuar,po e pi edhe nje dopio per ty...u rendova pak po per ty ja vlen se je nder te paktat femra qe une i krahasoj me rakine!
Krijoni Kontakt