Close
Faqja 53 prej 87 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 862
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    hahahah ARBEN ,SE ME BERE TE QESH TANI ...
    nuk me pelqejne gjerat e ekzagjeruara prandaj e bera ate krahasim .
    PER KETE PUNEN E MOSHES KAM NJE GJE PER TE TREGUAR .

PERBALLE SHTEPISE TIME KETU NE USA kam nje plak 95 vjec .
    vet ecen ,vet drive ,dhe eshte shume e mbajtur .e pyes ke per ti arritur 110 yars ti ..........edhe pse tha gjenerata ime ka vdekur e gjitha,una e dua jeten dhe besoj me shume se sa e doni ju te rinjte .me beri pershtypje shume te madhe .
    ti me tha mua nuk e di se cfar eshte jeta akoma .
    JETO ME THOT GJITHMONE SA HERE QE E PERSHENDES .PO TI I THEM THUA SME KA FILLUAR AKOMA JETA SI TE JETOJ ,MA KTHEN ;---JETO WITH YOURSELF ....
    PO UNE PRAP NUK E KUPTOJ SEC ME THOT.............
    PRI-LTN HAJDE SE 26 MBUSHE MOR DJAL .U POQE ME DUKET TANI ,PO CTI BEJME SHOKU TANKUT QE E KEMI TE VOGEL ?

JU PERSHENDES TE GJITHEVE DHE GEZUAR ...........

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    PERSHENDETJE JU SHOQATA E ALKOLISTEVE ANONIME....

PO MIRE TANI TA DI UNE..KJO SHOQATE CFARE KA PĖR QELLIM...NDALIMIN E ALOKOLIT APO VAZHDIMIN E METEJSHEM NE 2007?

respekte
    "Carpe Diem"

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Alnosa!
    Ajo e forta me bibat ishte super fare akoma jam duke qeshur ......
    Sa per ate te jetosh me vehtveten ose sic themi ne ta kesh mire me veten tende ajo eshte fillimi dhe fundi i filozofise se jetes .Cdo gje fillon nga ne dhe pa u kujdesur per vehten cdo gje tjeter do te jete e manget .Do t'i kalojme te gjitha femijerine,adolishencen,rinine pjekurine,rakine,martesen(ndoshta disa here)deri ne pleqeri .Gjate ketyre periudhave do te takojme,ndeshemi,bashkejetojme etj me shume njerez te tjere e gjendje te ndryshme qe, do ti kalojme .Ne fund kush do te ngelet?Ne dhe kujtimet .Kujtimet nuk vdesin kurre se shkruhen pra, ngelemi vetem ne .Ndaj kur teshtin ndonjehere po s'te tha kush SHENDET ,thuaje ti ne vetvehte.Po une c'pata qe u zgjata kaq shume?Te gjithe i dime keto .Desha tia thosha edhe njehere vehtes se kur rritesh harron. E shikon mosha c'te ben?! Themi e ka fajin Rakia pastaj?
    Eshte e bukur jeta dhe pike.
    DI ANA Gezuar!
    Shoqata nuk piksynon ndalimin , vetem sygjeron drejtperdorimin ne doze dhe mardheniet midis ndergjegjjes dhe realitetit , vlerave dhe traditave .
    Meqe ra fjala ti si i ke mardheniet me ......,apo hic fare.....
    Duke ju uruar mirese ardhjen po pi nje te vogel per shendetin tend......opa..
    Shoku ai rusi(Juri) qe tregova me siper, te henen nderroi banken dhe u afrua me mua .Me e bukura meqe jemi fillestare te anglishtes dhe kemi veshtiresi ne komunikim ne cdo dy tre fjale ia fut ndonje rusisht i bindur se do ta kuptoj...ka faza qe te qeshesh po ti incizosh vdes fare........Raki nuk i dhashe prape po pres te kerkoje vete.
    Gezuar te gjitheve!
    Me duket se neser ka ditelindjen e vertete IL SANTO.Ta gezoje se tema ishte e mbyllur.Nje gote per IL -in ....Vite shume ,shendet e c'ti doje zemra te kete!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    FLM PER PERGJIGJEN....

JO PERSONALISHT NUK KAM PROBLEME ME ALKOOLIN PO ME RASTE PI EDHE UNE..
    ME PELQEN ME SHUME VERA DHE BIRRA...
    KETU NE FRANCE VERA PERDORET NE CDO VAKT BUKE KESHTU QE U PERSHTATEMI PAK TRADICIONEVE...
    ME VJEN MIRE QE KJO SHOQATA JUAJ SYGJERON PERDORIMIN NE DOZE DHE FAKTIN TE JEMI REALISTE...
    GJE E MIRE SEPSE ME DY TRE RASTE ABUZIMI E KAM NDJERE VETEN KEQ SHUME...LOOL

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    PERSHENDETJE JU SHOQATA E ALKOLISTEVE ANONIME....

PO MIRE TANI TA DI UNE..KJO SHOQATE CFARE KA PĖR QELLIM...NDALIMIN E ALOKOLIT APO VAZHDIMIN E METEJSHEM NE 2007?

respekte
    Pershendetje DI_ANA dhe mireseerdhe ne sofren me paqesore te forumit!

Pervec atyre qe tha i nderuari Arben, ne keshillojme dhe u sugjerojme te gjithe alkooldashesve qe ne vend te pijeve te huaja me ngjyre te konsumojne Rakine (pa hile) Shqiptare.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Sa inat me vjen mo sa inat me vjen...!po si ore te uruar,sa kthej une kurrizin sofra mbushet plot....nuk rastisi nje here qe ti gjej te gjithe ne tavoline dhe tja kerrcasim me kenge e dolli ashtu si na e do xhani....nejse nejse...eshte faji im qe nuk sakrifikoj gjumin....

Arben!...ty te paca vlla...se te kam edhe ne moshen e vellait tim te madh...edhe ai vdes per rakine...i vjen inat me veten ndonjehere se une,ne saje te moshes se re ja kaloj me te pire...megjithate,ai ne saje te eksperiences se fituar prape ja del mbane qe te me vere poshte....
    Sa per moshen,i jap plotesisht te drejte PRI-se per ate qe thote...te them te drejten na duket sikur po perjetojme moshen e pensionit para kohe....per fat te keq,kujtohem qe jam i ri, vetem kur jam i dehur...eshte vertet nje fatkeqsi kjo per rinine e nje vendi...

PRI!....ti u befsh 126 vlla dhe mos u merzit....c'do gje do te shkoje ne vendin e vet
    jam i sigurt se do te jete e afert dita qe Shqiperia do te shkoje ne duart e Shqiptareve...ata njerez nuk do te mund ta mbajne dot pergjithmone ne kthetrat e tyre pasi tashme ju ka ikur koha...nuk jane gje tjeter vecse njerez te kalbur me nje mentalitet te kalbur...perandoria e tyre eshte duke u shembur nga casti ne cast...nuk e ka te gjate mbasi eshte ngritur mbi rrenojat e asaj te vjetres dhe eshte e zbatuar me te njejtin projekt,per pasoje,bazat e saj nuk jane te forta.
    Nuk mund te rrezistoje gjate nje fortese e ngritur me mure letre....jam i bindur se rinia Shqiptare,ka vullnetin e mire dhe aftesite e duhura per te ndryshuar...

Me qe mora vesh edhe ditelindjen e vertete te Santos,perfitoj nga rasti per ti uruar nje jete sa me te gjate e te lumtur......meriton gjithe te mirat se eshte nje djale me nje shpirt te shenjte....gezuar byrazer....qofsh gjithmone i lumtur dhe i qeshur si nga hera.....me djem si ty,PRI-ja...Arbeni e shoke,eshte gjynah qe te vuaje ne erresire Shqiperia...

Alnosa!...nuk jam edhe aq i vogel sa me kujton....mos harro se i kam plotesuar
    pothuajse dy godina e gjysem....i bera 25 javash javash.....sa per pjekurine,
    une nuk piqem pa u pjekur keta politikanet tane....)))

G....!ja gezuar e mire se na urdherove se mesa shoh te paskam edhe patriot!
    Per rakine,jam dakord me ty deri ne nje fare pike....ne kemi vertet mall te mire por ate nuk e shesim se e mbajme per vete e per miqesi...ne shesim ate mallin e dores se dyte dhe per tju shuar kurjozitetin anetareve te tjere te shoqates,pikerisht ai malli i dores se dyte qe ne shesim, pra rakija e sheqerit
    pjesa me e madhe shkon neper fabrika dhe me esencat perkatese shnderrohet ne xhoni apo ne xhek....ja pra qe edhe ai malli i dores se dyte ka nje vlere te madhe mbasi eshte baza e pijeve me ne ze qe konsumohen sot ne bote...

Dhe se fundi,nje pershendetje e vecante,i takon anetares sone me te re,Di Anes
    e cila me te drejte u cudit per menyren se si e trajtojme ne kete teme. Mire se erdhe me ne fund Di Ana ne shtepine time dhe tonen....ketu jemi te gjithe
    pijedashes dhe jo pijanece..po nuk tu besua mund te na besh testin e alkoolit....
    te jesh e sigurt se alkoolostati nuk ka per tu care....ne te vertete,ashtu si'c ta shpjeguan edhe miqte e mi, Arbeni dhe Pri-ja,kjo eshte nje teme e cila trajtohet me humor dhe ne thelb te saj ka risjelljen ne vemendje te traditave tona te bukura te muhabetit te vjeter me raki e me dolli....perpiqemi me sa mundemi qe te ndergjegjesojme brezin e ri duke ju bere te ditur se tradita te tilla jane shume te bukura...jane pjese e historise sone...dhe do te ishte nje mekat nese do ti humbisnim...ne nuk ju predikojme te rinjve qe te konsumojne alkoolin por ju themi
    se nese ata do te kene ndonje here deshire per te pire ndonje teke,le ta praktikojne muhabetin me dolli pasi pervecse tradite, eshte edhe nje muhabet teper interesant... eshte nje vlere e padiskutueshme e cila te ndihmon te permiresosh marredheniet me njerezit dhe mbi te gjitha,eshte nje leksion i gjalle
    mbi rrespektin rreciprok....ju paca te gezuar te gjitheve.....nje gote te madhe me
    raki pa hile per ju dhe vetem per ju...

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    PershendeTje grupi

RrespekTe Tankist -_^
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote
    Alnosa!
    Ajo e forta me bibat ishte super fare akoma jam duke qeshur ......
    Sa per ate te jetosh me vehtveten ose sic themi ne ta kesh mire me veten tende ajo eshte fillimi dhe fundi i filozofise se jetes .Cdo gje fillon nga ne dhe pa u kujdesur per vehten cdo gje tjeter do te jete e manget .Do t'i kalojme te gjitha femijerine,adolishencen,rinine pjekurine,rakine,martesen(ndoshta disa here)deri ne pleqeri .Gjate ketyre periudhave do te takojme,ndeshemi,bashkejetojme etj me shume njerez te tjere e gjendje te ndryshme qe, do ti kalojme .Ne fund kush do te ngelet?Ne dhe kujtimet .Kujtimet nuk vdesin kurre se shkruhen pra, ngelemi vetem ne .Ndaj kur teshtin ndonjehere po s'te tha kush SHENDET ,thuaje ti ne vetvehte.!
    te lumte goja ARBEN
    E VERTET ESHTE ,SHUME HERE E BLUAJA NE MENDJE KETE GJE SE ME BENTE PERSHTYPJE ,POR JA DHE PERGJIGJA E DREJTE .
    @@@@@@@@@@@@
    SA TE RINJ PASKENI .HAJDE MIR SE ERDHET TE GJITHE .
    SHOKU TANKU PO TI O IURUAR FLE GJUME ME PULAT CTE BEJME NE TY QE STE GJEJME ZGJUAR .
    DHE ME LE REHAT SE TANI HYRA NE SHTEPI NGA QE PASTROVA GJITH BOREN RRETH SHTEPIS SE TE VIJNE ATA TE QYTETIT NESER DHE E HENGRA NJE GJOB ,QE SPASTRON RRUGEN E KALIMIT TE SHTEPIS ...ARBENI I DI ME MIRE KETO PUNE .
    OPO ISHTE MIRE NE SHQIPERI ,I HIDHJE PLERAT BELLDAU NGA KATI I TRET I PALLATIT, SKISHTE AS GJOBA E AS DREQ .JO ME BOREN QE NE E RUANIM SI SYT E BALLIT KUR NA BINTE NDONJEHER PER HENEZ .....
    PER G.........
    PO LERI MOR LUMADH RRUSHET DHE FIQTE PO HAJDE PI NJE GOT RAKI ,SE E DIM NE QE RAKIJA ESHTE ME E SHTRENJTE .
    PO FOL E DERMAN DO ULLINJ A DON DJATH TA SHOQEROSH ,SE KESHTU TE BEN TAP TOPI RAKIJA

PRI -LTN EHEHEHE MBUSHE 20 ASHTU 26 O BURRA JETA TE THERRET .
    ME MENDE NE KOKE ORE SE MOS NGATERRON RRUGEN DHE I FUTESH DETIT QE KE AFER ME KOKE

HAJDE GEZUAR TE GJITHEVE SE ME KENAQET ME KETO SHKRIME SE KISHA NJE DITE TE MERZITSHME SOT .

TE GJITHVE JU UROJ GEZUAR .UPS SE HARROVA ,PO ATE ZEMER DRAGOIN KU E KEMI .IA KA HENGUR DHIJA ABETAREN DHE ATIJ ,APO E SJELL KOKEN .

TAO, PATRIOT MIRE SE ERDHE DERMAN KUJDES PIJEN .
    DIANA DHE TI MIRSEERDHE ...

GEZUARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 24-01-2007 mė 22:36

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Ehh mor Shoku, kur te shembet ajo fortesa prej letre ne do na kete kaluar vakti.

Alnosa, faleminderit qe merakosesh dhe me keshillon. Je e denje per postin e drejtoreshes qe mban.
    Te ishin te gjitha drejtoreshat si ty nuk do te ekzistonin fare sindikatat e puntoreve, nuk do te kishim as 1 Maj.

Mesa po kuptoj, Il_Santo sot paska ditelindjen. I uroj nje jete te gjate e te gezuar dhe tia kaloje sa me mire sot!

Kete gote po e pi per sebepciun, paste nje jete te gjate, plot shendet e lumturi! Gezuar!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Il-Santo gezuar vella ditlindjen ,

Faqja 53 prej 87 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •