Close
Faqja 44 prej 87 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po ku jane anetaret e tjere more vella Ajzberg!....kaq shume ti kete mbajtur pija thua?!...mos harroni se po mbarojne pushimet...tani pini me karar.....Arben,nuk na the se si e kalove vitin e ri andej nga USA....une ketej per vete u kenaqa.....po te kisha patur drita nuk besoj se do te isha kenaqur kaq shume....shishet i mblodha te gjitha....do te ndjek shembullin tend.

Ditelindja e Greendragut ishte nje histori me vete....mund te them se e festuam me fuqishem se vitin e ri...kemi pire aq shume sa qe i shoqeronim kenget e kenduara me iso edhe me tingujt e kitares....ishte kulmi i pijes,njekohesisht edhe kulmi i gezimit.....gezuar...kete gote po e pi per ju qe nuk ishit ate nate me ne...
    sikur te ishim te gjithe bashke do te kishte qene festa me e bukur...dua tu bej te ditur se pime edhe shendetet tuaja koke per koke
    nuk kishim se si tju linim menjane...vetem ne kete menyre na u duk tavolina si e plotesuar...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shoku_tanku : 05-01-2007 mė 17:59

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

jallah re shoku_tanku

po na u bere edhe problem per trafikun ere shejtan. Nga kaloje ti ne kembe policia ndalonte shoferet per drejtim makine ne gjendje te dehur edhe pse ata skishin pire gje tjeter vetem se coca-cola.
    Ke perhapur Virusin e rakisė ere shejtan
    Do mblidhemi dhe ndonjė ditė tjetėr ere se na ngeli ajo rakia bukuroshe dhjetė vjeēe pa pirė.
    Janė tė ftuar gjith anėtarėt e shoqatės tė marrin pjesė nė koktej.
    Pėr ca ditė tė kėshilloj tė pish mė pak raki e mė shumė zhveps me limon
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

edhe diēka tjetėr

Tė mė falni pėr ndėrhyrjen pa vėnd te kjo temė e pak me vonesė ( problemi eshte se vetem sot mbas disa ditesh mungese munda te bie ne nje mendje me KESH-in per orarin kur mund te punoja ne kompjuter, bile po punoj edhe pak me shpejtesi se nuk i dihet mund te ndrroje mendje KLESH-i)

Doja te falenderoja nga zemra tė gjithė ata qė mė kanė uruar pėr ditlindje dhe tė gjithė ata qė se kan bere per mungese informacioni mbi daten.
    Nuk munda ta bej kete tek tema e hapur me kete rast nga miku im i dashur Shoku_tanku, pasi ajo ēuditėrisht (!!!) ishte e mbyllur.
    Shoku_Tanku, ti qe sapo ke mbaruar se lexuari "PSE" nga xhaxhi Sterjo mos e di gjė pse-nė e kėtij veprimi

Kam pershtypjen se ai qe ka bere kete gje nuk e mban mire rakine.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Greendrag!...edhe une dje vura re cuditerisht se ajo teme ishte mbyllur....nuk kam me nerva te ankohem tek keta moderatoret sepse sa here qe e bej nje gje te tille
    kerkesat e mia bien ne vesh te shurdher.......nuk e kuptoj,eshte nje individ i papergjegjshem qe i ben keto gafa apo jane te gjithe drejtuesit e ketij forumi...
    jam vertet i acaruar....nuk mjaftohen duke na fshire mesazhet por tani na mbyllin edhe temat akoma pa i hapur mire.....nese ju bezdis prania jone te pakten na e thoni pasi edhe ne nuk duam te rrime ne nje vend ku jemi te padeshiruar....

Albanian Maska e Mogli--
    Anėtarėsuar
    20-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė (ALBANIA)
    Postime
    56
    Gezuar or shoku-tanku per kete vit te Ri e gaz pac ngahera se ...lere fare se ajo rakia qenka fillimi i deshires, si deshira per te qene vec ne moment eeehh......pastaj ne deshiren per te folur si fola une ha ha he

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Je shume i thelle Mogli....nuk te kuptoj!.....gezuar edhe ti vitin e ri, qofsh i lumtur
    e i kthjellet...pra i dehur per nje pjese te mire te 07-tes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    wawa perparime ketej nga shoqata jone .

hajde mire se ju gjeta ,
    TE GJITHE SI KOKERRA E MOLLES JU PASKAM .SI JA KENI KALUAR ?
    VITI I RI SI JU GJETI ???.
    GEZUAR PER SHUME VJET TE GJITHEVE ,MBARESI, DASHURI, FAT NE FAMILJE ,JETE E KUDO ...
    PASKEMI DHE MYSAFIR TE RINJE KETU .
    THEKTHI ,ZEMERUSHJA MIRSE NA URDHERUAT KETU .MEGJITHSE MIKPRITJEN JUA PASKAN BERE ARBENI ME SHOKUN TANKU .

GEZUAR PRA TE GJITHEVE DHE LER TJA NISIM PUNES .....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ne emer te shenjtores ,te bijave dhe bijeve te saj (amin) ju uroj GEZIME DHE SHENDET TE GJITHEVE.
    Alnosa benvenuto.Mirese u ktheve ne tavoline!
    Nuk me pelqejne personalisht fotot e shisheve qe morre ne sektorin e dizainit te ndermarjes per t'i treguar ketu por ,per hir te biznesit po e pranoj.
    Si ia cove me lengjet nuk na the.
    Shoku !Kush fitoi ne garen e Greendrag ? Besoj shoqeria e mire apo jo?
    Une per VITIN E RI nuk u kenaqa dhe aq shume me te pire por ia kalova sh.mire familjarisht e kupton vete ti (mjaft pive ,mos pi me,e shkaterove melcine,po te shikojne femijet nuk ben qysh do te ngasesh makinen pastaj etj..etj)qe i mbaj ment keto tregon sa pak piva ,nejse .
    I dhashe djalit nje gote (11-vjec ) sa per gezuar vetem , po nuk ia qasi (kjo me pelqeu)se me shikon ndonjehere dhe do te me imitoje ne cdo gje por jo ne RAKI kur te rritet te beje c'te doje vete,une s'ja rekomandoj.
    Kurse ne dt. 1 ne dreke....akoma s'me ka dale u mblodha me ca vampire* te tjere
    dhe ne fund kuptova se dija dhe spanjisht dhe kjo eshte normale, thjesht une s'e dija.
    GEZUSHEM te gjitheve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Hahahaha Shoku Arben .
    Po Shishet Jane Mbushur Me Raki Ore ,po Keshtu I Solla Nga Shqiperia Qe Mos Te Mi Merrnin Policat E Ajroportit .
    Mir Ja Paske Kaluar Me Duket ,vitin E Ri .pata Nje Takim Zyrtarisht Me Shokun Tanku ,po Xurrxull Ishte I Shkreti Ne Dt 1 .une Personalish Ja Kalova Shkelqyeshem .sme Zun Kembet Dhe .ku Ne Nje Vend Ne Tjetrin Per 12 Dite ..shoku Arben Rakija E Shqiperis I Shte Kete Vit E Shkelqyer .mgjithse 1 Liter Kushtonte 7000 Leke Te Vjetra ..
    Ne Dt 31 Ne Darke Isha Me Shoqerin Time Ne 1Lokal Ne Fier Dhe Kalum Sh.mire ,po Iku Ajo Nate Sa Hap E Mbyll Syte .kurse Ne 1 Kalova Tek Dajat E Mij Ku Atje Plasi Rakija Dhe Muabeti ..po Keshtu Edhe Vallja E Te Dehureve .besoj Se E Di .te Gjithe Jemi Gajasur Me Te Qeshur .daja Im Eshte 56 Vjec Dhe Del Perpara Ne Te Rinjvfe Dhe Ne Thot .po Nuk Keni Turp Ore Qe Pini Ver Turp Te Keni ,dhe U Ngrit Mori Gruan E Vet Ja Nisi Pogonishtes Se Nusen E Dajes Nga Skrapari E Kam ..edhe Pse Eshte 52 Vjec Eshte Shume Alegro .pinte Daja Pinte Ajo .u Be Nje Situat Shume E Kendshme Ne Ato Momente .grua Kujdes I Thoshte Daja Se Me Duket Ti Morri Perndija Mende ,mbylle Mor Dreq Gojen Ja Kthen Ajo Se Sot Me Duket Vetje 20 Vjec ..hahahahaha Hajde Grua Hajde Te Kripsha Mende I Kthente Daja ....me Nje Fjal Shoku Arben Ishte Nje Dite E Paharrushme Per Mua ..prandaj Ia Le Radhen Ketyre Te Tjereve Te Na Flasin Se Si E Kaluan Vitin E Ri ....

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Sa kam pa pi unaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Gezuar per shume vjet te gjitheve njehere.
    Hjade pa humbur kohe 1 dolli per Shoqaten
    1 Tjeter per shokun_tanu Arbeni Kote
    1 tjeter per Alnosa se e kam edhe patriote edhe du ti them: Na solle ndo1 cik raki shqiperie derman?

Gezuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.

Faqja 44 prej 87 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •