Mirmbrėma shoku_tanku.
Ta po i kthena nja dy gota bashkė sonte
Mirmbrėma shoku_tanku.
Ta po i kthena nja dy gota bashkė sonte
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Ja gezuar o Dajo....mire se na erdhe..........engjejt e dehur do te jene ne shoqeri te mire me te dehurit engjej te kesaj shoqate......cuditem se si e paske kaq frike shokun Arben.....deri me sot ai shishen e ka perdorur vetem per te ngritur dolli dhe asnjehere si arme te ftohte!...aq i mire dhe i dashur eshte treguar ai me vellezerit e tjere te kesaj shoqate saqe ne e kemi pagezuar me nofken kryeengjelli.....une mendoj se gjithshka mund te gjesh tek ai njeri pervec agresivitetit......per me teper qe ketu jemi te gjithe njerez paqesore...
Rrofsh Ajzberg se na kenaqe
te ka lali pellumb paqe
Ty hallall te qofte rakia
me nder t'paste shoqeria
Ne kte vit e n'vit te ri
pifsh pa fund or vlla raki
pe Skrapari e pe Permeti
u befsh si tellall mileti
te njoftosh ti njerezine
qe ta pine si uje rakine
le ta pine e le te dehen
sa me shume te defrehen
gezuar o milet vitin e ri
kte vit raki e ne tjetrin po raki...
Ehh do pime Greendrag do pime
mu ne shesh ne do ta gdhijme
do gezojme me shoqerine
ta bejme dite nate zine
do te pime sa te pelcasim
gotat fort do ti perplasim
per nje vit sa me te mire
tap nga darka ne te gdhire....
Uroj nga zemra te gjithe anetaret gezuar vitin e ri....Arben ....Pri....Santo....Alnosa
....Dajo.....Fisnik......Greendrag.......Ajzberg.. ....Don zuan.......Ballakum......e te gjithe te tjeret....gezuar....gezuar....gezuar
Kacarumin damixhanit me goj ja shqita
Kundermon er Raki
Kemishen leht e hoqe
Ke ty prap do vi
Carcafin ta sbulova avash me perkeledhi
Shisheja parfumit me etiketen Raki
Gezuar edhe nje here anetare te nderuar te kesaj shoqate....ju uroj nga zemra
atyre qe jane Muslimane gezuar festen e Kurban Bajramit....dhe gjithe te tjereve
gezuar vitin e ri.....qofte per ju ky vit me i mire dhe me i bukur se te tjeret....per ata qe jetojne ne Shqiperi ju uroj qe per 2007-ten te kene me teper drita...uje
.....pune...dhe mbi te gjitha Raki.....per ata qe ndodhen jashte uroj qe viti tjeter
ti sjelle nje hap me afer vendlindjes se tyre....jo ne kuptimin e keq.....urime...urime...urime pa fund nga ana ime....gezuar
Shoqata GEZUAR VITIN E RI 22000077 !
Shendet , ,,,,,,RAKI , ,,,,,PARA, ,,,,dhe te merguarit :kthim sa me te shpejte ne SHQIPERI,shprese dhe paqe !
Fluturim te mbare me anijen TOKE ,si dihet diku do te kete dhe te tjere...........
Duan s'duan disa, do te pijne RAKI (qofte dhe "fshehur ") sepse mezi presin te regjistrohen ne kete shoqate.Beni nje fillim te mbare te 2007-tes regjistrohuni qe tani ! GEZUAR!!!!!!!!!!!!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Ju uroj te gjitheve Gezuar 2007
Gezim e hare paci gjithmone
Zemrushja
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Gzuar Gzuar te gjithve paci fat e lumturi ne jeten tuaj
iiiiiiiii sa kom pi mrom o xot sedi ene vet menxi se e kam mar veten cik sot
#VamosArgentina
Paskan ardhur dhe dy yje qe ne fillim te vitit?Do te na shkoje mbare ky vit .
Paci urimet me te mira nga shenjtorja RAKI (Bekimin e SAJ pacim te gjithe!AMIN..AMIN..AMIN..)
Gezuar Zemerushja ,Thekthi !
Ju uroj shendet , para dhe ekuiliber te plote shpirteror!
Shoku!- Ke nje vit qe s'je dukur ketej ,akoma nuk te ka dale e URUARA!
Dajo!- Shishet nuk i kam perdorur kurre per te "edukuar" te njohurit me akuzon kot.Sa per te patur nje imazh paraprak,po te them se ato i ruaj qe, kur te dal ne pension t'i shes dhe me ato para dua te shetis gjithe boten ,ndersa kusurin e parave do t'a ndaj me shoket qe nuk i "mbledhin" shishet.Ndersa po deshe imazhin e plote te ftoj te pime nje gote,c'te te them me shume.Gjersa je shok s'ka problem thuaj c'te duash,GEZUAR!
GEZUAR TE GJITHEVE!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Ja ku u riktheva serish te nderuar anetare mbas nje maratone te gjate tre ditore
pa u shkeputur nga tavolina....kam pire aq shume gjate ketyre diteve sa qe me bie era raki ne nje rreze prej dhjete kilometrash katrore rreth e rrotull meje tamam si ajo era e naftes neper kthesat e Ballshit....kam edhe nje takim te fundit me tavolinen ne mbremjen e sotme pasi shoku yne i nderuar Greendrag ka ditelindjen....perfitoj nga rasti per ta uruar te na behet 100 vjec e paste nje jete te lumtur....qofte gjithmone nje pijetar i rrespektuar ashtu si e meriton....ju uroj edhe anetareve te tjere qe te kalojne nje vit sa me te mbare ne te gjitha aspektet......gezuar
Vertet?Mos ke pi Raki kumbulle te zjere nje here se edhe une u shdepa po ere nuk pata.Tani.. s pata po te me kish rene ndonje cope fishekzjar mund te ndricoja per nja gjysem ore ne sheshin Skenderbej si pishtar i Rakimanise por nesje.
GEZUAR VELLA
Krijoni Kontakt