Close
Faqja 32 prej 87 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    PO cben mor i bekuar eee
    pse me kaq probleme ti .
    e se mos vetem ti ke probleme ,po te kam thene e ke nga balli i kazanit ...po sme degjon ..shkemb e ke ate te shkrete koke ..
    po ku jane te tjeret apo i ka zene gjumi i dimrit dhe jane futur ne strofull si arinjte ...
    shoku tanku ty te flm per respektin qe ke ,po dhe pos pate nuk eshte ndonje gje e madhe jo ...zemren e madhe e kam shoku tanku po kur sta sheh dot njeri ?
    prape mbetet e vogel ajo e shkret zemer ........
    po mire cbehet ketej nga nderrmarrja .mire paskemi dale ,dhe me tejkalim plani ..
    arritje te papara ...
    hajde gezuar te gjitheve dhe mire u lexofshim ......kujdesni ju rojet e nates se mos vidhni ndonje bidon rakije
    Mua me ka rene ne sy madheshtia e zemres tende prandaj ta kam vene ne dukje
    te gjithe e dine qe ke nje zemer te madhe por per fat te keq,ata kane nje zemer te vogel prandaj edhe e kane te veshtire te te vleresojne.....por une, pamvaresisht nga zemerngushtesia ime,gjithnje e kam vleresuar zemergjeresine tende.......persa i perket ndermarrjes,te gjithe e prisnim me ankth ardhjen tende
    qarkullonin zera se ti nuk do te ktheheshe me dhe te gjithe punetoret i kishte mberthyer paniku.....pra me pak fjale mbizoteronte nje gjendje kaosi deri ne momentin qe ti erdhe dhe i shuajte te gjitha zerat qe hidhnin nje hije dyshimi
    persa i perkiste qendrimit tend ne kete post drejtues......tani puna ka rifilluar normalisht dhe nuk kemi hasur asnje pengese.....te pershendes dhe te falenderoj qe u riktheve.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Shoku Tanku ,Arbeni Kote ,Alnosa edhe te gjithe te tjeret pershendetje prej meje.
    Na falni per mungesat po sna la shkolla rehat.Po shikoj qe qenka shtuar Rakia edhe me behet qejfi.Dollia e pare per juve edhe po ja nis te pi vetem qe te rekuperoj pak ate qe kam lene mbrapa.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pershendetje Shoqata Anonime

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Tungjatjeta shoqata!Paci dite te bardhe!
    Mirese keni ardhur ani-d dhe RapSoul gezuar!
    Ju uroj gjithashtu shendet dhe ekuiliber te plote shpirteror!
    Ardhjen ne tavolinen e paqes e te durimit konsiderojeni si shlodhje dhe largim te perkohshem nga hallet e problemet per te rimbushur "baterite"si i thone por ,jo vetem.
    Ndyshimi i kendveshtrimit te jetes eshte i nevojshem per te percaktuar vendodhjen e vertete tuajen ne kete marshim pa kthim mbrapa qe jemi duke bere.Pikerisht pamja horizontale eshte ajo qe ta jep kete mundesi .Si arrihet ?
    Goten me raki ne dore dhe fluturim te mbare.Do shihni sa te privilegjuara jane shqiponjat dhe me pak kujdes, me lart e me lart do shihni se, sa e vogel eshte Shqiperia,se sa e vogel eshte bota. Ne kthim do te thoni "sa e shkurter eshte jeta per te qene i keq ".Tani po zbres se nuk kam me kohe .
    Gezuar te gjitheve!
    IL SANTO mungesat me aresye nuk quhen.Shkollen te paren,se gota pret edhe shoqata ketu eshte, edhe alnosa nuk te thote gje, as shoku nuk zemerohet ka perparesira jeta, te gjithe mungojme se kemi dhe te tjera te bejme.

Kush pi vetem, nuk justifikon dote se ka pire raki.(e perpunuar ANONIME)
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pershendetje Arbeni Kote edhe Mire se erdhe.Ne fillim Rakia pastaj Shkolla se Rakia mbaron kurse per shkollen ka kohe.
    Me ka ardhur pak raki e mire nga Drashovica derman edhe kam filluar tja marr kenges avash avash.

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    IL SANTO ketu nuk themi e para rakia se na lexojne edhe te "rinjte"
    E para shkolla se pastaj do te ulemi ne tavoline me libra dhe do vemi ne shkolle me shishe e gota e nuk do te na kuptojne se ku mesojme e ku pime nejse , prape je me fat se te ka ardhur malli i mire nga vendorigjina .

Drashovice qe pe SELAMNE,
    A sme thua mua valle
    ku shishet i mbanin trimat ,
    mos ne brez si jataganne?

Pershendetje gezzzzzzzzz.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Arbeni po duhet te pijme derman qe ti bejme Librat Uje.Hajde Gezuarrrrrrrrrrrr edhe ti.Une me fund ti si te duash derman.

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    ta ngreme me fund per shoqaten per shokun e gjithe te dashurit e te dashurat qe kane fatin te na njohin e te na lexojne .Na u befte shendet ,miku im . Nje konserve sardele, nje specke djegese, ca ullinj kam per meze.
    Dobet po me pelqen jashte mase per nxemje .(9:00AM)
    Te paca,me fund....

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Edhe une me fund e pata po e kemi shtuar doren e rakis edhe te Mishit.Ja me fund per te zotin e shtepis e kisha une .Ti rrojne te gjithe ca ka per Zemer.

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ta gezoje i zoti ishtepise dhe gjithe shendet e raki pa fund i dhente zoti !Me fund .......
    Cfare ore ngrihen ne mengjes nga gjumi ne Shqiperi kohet e fundit?Ke degjuar gje?
    Edhe nje dicka mu kujtua nje shprehje e nje turisteje italiane qe e njoha ne MIKONOS ne GREQI.
    Thoshte kur erdhi ditet e para :
    La vita streta e piu grave della morte.(Me korrigjo ne te shkruar)
    Ndersa kur ishte per te ikur e nderroi shprehjen dhe thoshte:
    La vita senza grapa e piu grave della morte .Ajo shok i dashur filloi te betohej per albanesi dhe grapa.
    Nuk do ta harroj kurre .Thua te ish shqiptare ne origjine ?!Pinte 1/2 liter me meze dhe ia fuste 5-6 martini bianco dhe mbas cdo gote martini nje tequila.Pas nja 10 ditesh vetem raki asgje tjeter.U zgjata me italianken po desha te nxit pak vajzat qe na humben e nuk duken as per nje taa...si jeni?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 05-12-2006 mė 11:33

Faqja 32 prej 87 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •