Close
Faqja 25 prej 87 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 862
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    ore po ti ku e di qe une nuk jam pianece.?
    ndoshta pi edhe ma shume se ti .
    ........ . dhe kjo zonja qe kishte humbur ja kishte futur nja 2 ore gjum ne parkingun e nje restoranti dhe na vjen serbes serbes.po ku ishe e pytem .ne gjum tha tani dua tja marr nje kenge . ,dhe filloj te bkendoj .MAKARENEN .te gjitha ulem koken nga turpi ..
    ...

Ska gje me te ulet te shikosh mashkull apo femer te dehur. Kisha kohe skisha pare njerez te dehur por veres kur isha ne shqiperi nje burre me hoqi mallin.

Nje njeri i zgjuar qe sjeton me dikur thoshte: O pije m()ten dhe mbaje ose mos e fut n'goj.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    ndalohet pirja e alkohoolit per qenjet egjalla,dhe njekohesisht ndalohet reklamimi i saj .
    por pini diqka dhe reklamoni diqka qe nuk ju a mrrol fytyrat ehhehe.
    pershendetje te gjitheve por pa raki ,
    kesaj here me REDBULL.pak shtrej por diqka atrakive per shendet heheeh,nuk ju deh garanc nga une

pa keqkuptime fisniku

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    hahahaha me mire ne lulishte
    se tani kane rene dhe gjethet e pemeve dhe je mbulu mire ...
    apo te ka mbulu ndonje tjeter ??????hahahahahah
    Nuk kishim nevoje per tu mbuluar sepse ishim bere dru nga pija dhe kishim aq vape sa qe na dukej sikur ishim ne ekuador,diten tjeter pastaj filluan te na hynin te dridhurat sikur te ishim ne polin e veriut.......persa i perket shoqerise,preferova ta celebroja ditelindjen pa pranine e femrave pasi ato mund te na beheshin pengese ne praktikimin e muhabetit me dolli......jo per gje po keto gocat tona,flas per ato qe jetojne ketu,e mbajne veten per shume te perparuara dhe te tilla muhabete i quajne te dala mode.....dmth mu desh te zgjithja midis dollise dhe gocave dhe pa e menduar dy here zgjodha dolline.......gocat i ke per tere vitin ndersa muhabeti me dolli ndodh rralle per fat te keq........me pak fjele,jam kenaqur si asnjehere tjeter por te them te drejten do te doja qe tu kisha edhe ju prane.......ty ...PRI-ne...Santon....Arbenin ....keshtu kenaqesia ime do te arrinte vertet kulmin......ju pershendes dhe ju falenderoj per c'do moment te bukur qe me keni bere te kaloj midis jush,uroj qe keto momente magjike te mund te zgjasin pafundesisht.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Shoku Tanku, do kemi raste plot. Vetem deshira te mos mungoje pa sebepe nxjerrim nga 3 ne dite po te duam ne shqiptaret.

Po e ngre kete per gjithe pjestaret e tavolines. Shendet te kemi e i degjofshim te miren njeri-tjetrit!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Posht Alkooli hahahhaha jo mer shaka pini sa te doni

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Tungjatjeta shoqata!
    Si e kam shokun ?
    Ketej nga lagjia jone ka rene gripi i madh po na i mundon femijet dhe na prishi pak terezine .Mua me ka mare malli te me zere gripi.Perse valle c'te keqe i kam bere..........?
    Kisha nje ankese per kontrolloret e bagazheve ne airporte.Pse pijet e tjera ti lene ti marresh dhe RAKINE jo?!Ky eshte alkooloracizem prandaj duhet te mendojme seriozisht si shoqate dicka, per te mbrojtur kete perle te lengjeve ,te udhetoje e lire ,kudo qe ajo deshiron te udhetoj si turiste .Me ankohet gjithmone ne enderr ,si t'ia bej.
    Hajde gezuar me raki meni sot .
    Te rroje KORCA per kete ilac qe prodhon.

Kujtese(per fillestaret)
    :Rakia nuk ka date skadimi, mos u shqetesoni po qe e vjeter .
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Pershendetje Arben!
    Sa te zgjidhet puna e lengjeve neper aeroporte, te keshilloj qe here tjeter kur te vish ne Shqiperi te bleshe nje kazan rakie e ta marresh me vete ne USA.

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Gezuar PRI-LTN .
    Keshille me vend s'e kisha shkuar ne mendje.Nuk e di nese do te me lejojne megjithate kesmet deri atehere.Kam provuar raki te bere ketu nuk eshte e keqe.Kam nje mik qe e ben vete po sa here qe shkoj na e nxjerr me recete te shkreten se pak nxjerr(10-12litra) megjithate gjynah te qahem te gjithe e dine dhe per festa,ditlindje,vizita etj me kane sjelle s'jam keq .
    Kjo raki e menit qenka kryeveper vetem se te merr uria shpejt (per 2 ore do te hash prape),te gerryen e urruara(stomakun se mendjen Blu ta beka edhe kjo).
    Pershendetje dhe gezime te gjitheve!
    -"Po ku e kishe fshehur kete raki moj plake"
    "KAPEDANI"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote
    !

Kujtese(per fillestaret)
    :Rakia nuk ka date skadimi, mos u shqetesoni po qe e vjeter .
    heheehh por edini qe gjerat e prishta nuk kan afat skadence sepse ato jan te skaduara qe ne fillim te prodhimit.heheh

pa keqkuptime fisniku

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ve bast qe ti fisnik djali do te behesh nje alkoolist shembullor,thjesht do edhe 1-2vjet.Pastaj do t'a shohesh e do te llafosemi,ketu do te jemi.Ty ta do edhe puna,s'i do t'i kuptosh anen shpirterore nje klienti alkooldashes,per ta mbrojtur ate ligjerisht nese ta do puna?Kjo eshte nje nga aresyet, ne brendesi ty te pelqen degjo mua ti, lere c'thone te tjeret.Vete fakti qe te pelqen kafeini eshte nje fillim i mbare .Mos kujto se do te behesh i varur nga alkooli je aq djale i zgjuar ti .Thjesht do ulesh ne tavoline e nuk do te kerkosh juice,kjo nuk eshte gje e keqe.Qofsha i gabuar per keto qe thashe shoqata le te me gjykoje per kete nxitim,nese do te quhej parashikimi im i tille..Mos harro muhabet bejme,ne tavoline jemi themi dhe ndonje shprehje ose mendim rakiologjik.

Gezuar dhe mos me degjo c'them une,pi c'te doje e bardha zemer.

---------------------------------------------------------------
    "gjerat e prishta nuk kan afat skadence sepse ato jan te skaduara qe ne fillim te prodhimit.heheh"
    --------------------------------------------------------------------
    Kete do ta hedhesh poshte se shpejti vete kur te vish ne boten tone shume level me siper se ajo realia(dhe prape s'kemi nderruar planet e ardhmja jone eshte toka nuk jemi tradhetare ne bejme nje xhiro dhe kthehemi ne baze ,ne Shqiperine tone te pakrahasueshme)
    TE PERSHENDES, dhe shoqaten gjithashtu.

Me respekt.BEN KOTE.

Faqja 25 prej 87 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •