Close
Faqja 13 prej 87 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Kjo eshte si pasoje e largimit per nje kohe te gjate...ke nevoje per stervitje vllau jem....prandaj edhe une e kam hapur kete teme,per tju stervitur ju qe keni kohe pa pire raki qe kur te vini ketu te mos ju dehin edhe kalamajte.....

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Heeeeeeeejj!
    Vetem eeee.Ta kthej dhe une nje se kam qe ne mengjes (ketu eshte 12 e drekes tani)pa e nuhatur.
    Hajde nje me fund dhe ika se do me ndjekin nga puna pastaj.Gezuar e ju paca me shendet!
    Shoku vetem fjale me vend thua.
    PRI vetem fjale me vend thua.
    Do shtohet shoqata e nuk do kemi raki ti qerasim!
    Heeee shaka bej !Rakia mund te mbarohet por jo muhabeti,ai ka rendesi
    Ju pershendes juve dhe te gjithe ata qe na respektojne ose jo!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Mos ki merak vlla se nuk mbarohet rakija jone....sa te zgjase muhabeti,do te zgjase edhe rakia.....nuk kam per te shitur asnje pike sivjet, vetem qe ky muhabeti jone te vazhdoje.Hallall ju a kam bere te gjithen.Le te ngelem fukara per tere jeten mjaft qe kam fituar miq si ju, se si i thone,me mire nje mik se sa nje ciflik.....gezuar e te paca,i nderuar e i respektuar qofsh gjithmone shoku Arben

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hajde gezuar e naten e mire...pafshi ne enderr raki rrushi safi 24- karadeshe
    Mire u takofshim neser......e pacim ne rregull melcine per te na lejuar te pime te pakten edhe per nje dite.....edhe per nje tjeter......edhe per nje tjeter......edhe per nje tjeter.......qofte e forte pra dhe na lejofte ta shijojme kete jete sipas menyres sone.......se po te na lere......do te ishte njesoj sikur te na linte jeta

GEZUAR

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Wink Me leje o dollibash

Mė ke ofenduar rėndė, ta mbash mend.
    Po nga e pe ti o tu mbylltė qė ktheva vetėm njė gotė pėr shėndetin e tė gjithėve?!
    Po unė ktheva me fund tė gjithė atė shishen me atė koktejin zjarrvėnės qė provove atė ditė...
    po e kam thėnė unė qė tė rrėshket pak goja kur tė zė ty, po ska gajle se shokėt pėr ktė pun janė. Mbajmė ne si kėto sa tė duash.
    Nga ora kur ke shkruajtur shoh qė ke pirė mjaft kėtu e shpresoj qė kur tė mė japėsh atė kafen nesėr tė bėhesh pak i pėrgjegjshėm pėr papergjegjshmerinė tėnde nė disa raste.
    Si ore e vone qe esht po e kthej dhe nje me fund per shendetin e shoqeris e tja kepus gjumit!
    Mos bej sherr me njeri
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Ju faleminderit vellezer per perkrahjen tuaj...nuk thone kot,pija te ben me shoke
    Per mua jeni djem te respektuar dhe miq te vertete....nuk ben te prishesh gjakun
    nga njerez qe nuk te kuptojne dhe qe nje zot e di nese arrijne te kuptojne edhe veten e tyre dhe nga keta njerez per fat te keq,ka mjaft ne territoret Shqiptare
    brenda dhe jashte kufijve......Me vjen shume keq qe disa nga bashkatdhetaret tane
    e kane te veshtire qe te kuptojne natyren Shqiptare dhe perfundojne ne degjenerime banale duke kujtuar se mbrojne interesat e kombit dhe duke u mbeshtetur ne disa parime false dhe te dala boje...me vjen vertet keq per injorancen qe na ka marre frymen ne 500 vjet pushtim Otoman dhe qe per fat te keq pasojat e saj vazhdojne te ndihen edhe sot ne koherat moderrne........ndoshta bej gabim por dua ti kujtoj atij vllaut tone nga Kosova
    se per mua eshte vella,i mire apo i keq qofte ai apo i mire a i keq qofsha une
    ne jemi nje komb,jemi nje gjak,te mira e te keqia i kemi ndare dhe do i ndajme bashke.......doja ti thoja se ky pijanec i rendomte me te cilin po debaton,e ka ndare kafshaten e gojes dhe shtepine e tij me te dhe vellezerit e tij pamvaresish nga hallet dhe fukaralliku.....dhe para se te flase,te mendohet mire, te mos i flasi goja perpara mendjes se me kete papergjegjshmeri lendon ndjenjat e shume njerezve,Kosovare e Shqiptare......i uroj Kosoves nje pamvaresi sa me te shpejte
    dhe te shijoje lirine e shumedeshiruar prej kohesh.Ju uroj bashkatdhetareve kudo qe jane nje jete te lire dhe i keshilloj te forcojne pak me teper ndjenjen e dashurise per njeri tjetrin sepse do te ishte vertet nje mallkim nese ne do ta urrenim njeri tjetrin duke u nisur nga shkaqe si ky i mesipermi dhe nuk do te doja qe ky mallkim te na ndiqte pas neper kohera.....
    o luftetari nga tanku une te kam vlla shqiptar ,por kushtimisht pa shishe raki ne dore ,deh si mendoni ju, atdheu mbrohet me vere dhe raki ,ky perkufizim imi ke per ata qe perdorin alkohoolin dhe jo per ata qe nuk konsumojn alkohol.

i dua shqiptaret te zgjuar dhe puntor dhe jo te dehur .
    nese eshet kjo tem humoristike ateher me falni dhe merrni ato postimet emia si humoristike.
    mua me erdh qudi se si krejt bota e luftojn alkohoolin dhe ju vini e mbroheni njeri tjetrin,per ta pir kete zjarr qe digjet.

per arbenin dhe tankon : nese i doni shqiptaret te mvarur nka alkohooli dhe te dehur ateher mos thuaj se je atedhetarse nuk i dashke . une shqiptaret idua te zgjuar dhe jo te dehur.

une jam shqiptare dhe dua te jem shqiptar por jo i dehur .jam rrespektues ndaj jo te alkohoolizuarve por jo ndaj atyre qe perkrahin kete te keqe.

ta dojm njeri tjetrin pa raki ne dore se kur te dehemi egjuajm me shishe njeri tjetrin d.m.th nuk mund te ket dashuri ne se jemi te dehur ,dhe nuk mund te kemi shtet me raki.
    mos eperkrahni kete mbeturin qe ka mbet nga enver hoxha.hiqeni nga afer se nuk mund te keni jo vtem shtet por edhe familje te shendosh.alkohooli eshet vetem per anestezion.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Para Atdheut eshte Rakia lale se mbasi Pi e mbron me mire Atdheun.
    Merr shembull nga Selam Musai qe shkoi ju hodh Topit ne Gryke.Sepse ishte i Pire prandaj e beri ate gje.Rakia=Patriotizem 10

Shoku Tanku ta gezosh se per tyja e kam me fund.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Gezuar e te paca mik vllai...
    Vellain tone nga Kosova, e falenderoj per keshillat dhe e pranoj ndjesen e tij
    Por duhet ti them se rakija eshte nje tradite e hershme Shqiptare dhe se ne
    kur flasim per rakine,nuk kemi parasysh konsumimin e alkoolit por muhabetet e vjetra me dolli te cilat kane qene nje frymezim i madh per te gjithe ne dhe kane luajtur nje rol te rendesishem ne mbajtjen gjalle te ndjenjes patriotike nder shekuj......sado te perpiqemi ta mohojme kjo eshte mese e vertete.......kjo s'do te thote se paraardhesit tane te cilet kane luftuar me patriotizem 1000 here me te flakte se ky i yni kane qene te alkoolizuar ata thjesht e perdornin rakine per te bashkuar njerezit neper muhabete dhe diskutonin per fatin e Shqiperise......
    Edhe ne vellai im,mos kujto se jemi te alkoolizuar.....thjesht perpiqemi te rikujtojme edhe nje here ato zakonet tona te vjetra te muhabetit me dolli....

Hajde gezuar pra...kete gote po e pi per ty....per motrat dhe vellezerit.....per nenat dhe baballaret Kosovare.......pacin nje jete te lumtur dhe te lire ne trojet e tyre dhe e shijofshion sa me shpejt pamvaresine e shumepritur.........Qofshim nje dite te gjithe te bashkuar si nje shtet i vetem...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mire se erdhe Shoku Tanku.

Hajde tja nisim me te pire se une skam shume kohe.Ne oren 13.00 kam ndeshje Futbolli.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Pime vlla pime se ne Interistat kur jemi te dehur i bejme spektakel topit
    Nuk ka fare dallim nese po luan Zaneti ne mesfushe apo po luan Santoja
    Apo nese po luan Adriano ne sulm apo Shoku Tanku Hahahahhh....

Faqja 13 prej 87 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •