Close
Faqja 85 prej 87 FillimFillim ... 35758384858687 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 862
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    normalisht qe pergjigjja eshte PO,,,nje PO e madhe, jo nje got biles perse jo edhe dy.
    jemi te gjithe te lumtur edhe perse te mos pime,te gezojme.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Arben!...ne rradhe te pare te falenderoj per mbeshtetjen tende dhe per fjalet e tua te pastra(fjalet dhe urimet e nje miku)..jam i sigurt se dasma ime do te dale madheshtore me pjesmarrjen tuaj...per te mos folur pastaj per dollite!...persa i perket asaj kerkeses qe me bere,besoj se e more pergjigjen pasi te foli zemra ime
    ...pastaj c'eshte kjo kerkese?!...te lutem mos me ofendo!...ti nuik ke nevoje te marresh leje per te pire...mos me shiko mua se me zuri rrota bishtin..ne fakt une
    e vura vete me deshiren time bishtin ne ate rrote...vete e kerkova dhe nuk jam pishman per kete...gezuar prej meje me nje pike te vogel rakie se piken e madhe nuk mund tja lejoj vetes

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Shoku Tanku ,po nuk priten gjerat keshtu me sopate ,si qenka kjo pune keshtu ,nje bulez Rakie avullon nga shishja qe nga momenti qe hapet tapa.Kam frike se do na behesh spartan.Une do te jap makinen time ate dite,vetem se ke vendi i targes do te ve nje tabele HELP MI

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp..................................ell`s

Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    shoku tanku sesht martuar as fejuar,thjesht ka rene ne dashuri,e cila po e ben te njohi nje pamje te ndryshme figurative,shpirterore.
    ^AngeL^ po ty te paska punesuar shoku tanku ajde Urime te Per zemerta ^AngeL^ ajde car pret na shtrro te shoqata nai dopje se u thame LOL

Pershendetje Te gjithve qe jan Pjes E Shoqates ajde Gezuar .)

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg
    Shoku Tanku ,po nuk priten gjerat keshtu me sopate ,si qenka kjo pune keshtu ,nje bulez Rakie avullon nga shishja qe nga momenti qe hapet tapa.Kam frike se do na behesh spartan.Une do te jap makinen time ate dite,vetem se ke vendi i targes do te ve nje tabele HELP MI
    Per ate pune kam seadin tim, tankun desha te thosha,megjithese pak i lodhur,e zbukuroj me tullumbace e shirita dhe behet i bukur...megjithate,ti po pate ndonje
    rexhina bjere se me ben pune....vetem te keshilloj qe plus targes help mi,te vendosesh edhe nje tabele te xhami i perparme....kujdes"shofer i ri"...jo per gje
    po e ke parasysh,ca emocionet e marteses,ca lenia(rrallimi) i rakise...nuk e di po kam pershtypjen se mund ti humbas te gjitha aftesite,perfshi ketu edhe shoferllikun

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    hajt gezuar te gjithe,po me amstel ama.

Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Mos u bej reklamist ,ne ketu ,ngreme dolli me Raki shqiptare

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Pershendetje te dashur miq!...jam i lumtur qe ndodhem serish ne mesin tuaj
    ja gezuar e mire se ju gjeta te gjitheve!

Ajzberg!...mos u trego aq i ashper me anetaret e rinj te shoqates sone!
    Te jesh i bindur se pas nje qendrimi relativisht te shkurter ne kete shoqate,ata do te kuptojne se rakia ketu ze nje vend te rendesishem,kryesorin do te thosha!
    Te jesh i bindur se c'do Shqiptar,ne zemren e tij mban vec rakine pasi eshte ajo dashuria e pare nder pijet per te gjithe ne...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Arben Kote
    Angel !
    Mirese ke ardhur!Pac bekimin e SHENJTORES dhe te shoqates, gjithashtu!
    Nese mbi nje tavoline vendos nje shishe RAKI dhe nga prapa shishes kalon nje mace kur ta shohesh macen mbas shishes do te te duket tiger.Per nje moment mund te trembesh nga ky iluzion optik .
    Nese do te shohesh Tankun te kaloje nga prapa shishes do te ndodhesh perpara nje iluzioni te pabesueshem.
    $$Nje livadh ku ngjyrat jane shfrenuar , ku tingujt kane marre nje morfi(gjendje) korri dhe zogjte jane engjej .Ujin e kulluar te lumit qe rrjedh nga nje burim aty prane nuk e ngjyrosi askush .Diku ne ate paradise do te shohesh nje krijese te zhveshur nga kuptimi i jetes qe jetojme, qe kavalon nje kale te kuq e pas i shkon nje i bardhe.Do te thuash dua te hipi ne ate kale te bardhe, dua dhe une te jem atje, kot qe jam Angel ne kete bote.!Nese ben kete: Rruge te mbare dhe gezuar!
    Shoku!
    Meqe te hipa ne kale merr dhe ndonje shishe me vehte se mendje eshte ajo.Po te japim nje muaj leje ,do te flas vete me Drejtoreshen.
    Pri !
    I shikon keto gjera ?Patjeter.Jeta ben cikle te gjithe do te kaloni nga ajo mehalle .
    Ajz!
    Mos u shqeteso per Shokun ,di t'i manaxhoje ndienjat ai edhe benzine te pije nuk e ze.
    Babe!
    Bej gati tavolinen se kemi sebep.
    Alnosa!
    Juve ju takon te pergatisni embelsirat (te ngeli ,embelsirat ne fund).Ti japim apo jo nje muaj leje te pakten ?Meqe muaj mjalti mund te kerkoje dhe here tjeter ,po e shkruajme muaj Rakie.
    Gezuar te gjitheve!
    Arben!...zakonisht nuk me pelqejne te tilla superpozime por te te them te drejten
    me kete shkrim ndihem vertet i perkedhelur ne seder...sidomos ai pershkrimi i kalit
    mu duk sikur me kishe hipur mbi Pegasusin...kalin me krahe te mitologjise Greke...
    Ne fakt,me nje shishe rakie ne dore,te krijohet vertet pershtypja sikur po kaleron Pegasusin!...gezuar vlla

Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Ashtu eshte xhanem ,se shoqata eshte e anonimateve alkooliste ,por une i dhashe nje element thelbesor ,ai le te pije c ti doje e bardha zemer.E mor vella
    kur ke nje shishe nga ajo mikja te duket vetja sikur ke hipur ne ndonje re puplore
    dhe shikimin e hedh si nga gugel erth .

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •