normalisht qe pergjigjja eshte PO,,,nje PO e madhe, jo nje got biles perse jo edhe dy.
jemi te gjithe te lumtur edhe perse te mos pime,te gezojme.
normalisht qe pergjigjja eshte PO,,,nje PO e madhe, jo nje got biles perse jo edhe dy.
jemi te gjithe te lumtur edhe perse te mos pime,te gezojme.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Arben!...ne rradhe te pare te falenderoj per mbeshtetjen tende dhe per fjalet e tua te pastra(fjalet dhe urimet e nje miku)..jam i sigurt se dasma ime do te dale madheshtore me pjesmarrjen tuaj...per te mos folur pastaj per dollite!...persa i perket asaj kerkeses qe me bere,besoj se e more pergjigjen pasi te foli zemra ime
...pastaj c'eshte kjo kerkese?!...te lutem mos me ofendo!...ti nuik ke nevoje te marresh leje per te pire...mos me shiko mua se me zuri rrota bishtin..ne fakt une
e vura vete me deshiren time bishtin ne ate rrote...vete e kerkova dhe nuk jam pishman per kete...gezuar prej meje me nje pike te vogel rakie se piken e madhe nuk mund tja lejoj vetes![]()
Shoku Tanku ,po nuk priten gjerat keshtu me sopate ,si qenka kjo pune keshtu ,nje bulez Rakie avullon nga shishja qe nga momenti qe hapet tapa.Kam frike se do na behesh spartan.Une do te jap makinen time ate dite,vetem se ke vendi i targes do te ve nje tabele HELP MI
Postuar mė parė nga ^AngeL^
^AngeL^ po ty te paska punesuar shoku tanku ajde Urime te Per zemerta ^AngeL^
ajde car pret na shtrro te shoqata nai dopje se u thame LOL
Pershendetje Te gjithve qe jan Pjes E Shoqates ajde Gezuar .)
Per ate pune kam seadin tim, tankun desha te thosha,megjithese pak i lodhur,e zbukuroj me tullumbace e shirita dhe behet i bukur...megjithate,ti po pate ndonjePostuar mė parė nga ajzberg
rexhina bjere se me ben pune....vetem te keshilloj qe plus targes help mi,te vendosesh edhe nje tabele te xhami i perparme....kujdes"shofer i ri"...jo per gje
po e ke parasysh,ca emocionet e marteses,ca lenia(rrallimi) i rakise...nuk e di po kam pershtypjen se mund ti humbas te gjitha aftesite,perfshi ketu edhe shoferllikun![]()
hajt gezuar te gjithe,po me amstel ama.
Mos u bej reklamist ,ne ketu ,ngreme dolli me Raki shqiptare
Pershendetje te dashur miq!...jam i lumtur qe ndodhem serish ne mesin tuaj
ja gezuar e mire se ju gjeta te gjitheve!
Ajzberg!...mos u trego aq i ashper me anetaret e rinj te shoqates sone!
Te jesh i bindur se pas nje qendrimi relativisht te shkurter ne kete shoqate,ata do te kuptojne se rakia ketu ze nje vend te rendesishem,kryesorin do te thosha!
Te jesh i bindur se c'do Shqiptar,ne zemren e tij mban vec rakine pasi eshte ajo dashuria e pare nder pijet per te gjithe ne...
Arben!...zakonisht nuk me pelqejne te tilla superpozime por te te them te drejtenPostuar mė parė nga Arben Kote
me kete shkrim ndihem vertet i perkedhelur ne seder...sidomos ai pershkrimi i kalit
mu duk sikur me kishe hipur mbi Pegasusin...kalin me krahe te mitologjise Greke...
Ne fakt,me nje shishe rakie ne dore,te krijohet vertet pershtypja sikur po kaleron Pegasusin!...gezuar vlla![]()
Ashtu eshte xhanem ,se shoqata eshte e anonimateve alkooliste ,por une i dhashe nje element thelbesor ,ai le te pije c ti doje e bardha zemer.E mor vella
kur ke nje shishe nga ajo mikja te duket vetja sikur ke hipur ne ndonje re puplore
dhe shikimin e hedh si nga gugel erth .
Krijoni Kontakt