Close
Faqja 82 prej 87 FillimFillim ... 32728081828384 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 862
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Angel!....

U ndjeva vertet i prekur nga pershkrimi yt!...c'do fjale qe lexoja nga ai roman i shkurter,me ngrinte peshe ne ajer dhe me forconte akoma me teper,ndjenjen qe kam ushqyer per ty!...Kam qe kur te njoh,qe nuk me shqitet nga mendja imazhi i syve te tu!...te shoh kudo"...e ndjej pranine tende kudo"...ne enderr,ne realitet
    ...ke zene nje vend te tille ne zemren time,i cili po te zbrazej...nuk do te mundesha ta mbushja me kurre...s'e ke idene se sa deshiroj ti perjetoj ato gjera te cilat
    edhe ti i deshiroje.....
    Tanku,do te dua dhe do te respektoj der ne detaje.
    te betohem per chatine qe kam siper,qe eshte si shpirt ,se len shiun te bie ne trupin tim dhe tme trazoje nga mendimet per ty.
    ti do jesh e vetmja gje qe une do kem ne mendje kur te zgjohem dhe kur te bie ne gjume.
    ti do jesh gezimi dhe shpresa ime qe kam per te jetuar,dhe te ndjehem gjithmone e lumtur dhe e buzeqeshur.
    ti do jesh gjithmone i skalitur ne trupin dhe i pikturuar rreth zemres time.
    ti do jesh Airi im qe kam nevoje te jetoj dhe te te dashuroj cdo dite e me shume.
    ti do jesh fytyra qe une do shoh tek cdo mrekulli,dhe ato do ti shoh me mosperfillje pasi ti je preferenca ime.
    ti do jesh mengjesi dhe perendimi qe lind dhe iken per mua.

dhe ti per mua,,,asgje,,akoma sme ke kthyer Rep.............
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Une te betohem per catine qe e kam si kullorese makaronash...c'bie jashte,bie brenda"...dhe prape,nuk trazohem nga mendimet per ty....

Ti je dhe do jesh e vetmja gje qe kam dhe do te kem ne mendje kur te zgjohem
    dhe kur te jem prape zgjuar sepse gjume,te jesh e sigurt se s'do bej...

Megjithe pagjumesine qe po me shkakton,perseri do te jem i lumtur dhe do te fle me sy hapur nga kjo lumturi dhe gezim i pamase qe me ofron prania jote...

une mund te jem i skalitur ne trupin tend por ti do te jesh e skalitur ne shpirtin tim

Do te doja vertet te isha ajer rreth dhe brenda teje...do te doja te ishe ajer rreth dhe brenda meje...do te doja te ndjeja pranine tende ne momentet e bukura dhe ne ato te veshtira....do te doja vertet te ishe gjithshka per mua...do te doja vertet
    nese vertet ti do te doje...

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Angel, Tanku ikni e boni nje dore gjume sepse ju qenkeni tape dhe nese hyni ne kete shoqate duhet te jeni esell dhe jo tape

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Jam tape une,apo ti vlla nuk ke asnje rrobe te veshur ne trup?!..kam pershtypjen se qenkemi te gjithe tape

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    O Tanku, ate llokumin ma dergo me ndonje furgon te linjes neser. Targen e furgonit ma dergo ne MP dhe jo ketu se kam frike mos ma merr njeri llokumin.

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    hahahahahahaha cdi bej Angel une mer qe mi ka mor te gjitha ne mka lon te tille

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Une te betohem per catine qe e kam si kullorese makaronash...c'bie jashte,bie brenda"...dhe prape,nuk trazohem nga mendimet per ty....

Ti je dhe do jesh e vetmja gje qe kam dhe do te kem ne mendje kur te zgjohem
    dhe kur te jem prape zgjuar sepse gjume,te jesh e sigurt se s'do bej...

Megjithe pagjumesine qe po me shkakton,perseri do te jem i lumtur dhe do te fle me sy hapur nga kjo lumturi dhe gezim i pamase qe me ofron prania jote...

une mund te jem i skalitur ne trupin tend por ti do te jesh e skalitur ne shpirtin tim

Do te doja vertet te isha ajer rreth dhe brenda teje...do te doja te ishe ajer rreth dhe brenda meje...do te doja te ndjeja pranine tende ne momentet e bukura dhe ne ato te veshtira....do te doja vertet te ishe gjithshka per mua...do te doja vertet
    nese vertet ti do te doje...
    vertet do te doja ........................
    do te jem prane teje dhe te jep kurajo sa here qe ti te jesh i merzitur
    do te jem gjithmone prane kur te jesh i semure ose te ndihesh i lodhur,,do te bej kafe ose fasule,te shgoqeruar me raki nese ti deshiron.
    do te ble dy televizora qe ta mbash njerin gjithmone tek futbolli.
    do ta njesh ndashurine time edhe kur te jem larg,suke e ditur se asgje ne bote sdo ta tres ndjenjen time per ty.
    kur te te erret dhe mos te kete drite,dashuria ime do te shendris kudo dhe te duket nata Dite.
    keto fjale qe ti them,dalin nga zemra dhe shpirti im, dhe gjithmone do te jene te verteta der ne pushkatimin dhe tretjen e trupit tim.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Bledari
    hahahahahahaha cdi bej Angel une mer qe mi ka mor te gjitha ne mka lon te tille
    ju lutem nuk ka asgje per te qeshur me ndjenjen e dashurise..........

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    ju lutem nuk ka asgje per te qeshur me ndjenjen e dashurise..........
    Te lutem mos me bej serioze se nuk te shkon

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Bledari
    Te lutem mos me bej serioze se nuk te shkon
    gjithcka eshte serioze dhe tingellon serioze ne ndjenje kur ka te bej me dashurine......................o zot sa bukur shkruaj

Faqja 82 prej 87 FillimFillim ... 32728081828384 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •