Close
Faqja 81 prej 87 FillimFillim ... 31717980818283 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 862
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Shoku, per hajer te dalte kjo sakrifice e madhe qe po ben.

Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    tanku vetee nga fryn era,dhe zemren time smund ta le ne duar te tilla.
    pastaj ishe ti vete qe me the ,,,,,,,,,,,,,,,,,,hiq dore................sepse ................
    Per Tankun dal garant une. Ti jepi nje shans, nqs ai te zhgenjen une do te behem prift.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    me ju me mua e gjetet te talleni ore,,,,,,,,,,,,,,,,u befshi prifta dhe prifteresha amin.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Nqs eshte tallur Tanku me ty, atehere te me falesh, por pa dashje jam tallur edhe une.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    me ju me mua e gjetet te talleni ore,,,,,,,,,,,,,,,,u befshi prifta dhe prifteresha amin.
    Te pakten une,u befsha vertet prift nese tallem!...perse duhet te jete me patjeter nje loje?!...perse duhet ta marrim gjithmone si loje?!...sepse rrethanat e njohjes jane te tilla?!...ne djall te vene rrethanat!!!

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Yttttttttttttttt shpirtkazem.......zemergur..........
    Po nuk pranove Tanksin, murgeshe u befsh ishalla....
    Po te do cuni me, beri dhe ndarjen nga dashuria e tij e pare, Rakia (dhe publikisht po deshe), ti jo qe jo... po ca do me?
    Thuaj kerkesat e tua dhe ne (dmth Tanku) do perpiqemi t'i plotesojme kushtet... nqs jo...ke te drejte....dhe ne do bejme c'te duash ti....
    Tanku vdeksh o zot... qe me fute ne kete qorrsokak...hahahah
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    me falni se po hy dhe une ketu .
    PRI-LTN---------- ME DASHURIN ASNJERIT NUK I TAKON TE TALLET SE ESHTE MEKAT
    MUND TE TALLESH ME NJEREZIT PO JO ME NDIENJEN

PERSHENDETJE DHE SA ME SHUME DASHURI PER JU TE DY ........

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Tanku, une u habita pak kur te degjova, por per asnje moment nuk mendova se ti po talleshe. Edhe une isha shume serioz kur u ofrova te dilja garant per ty, pasi besoj se te njoh aq sa te mos besh shaka te tilla. Une e kuptoj se te thuash "do le rakine per nje vajze" eshte shume e veshtire per nje pijetar, me fal ish-pijetar.

Angel, je me fat qe nje djale si Tanku ka keto lloje ndienjash per ty, mos e nenvlefteso.

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    PRI-LTN---------- ME DASHURIN ASNJERIT NUK I TAKON TE TALLET SE ESHTE MEKAT
    MUND TE TALLESH ME NJEREZIT PO JO ME NDIENJEN
    Nuk e kam bere dhe s'kam per ta bere ndonjehere.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Alonsa po keto nuk po pyesin me moj shpirtin,sduan tja dine per mekatet e tyre,sduan tja dine qe ka nje zot dhe thot trajtoje tjetrin sikur don ti qe te trajtojne edhe ata ty. Duaje dhe respektoje qe te jesh i lumtur dhe te prehesh ne paqe edhe ne enderrat e tua.
    jane prishe njerizia,,nuk i behet vone me kujt se cfare ndien ti,apo sa vlen ndjenja jote.

Nadule une kam kerkesa shume,dhe nuk e di nese tanku i ploteson pasi akoma mendoj qe ekziston ti ne mendjen e tij edhe perse mundohen nga pak ne sy te popullit te te largojne nga pamja e tij figurative.

une dua qe te jem i vetmi person ne zemren e tij,dua qe te jem une bota per te.dua qe tme thoje te dua dhe kam nevoj per ty,100 here ne dite,dua tme perqafoj tere kohes dhe tme jepe puthje.dua qe ne enderren e tij te ekzistoj vetem une dhe asnje imazh tjeter,,,,dua qe kur ai te shofi driten e henes dhe yjet ne ndonje nate te shohe imazhin tim,dua qe kur te shoh horizotin te shohe fytyren time dhe te buzeqeshi dhe te mendoj qe kudo qe te jete une jam duke e shikuar dhe duke e mbrojtur nga gjithcka.

spo shkruaj me nje here se e bera roman me vertet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Angel!....pikerisht kete kerkoj prej teje!...te me trajtosh ne te njejten menyre ne te cilen po te trajtoj!....Persa i perket Nabules,ndjenja ime per te eshte thjesht
    dhe vetem nje ndjenje e paster shoqerore....ato qe mendon,jane thjesht pjelle e fantazise tende!...nuk ka patur dhe nuk ka asgje midis nesh!...c'fare me duhet te
    bej qe ti te me besosh per kete?!...me beso"...nje xhelozi e tille pervec'se shkaterruese per te dy,eshte edhe e pavend!...

U ndjeva vertet i prekur nga pershkrimi yt!...c'do fjale qe lexoja nga ai roman i shkurter,me ngrinte peshe ne ajer dhe me forconte akoma me teper,ndjenjen qe kam ushqyer per ty!...Kam qe kur te njoh,qe nuk me shqitet nga mendja imazhi i syve te tu!...te shoh kudo"...e ndjej pranine tende kudo"...ne enderr,ne realitet
    ...ke zene nje vend te tille ne zemren time,i cili po te zbrazej...nuk do te mundesha ta mbushja me kurre...s'e ke idene se sa deshiroj ti perjetoj ato gjera te cilat
    edhe ti i deshiroje.....

Faqja 81 prej 87 FillimFillim ... 31717980818283 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •