Close
Faqja 73 prej 87 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 862
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    U bene ca vite qe i kam lene sherret , po kam filluar nje si bicim pune (jam ne periudhe prove) dhe nuk kam patur shume kohe te shkruaj, po u kam lexuar nga pak.
    Arben, puna, ishte e reja, per te tjerat asgje.
    Nga ju c'kemi, mire u vene punet, po me rakine si keni qene se une ka nja 3 dite qe kam ngelur thate.

Ja po e ngre nga nje teke per sejcilin nga ju te dy, me fund natyrisht.
    Ta gezoni, shendet e lumturi paci gjithmone!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp........................................ell`s

ajzberg : Jo mer bab, nuk kan ra t pimet ,por ka ra morali .Keshtu babe ,kom vedos t mos lexoj asnji gazet ,dhe televizorit do t ja thyj ekranin .Vec, nga e keqja del nje gje e mir 48% ka pergjigje ma t mir se kjo?
    Hajt te paca ,per shendetin tend
    Mir e ban ajzberg , qe slexon gazeta se rrena me bisht korkodili jan si gazetat si televizjonet kush te Rrej ma shum Po kto Srrejn as bukur qe gjoja ti hajm Rrenat e ktyre po mir e ke Gjithmon nga e keqja na del per hera nje e mire lool

Te paēa me Funde ajzberg, kte dopje bmw per shendetin tende dhe te Shoku tanku 3, 4 kokrra ullinje nje pjat patate te skuqme ama, dhe iēik salce kosi ohh shtyhet Rakia per Kokrren e Qefit .

Shoku tanku : Babe!..eshte e vertete qe kane rene pak te pimet edhe mezet se na shkundi fushata..ti e di qe ne fushaten e bejme gjithmone si dasem jevgu))))...shpenzime miliona dollareshe...raki e meze nga me te mirat dhe kur mbaron fushata,ngelemi pa ngrene...le te shpresojme se do te na ndihmoje banka boterore megjithese i kemi rene shume me qafe

Hahahah po kshu i kemi fushatat ne se ky Popull, vet i ve pushtetaret ne krye te Qeverise , Por per ti Rrezuar ah ah popull koti kemi as njani sdel per nai Demostrrat kur kjo qeveri sban as i gja per Popullin apo jo shoku tanku .)

Baba Votovi Per Shoqaten e Alkositave tanku po ti

Ju Pershendes tgjithve .)

Respekt From BaB-ELBaSaNi !!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 27-02-2007 mė 12:52

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Arben!...shyqyr zotit me konsumimin jam bereqaves...neser kam nje muhabet ne te cilin pritet te konsumohet nje sasi e konsiderueshme...shpresoj ta perballoj me dinjitet ashtu si'c kam bere gjithmone...

Pri!...te uroj ta kalosh me sukses proven dhe te fillosh pune sa me shpejt"...puna
    dhe rakija,jane te vetmet gjera qe na mbajne gjalle...une per vete me punen kam marredhenie shume te mira u bene ketu e dhjete vjet...me rakine pak me teper...

Babe!...une gjithmone voten time ja kam dhene kesaj shoqate...mos me bej te tilla pyetje provokuese...sa per popullin,te jesh i sigurt se kane filluar ti vine mendte...do ti vine....s'kane ku te shkojne....gezuar"

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    U bene ca vite qe i kam lene sherret , po kam filluar nje si bicim pune (jam ne periudhe prove) dhe nuk kam patur shume kohe te shkruaj, po u kam lexuar nga pak.
    Arben, puna, ishte e reja, per te tjerat asgje.
    Nga ju c'kemi, mire u vene punet, po me rakine si keni qene se une ka nja 3 dite qe kam ngelur thate.

Ja po e ngre nga nje teke per sejcilin nga ju te dy, me fund natyrisht.
    Ta gezoni, shendet e lumturi paci gjithmone!
    Ishalla ta ben zoti mbare dhe e kalon proven me sukses!
    Rrogen e pare e di sec e bejme. E harxhojme te gjithe po ate dite. Blejme nje tenxhere per shtepine,nga nje dhurate per njerezit e shtepise,ble nje bilete cfaredo lloji per udhetim dhe nje liber.Keshtu e mbaj ment rrogen e pare nuk te them per vazhdimin(rrogen e pare te dyte etj..) e di vete ti.
    Gezuar!

Shoku !
    Keto ka te mira Shqiperia mblidheni dhe konsumoni muhabete nen avujt e rakise pa patur problem se do te mbarohet.Pini ju, pini, c'ti bej drejtoreshes une , qe s'po me jep leje te vij nja dy tre dite andej nga vendi i shenjte .
    Gezuar e ju paca te gjitheve te lumturuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Babe , Gezuar qofsh se ma bone zemren mal e m gizlove stomakun me ato gjonat e mira qe ke postuar ,dhe sidomos ato binjaket me tape ,E

i/e regjistruar Maska e oplako
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    6
    me falni por gjith keto dit skam qen ne gjendje te shkruaja,
    kurse sot do ngre dolli per ju te forumit,nje po e pi tani me ekse per ju.

i/e regjistruar Maska e oplako
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    6
    ajo shishja e rakis po ma ben mua me sy apo e ka per te gjith
    shokutanu

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Gezuar Arben!...te uroj qe te gjesh kohe te lire per te ardhur disa dite ketej nga
    vendi i shenjte...te rikujtosh edhe nje here ato kohet e vjetra kur pihej rakia me gjyma....te besh nje varg te gjate dollish,nga me i vogli deri te me i madhi...te pish ujet e kulluar te burimeve(kazane)...te pish sepse vetem ky uje ta shuan etjen!
    Etjen dhe mallin"...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga oplako
    ajo shishja e rakis po ma ben mua me sy apo e ka per te gjith
    shokutanu
    Po ti shyqyr qe na erdhe o plako pa ta pish jo ate,po edhe dhjete te tjera si ajo!
    Po cuditem se si te paska dale pija...ti je nga ata tipa qe rrine perjetesisht te dehur...rrofsh edhe per dolline!...une po e pi per tyja or qe te paca me ymer!

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po ku jeni more vellezer?!...s'jeni dukur fare u bene dite?!...po hajdeni ore te uruar ta pijme nga nje gote se na mori malli!...hajdeni se rakine nuk e mban shishja por e mbajme ne!...ajo shprehje ka dale nga ata qe nuk kane kellqe per ta mbajtur rakine"...pa na shiko ne,nuk e kemi stomakun as prej qelqi e as prej llamarine dhe prape e mbajme rakine!Qasuni byrazere te pime se u lodh shishja duke e mbajtur kete virane"....ja gezuar e u paca"...po e nis vete i pari per te lehtesuar pak peshen e shishes se fillon e ankohet pastaj

Faqja 73 prej 87 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •