Close
Faqja 63 prej 87 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 862
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Qenke burrneshe Lara...ja vlen ta ndash rakine me ty...te paca moj vajze se ma
    bere zemren mal!

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Trrimi mir me Pjeshka shum Thot nje Pijanec kte :P lol

Citim Postuar mė parė nga lara21k
    Qenkeni mbledhur eeeeee!!! Me hile... Po pse nuk beni nje ze ju apo ju dhimbset ajo e uruar ... Nuk doni ta ndani??? Megjithese pijetaret e mire e ndajne te shkreten deri ne piken e fundit me shokun apo jo ??

Por cfare kemi sot per meze???

Trima te fshehur mbas pseudonimit nuk ka. Ai qe eshte trim del me shpate ne dore. Keshtu qe PRI_LNT mos e vrit shume mendjen , ti tregove maturi kurse ai burreri..... por i fshehur mbas ekranit te komjuterit.

Hajde nje per inatin e atij........Gezuar!!

lara, po na lin na nr tel. se te marim ne xhane me pi sa te mbashe pijen kuptohet .)

sot jam fukara kulmit o shoqata skam ca te shtrroj po pres nga ju shqoqnia ime me na qeras

JU pershendes te gjithve ja kalofshit sa ma mir ketu Respekt.

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    lara, po na lin na nr tel. se te marim ne xhane me pi sa te mbashe pijen kuptohet .)

............
    Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Tung Shoqata !

Kam bere ca mungesa, por kane qene me arsye! Piva nje raki para disa ditesh qe ma beri stomakun carcaf ma beri. Kjo me mbajti edhe larg shoqates, se po te futesha ketu e dija qe nuk do te rrija dot pa e ngritur nje dolli per ju, dhe une dollite per ju i ngre me fund se jeni ajka e forumit.
    Sot qe jam dhe me mire erdha dhe thashe ta ndaj me ju kete shishen e rakise qe me dhuruan per Vit te Ri, eshte 8 vjecare lanetja.

Lara, si u bere ti rrush, se lexova qe kishe qene me grip?

Mos t'iu ngelet qejfi ju te tjereve, por une kete do ta pi me fund per Laren se i ka dhene nje tjeter ngjyre dhe dimension Shoqates sone, eshte e para qe ulet kembekryq ne sofren tone rrumbullake dhe pi raki me ne.
    Lara, shendet e lumturi pac ne jete, bashke me ata qe te do zemra, GEZUAR burrneshe!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    PRI!...ti pi goten tende per Laren sepse ne i kemi pire tonat....goten e pare e kam pire per babain e saj pasi meritat i takojne atij per kete engjell qe na e pregatiti
    dhe na e dergoi ne tavoline....sa per rakine...ne gjithmone kemi folur per fenomenin e rakise se lokaleve si i harrove keshillat tona?!...mos do te vrasesh veten?!...ti ke edhe raki 8 vjecare mor burr,mos bej me te tilla gabime!...gezuar dhe kujdes me ate qe pi!...te shkuara!

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Tung Shoqata

Kam bere ca mungesa, por kane qene me arsye! Piva nje raki para disa ditesh qe ma beri stomakun carcaf ma beri. Kjo me mbajti edhe larg shoqates, se po te futesha ketu e dija qe nuk do te rrija dot pa e ngritur nje dolli per ju, dhe une dollite per ju i ngre me fund se jeni ajka e forumit.
    Sot qe jam dhe me mire erdha dhe thashe ta ndaj me ju kete shishen e rakise qe me dhuruan per Vit te Ri, eshte 8 vjecare lanetja.

Lara, si u bere ti rrush, se lexova qe kishe qene me grip?

Mos t'iu ngelet qejfi ju te tjereve, por une kete do ta pi me fund per Laren se i ka dhene nje tjeter ngjyre dhe dimension Shoqates sone, eshte e para qe ulet kembekryq ne sofren tone rrumbullake dhe pi raki me ne.
    Lara, shendet e lumturi pac ne jete, bashke me ata qe te do zemra, GEZUAR burrneshe!
    Faleminderit. Me gripin mire jam, sa te kem keshillat e juaja une sme gjen gje jo
    O shoku ashtu eshte nga babi i kam keto se e kam Lab me gjysem opinge. Kur vinin perpera njerezit e babit per festa me kujtohet qe per cdo njeri te fisit ngrihej nje dolli dhe kur mbaronin nga fisi vet kalonte tek i gruas , ai qe nuk e mbante dot ishte i lire te mos ulej fare ne tavoline

Prandaj ju me kujtuat pak ate kohen e dollive qe ne fund te fundit bejne pjese tek tradita Shqipetare.
    Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2006
    Vendndodhja
    elbasan
    Postime
    182
    ajt se o e ngre edhe une nje dolli per baben.ajt te paca babe,dhe mu baft gjak e dhjam

[Familja] 1po1 [H][P][D] Maska e BLEND1
    Anėtarėsuar
    14-01-2007
    Vendndodhja
    RULET me zemer tek FAMILJARET
    Postime
    70
    pini Pini Se mire ja bani se nuk shtyhet gjith kjo Dite pa pi Gezuar Tu pi jam
    )--=> P1JANEC1 <=--(

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Barcoleta rreth alkoolit :

Ishte nje njeri me stomak te theksuar edhe shkon ne qerdhe te mer femiun e vet dhe kur afrohet afer qerdhes , tek dera e hymjes has gruan shtatezene e cila gjithashtu priste femiun e vet !
    Gruaja shtatezene : zotri , edhe ju prisni femiun e juaj?
    Burri me stomak te theksuar : Jo zonje , une e kam nga birra !

Nje femije i thote mamit te vet : Mami eja se babi eshte dehur perseri!?!
    Nena :Si e din o djali im?Si e hetove ?
    Femiu : Po e rruan pasqyren - u pergjigj djali
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    ju detikohet njerezve me karakter te lart ,shoqeris me nivel te kulturuar edukimi ,gjykimi dhe mibi te gjitha mirkuptimi .PRA SHOQERIS INTELEKTUALE SIC JEMI NE TE GJITHE NE,NE KETE TE SOFER !

GEZUAR TE GJITHVE !!!
    Bertit me te madhe qe ta degjojne mire se, ka shume qe njerrin problemet personale duke ulur cilesine e komunikimit (sharje,ofendime pa ndonje shkak serioz)dhe duke na prishur deshiren te lexojme ndonje gje ketu e te themi ndonje fjale te mire njeri- tjetrit per te ngritur pak moralin kur jemi te merzitur.
    Gojeembel qofsh perhere dhe e qeshur !
    Si po shkoni me deboren andej nga mehalla juaj ,po me te ftohtin?
    Ktheje ndonje raki fshehur se, te ben mire 1/2 teke ,jo me shume.
    Te paca gezuar !
    Shoku nje pyetje .Ti feston apo jo ne 14 !!!!!?????
    PRI gezuar dhe te kam zili per rakine e vjeter.
    Bab te paca me shendet , me pare e me miq te shumte .
    ....si eshte ajo kenga
    ...si ylber me xixa , xixellojne dritat
    ..... Elbason i bukur Elbason.
    lara21k
    Hallall gota, hallall fjala
    Gezim pac ,nga mu, te fala.
    Ju pershendes te gjitheve dhe te dashuruarve lule,lule,lule me ngjyra shume me sa me shume ngjyra dhe urime ........opa edhe nje ....

Gimi 3
    Qofsh i gezuar dhe gjithmone virtuoz!
    Edhe nje gote per ty mik i dashur....opa ,me befte mire me befte aaaaaaaah.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 63 prej 87 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30
  5. Leter Anonime...
    Nga Veshtrusja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 08:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •